Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 2
Miutza spune:
Ellenuta, am pus rafinat si nerafinat de masline, e amestecat in aceeasi sticla insa nu stiu proportiile, asa e cumparat. nu are mirosul acela puternic pe care-l are cel extravirgin. o perioada a papat si cu extravirgin dar nestiind care e cauza refuzului ei am ales sa schimb si uleiul.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
LaLa_20 spune:
Sunt pe baricade,am fost sa fac un dush rapid...mai e cineva?
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
LaLa_20 spune:
Vaz ca nu mai e nimeni,fug la somn ca de cand nu am mai "vorbit" cu voi bibi a inceput sa ma trezeasca noaptea destul de des,dor pt verificare prezenta...v-am pupat...
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui jelimoni
ELE AM CITIT UNDEVA CA TREBUIE AMESTECAT CU UN FRUCT BOGAT IN VIT.C...CRED CA PIERSICA ARE VIT C NU??CA MI SE PAR MAI ACRISOARE...ORICUM INCEARCA ITI TIN PUMNII!!DACA NU IN ULTIMA INSTANTA..CARNITA...M-AM GANDIT SI EU SA APELEZ LA EA DACA MAI FACE FITZE DOMNU...DA O LAS PE ULTIMU LOC...PARCA INCA NU-MI VINE SA-I DAU..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
eu o incerc cu carnita saptamana viitoare. doc mi-a spus ca pot sa-i dau putin cate putin dupa 2 saptamani de supita.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Miutza
Ellenuta, am pus rafinat si nerafinat de masline, e amestecat in aceeasi sticla insa nu stiu proportiile, asa e cumparat. nu are mirosul acela puternic pe care-l are cel extravirgin. o perioada a papat si cu extravirgin dar nestiind care e cauza refuzului ei am ales sa schimb si uleiul.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
am inteles, o sa caut si din asta in caz ca toate variantele dau gres .. sper sa o conving sa pape.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui LaLa_20
Vaz ca nu mai e nimeni,fug la somn ca de cand nu am mai "vorbit" cu voi bibi a inceput sa ma trezeasca noaptea destul de des,dor pt verificare prezenta...v-am pupat...
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
tradatoareo!!
noapte bunaa
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
uffff ... mi-e asa o mila de bitzi .. geme in somn si mai trage si cate un tipat .. eu cred ca e de la dintisori .. ce alt motiv ar putea avea????
ma duc si eu la nani.
pupicei
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
stoisor spune:
nu cred ca mai e nimeni dar abia acum am gatat de citit
ANGI felicitari si la cat mai multi anisori si puisori la voi in casnicie scuze de intarziere si bravo lui Pupi care face nani singur,insa si la noi a mai fost cate un caz asa fericit dar..... RARUT
Si noi pe 30 luna asta serbam 3 anisori
DOCDECAP chiar la tine depresie???nu ma asteptam ,tu tot timpul ai fost cea care imi ridica, mie cel putin moralul,eu chiar tin mult la tine
Tina la 6 sapt si 2 zile am prima poza cu Sara in burtica,ma rog ce era ea atunci si avea activitate cardiaca,dar depinde de ovulatie de blab la bla…….FELICITARI surioarei tale
Elle ca de obicei foarte super la sectiunea retezatul soacrei …..ma bucur ca ai rezolvat dilemma tinutei de nunta
BRAVO GINETTE super tare ,pai daca ai o pretentie sa iti fie satisfacuta mai ,pai ce I asta
Fetele scrie mare de tot CONTIN GLUTEN pe pesmetii aia http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=206 de la ce varsta au voie gluten,asta asa ca defapt ma dispera glutenul asta,doc noastra a zis ca inca nu a avut un caz de alergie la gluten in 28 de ani de profesie,acuma eu ma feresc de el ca de'
Miri mik stai linistita ca toti suntem oameni iar oameni din constructie sunt facuti ca sa greseasca ,nu suntem roboti,bine ca ai rezolvat pana la urma san u stai sa te gendesti la ei si gata
Elle iara ajung la tine ,pt inceput nu O MAI NUMI SUPA ca ne derutezi….eu cred ca ar trebui sa faci pauza cateva zile sa uite de lingurita colorata,am citit ca daca refuza sistematic prind un fel de agresiune fata de inamica lingurita si refuza fara sa mai guste macar,incearca si fa pauza cateva zile si apoi de la capat
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
stoisor spune:
moni mai esti???cand vi la mine???viiii
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
pai sigur cand am ajuns si eu la zi nu mai e nimeni pe aici......maine eu am treaba ,pe seara am iara un capitol de citit
moni lasa smotru si hai la o poveste ........zi vine muntele la Mahomed??am vrut sa te sun sapt asta dar am avut nenorocita de raceala ,dar acum jur ca sunt ok ,nu mai iau nici antibiotic ,sunt brici
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE