Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
ramonab spune:
neata !Elle, da si-ncoa' o cafa
Monicaa, am citit acu povestea voastra, foarte emotionanta si frumos scrisa.
Miutza nici eu nu sterilizez biberoanele, le spal doar cu apa calda si detergent.
Sa va mai spun despre Razvanelu, ce mai face, ca nu v-am spus de mult.Mai nou, pufaie, nush cum sa va explic da face puuuuffff da asa cu precipitatii, atata ii de figura.Mai are chef de astea si noaptea.Se trezeste pe la 3 -4 si incepe a pufai cate va minute si se culca la loc.
Ii place sa se joace in funduletz si sta singurel, si acu ma nou vrea direct in picioare, si daca il pun paseste.
Am cam apelat in ultima vreme la formula ca se pare ca nu-i mai ajunge lapticu meu care se imputineaza pe zi ce trece.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
Lala_D spune:
Punctual sa fiu si eu ordonata ca Venera
1. Nici eu nu sunt de acord deloc cu pacalirea bebelusului prin amestecarea fructelor cu legume . E mult mai bine sa se obisnuiasca cu gustul adevarat al mancarii. Din acest motiv eu nu i-am pus nici macar lapte in piureul de legume.
Este absolut normal ca un bebe alaptat sa fie mult mai reticient la diversificare decat un bebe obisnuit cu formula si eventual cu cereale.
2. Eu sunt pro legume si fructe prelucrate termic minim pana la 8 luni cand deja sunt obisnuiti cu mancarea si mult mai cooperanti la gustul/ aroma mult mai puternica a fructelor crude, eventual pasate, rase cu furculita/ razatoarea. Daca nu preferati borcanelele se pot prelucra termic si acasa fructele.
Are dreptate Venera toata mancarea la borcanele este foarte fin pasata si din acest motiv mult mai bine acceptata.
3 . cu glutenul am mai spus
4. sterilizatul : eu mai sterilizez ...dar mai mult din obisnuinta decat din necesitate
5. ideea de a amesteca in masa de fructe cereale de orez ( sau altele), branzica sau biscuiti este foarte buna in primul rand deoarece mai taie din aciditatea naturala a acestora , plus ca astfel chiar tin de foame.
6. puteti incerca sa aromatizati mancarea ( piureul de legume ) prin punerea la fiert ( fara pasare ulterioara daca nu doriti ) a patrunjelului, mararului, telina, busuioc proaspat, ceapa si chiar usturoi. Unii bebelusi prefera mancarea aromata. Se adauga pe rand la fiert ca sa poti sa iti dai seama in caz de refuz care este "aromatizorul" refuzat.
Dupa 7-8 luni se poate adauga in acest piure si smantana.
Cam atat ...daca imi mai aduc aminte revin mai pe seara ca acum plecam la un gratar.
Pup fetele.
PS : Elenuta , e bun si Panadolul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
emabucuresti spune:
buna fetelor,
jelimoni noi am stat la o pensiune f mishto in eforie nord, daca te intereseaza iti dau pe pm detalii, dar nu era f apoape de plaja bellona, pe unde e panta sa cobori cu carutul
Ginette pai n-am putut proba mai multe ca bebe a vrut la un mom dat in brate prin magazine. Shopping pt el fac des ca mergem la carrefour in feeria si acolo s-au concentrat f multe magazine pt bebelusi. favoritul meu este Prenatal, de acolo i-am luat si scaunel de masa. hainutele sunt frumoase si sunt reduse si cele mai grosute, eu i-am luat trening etc.
Monicaa am vazut poze cu Clara, mi-am amintit acum cai avem acelasi tip de scunel, voi aveti pe albastru, noi galben. Este o scumpa bebita ta si ce frumos se joaca ea cu multele jucarii!
Elle n-am spart prea multi pt ca mai am un plan cu banii aia, abia astept sapt viit sa pun op la banca pt Sonia, de cand ma tin.
Ven sunt foarte binevenite sfaturile tale, pt mine cl putin.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
ramonab spune:
Radu Stefan, Mathias, Stefania, Paula Gabriela, Mihai Alexandru
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
emabucuresti spune:
apropo de bibe, de cand bea bb apa vroiam sa va inteb, cu ce detergent le spalati? Exista ceva special pt vesela bebelusului?
danonique spune:
ROLI bine ati revenit din vacanta.Cred ca a fost foarte placut la munte iar copiii s-au simtit foarte bine.Pupici!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
emabucuresti spune:
la multe lunite si la multi ani
Radu Stefan,
Mathias,
Stefania,
Paula Gabriela,
Mihai Alexandru
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Lala_D spune:
Radu Stefan
Mathias
Stefania
Paula Gabriela
Mihai Alexandru
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
apropo de bibe, de cand bea bb apa vroiam sa va inteb, cu ce detergent le spalati? Exista ceva special pt vesela bebelusului?
Le spal cu detergentul de vase obisnuit si le clatesc bine cu apa fierbinte.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
emabucuresti spune:
Angi si pt mine este eveniment cand adoarme Milan singurel. la san cel mai adesea se intampla sa adoarma.las' ca se fac ei mari. ce-mi pare rau este ca nu pot si eu pleca nici ziua nicaieri chiar daca ar ava cine sa-i dea pireul caci tot tb un pic de san ca sa adoarma apoi.