Copiluti de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
patriciaRO spune:
Gabitza pai saptamana viit. aterizam in RO si toate comenzile le pun la posta cu plata ramburs. Daca vrei ceva zici si iti pun la posta, sau ne vedem ca sa nu mai platesc posta.
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, ma uit azi pe site inca o data si-ti zic ce vreau si-ti dau si adresa pe PM.
Mi-ar face placere sa ne si intalnim, dar nu pot planifica nimic dinainte cu doi pitici galagiosi in casa
Asa ajung la posta mai repede ![]()
La modelele unde scrie 'sold' inteleg ca nu se mai poate comanda, asa-i?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Pupici tutror. Stefan e bine, abia astept s aii scot firele, ca nu il pot tine de loc linistit. Ieri a si cazut de pe tractorul lui
, lucru care l-a facut sa stea linistit vreo 5 minute
. Nu cred ca isi aduce aminte mai nimic de operatie. Stie cand i-au facut analizele, cand i-au scos branula si ca s-a plimbat cu masa
. Stiu asta ca Maria ma intreba daca l-au pimbat cu masa ca in filme si el a raspuns f. mandru ca da
.
Monu, multa sanatate fetelor! Ce le mai adunati pe toate
.
Acum, ca am scapat de operatie, am lucruri importante de facut, cum ar fi sa ma pregatesc de concediu. Am o lehamite de venit la serviciu si atata treaba de terminat, ca imi vine sa o iau la fuga, dar or trece toate.
Androix, daca oi fi in stare si nu lesinata pe acolo
, o sa fac poze si sigur vin cu "povestiri" de la Disneyland.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
patriciaRO spune:
Gabitza, da, alea sunt vandute, dar daca mai am pietre genul ala mai fac....
andutzy spune:
Hello!
Androix, unde vii la mare si cand? Poate reusim sa ne vedem!
Bea, vazut pozele din padurea caprioarelor si nu numai! Vreau si eu sa vad poze cu bijuurile ![]()
MOnu, am tot citit de rochia ta de nunta, am citit si descrierea ei, dar poze nu am gasit pe nicaieri. Poti sa-mi astamperi te rog curiozitatea feminina cu un link catre rochia cu pricina? 
Se vede ca imi priesete vacanta...ma mai intereseaza si pe mine de o rochie, de o bijuterie...eh..pacat ca nu tine o vesnicie...![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Cloreta spune:
Iuhu gagix,
Mai am putin si iau concediu, uraaaaaaaaa! Numar zielele.
Cornelia, bine ca ati scapat, sanatate multa lui Stefan si concediu placut si a va distrati bine.
Androix, da' stiu ca nasesti nu gluma:)In ce statiune mergeti la mare?
Andutzy, tare frumosi baietii tai, vad ca le prieste si marea si tu arati sexoasa.
Beatrice, am pierdut linku-ul catre site-ul tau de zdranganele:( Felicitari pentru scapatul de pampers!
Monu, aveti si voi o vara........
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Androix spune:
bey! Deci merg in statiunea tineretului! Ma duc in costinesti, n-am mai fost de mai bine de 10 ani acolo, de pe vremea cand eram in liceu si o mintisem pe maica-mea ca merg in tabara la munte, cu profesori cu tot tacamul si cand colo eu m-am dus la mare singura cu iubitul meu si prietena mea ![]()
de am dormit prima noapte pe plaja ca nu am gasit locuri la casute si apoi am stat intr-o casuta din lemn, d-aia minuscula de doua locuri, nu mai putin de 7 persoane
Copilarie...
Gata, am platit si avansul si am camera rezervata, sunt beton!
Andutzy, venim pe 17 si plecam spre casa pe 23. Nu stiu daca reusesc sa ma misc prea mult ca sunt doar eu fara Mihai, cu picii mei si sor-mea cu ale ei doua caprite.
Misto de voi ca stati acolo la mare asa perioade lungi. Lasa ca poate punem de-o intalnire la toamna cand ne adunam pe-acasa. Chiar mi-as dori sa ne vedem. Cat despre haine si bijuuri asa sunt si eu. Si nu stiu ce dreq e cu mine. Tot dau vina ca sunt grasa si nu-mi gasesc haine, dar ieri mi-a zis sor-mea ca de cand ma stie eu n-am cu ce sa ma imbrac. Ba nu am incaltari, ba nu am haine, ba nu am cu ce le asorta
E clar, problema e la mine!
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
patriciaRO spune:
Cloreta, ti-am dat mesaj, de link.
noi plecam la mare ca e cald si frumos afara.
patriciaRO spune:
Am un sentiment de deja vu. Ca ieri la aceeasi ora ne-am intors de la mare si tot eu am scris... hihi... Pe unde sunteti, fetele?
gabitzam spune:
Pai am program artistic cu baietii ![]()
Andrei nu prea vrea sa manance, am luat Multi-Sanastol sa-i dau, a mai dat cineva la copil? Functioneaza?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla