Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetele care au urmarit povestea tragica a lui Silviu, daca nu ati intrat la umanitare...
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-micutul-cu-malformatii-la-inima-si-la-plamani.html

Gabitzam, ultima data cind am fost la pediatra fetelor, mi-a spus sa-i dau PediaSure (www.pediasure.com). Eu sint contra vitaminelor date asa, ca sa fie... dar cum ajunsesem la disperare cu nemincatul Tudorei, sa pling in baie dupa fiecare masa cind vedeam ca maninca mai putin decit Lisandru si ca e palida si imi dadea senzatia ca nu are forta sa stea nici in picioare... am zis ca fie ce-o fi, de data asta incerc orice. Ii luasem PediaVit, cu vitamina D, A si C, din care ii dau si lui bebe, incepuse sa manince un pic mai bine si m-am dus si i-am luat di PediaSure. O cutie i-am dat, timp de 4 zile... si maninca de sparge Tudora. Deja are o saptamina de cind a luat si maninca la fel de bine. Nu mult, dar bine si de toate. Se scoala dimineata si prima fraza pe care o zice este mami, me foame! Nu credeam ca o voi auzi vreodata pe Tudora spunind asa ceva. Ma scol, ii pregatesc si papa tot. Bine, ca nu-i pun mult, pentru ca stiu cit maninca, dar papa tot ce-i pun. O duc la gradinita, cind o iau, trebuie sa am ceva pregatit, ca ma biriie pina acasa ca ii este foame. Si cind ajunge acasa, imi cere supa! Sau altceva... nu conteaza, mincare sa fie, si chiar maninca! Nu stiu daca este o coincidenta sau nu, pediatra mi-a spus ca acest laptic, ca e ca un lapte (cu ciocolata i-am luat eu, dar au si cu vanilie si poate ca mai au si cu alte arome) nu face decit sa rezolve carentele si ca, dupa aceea, organismul cere singur de mincare, pentru ca si-a dat seama ca e bine sa ai acele vitamine in corp. Eu nu-i mai dau, dar la prima faza in care o prind iar ca nu maninca, iar o trec pe PediaSure. Eu am cititi pareri inainte de a-i da (
www.epinions.com/reviews/PediaSure), nu numai aici, ca am batut o noapte netul ca sa vad ce si cum si pare in regula. Nu stiu daca il gasesti in Romania, dar cred ca se poate face comanda. E facut de laboratoarele care fac si Similac, Pedialyte...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, azi mergem sa facem moldamin si mi-e tare mila de ea ca am auzit ca sunt dureroase. De cand cu boala nu mai mananca. A slabit... Daca stie cineva unde gasesc in Ro PediaSure de care zice Nelia va rog mult sa imi ziceti si mie.

Mergi la inceput

Am tot cautat de pediasure dar in ro nu am gasit distribuitori. pana una alta eu incerc sa merg pe formula pikovit+sirop de la plafar "pofta buna" sa vad ce iese. nasa noastra mi-a zis de siropul asta "pofta buna" si zicea ca are efect bun. acum sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Monu, doar pe e-bay am gasit...iti dai seama ca imediat am sarit sa caut citind ca Tudora manca de rupe, ma si visam batandu-ma cu Alyssa pe usa frigiderului! Sanatate multa va dorim!

Nelia, , multam de idee...sper sa mearga si la noi.

Pupici la toate fetele ci copilutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Am intrat doar cat sa va anunt ca voi mai avea inca o fata Ce vreti, doar la fete ne pricepem noi !

Cu bebe totul e ok, ieri am facut morfologia fetala si e in grafic gargarita, insa e posibil ca eu sa am ceva probleme. Desi deocamdata nu am niciun fel de simptome deosebite, am placenta praevia si la ce-am citit pe internet despre ea, si la ce-am mai auzit si pe la colegele de serviciu, deja ma gandesc cu groaza cum ar fi sa petrec in pat restul sarcinii . Mai ales ca am citit ca sangerarile, hemoragiile si riscul pierderi sarcinii apae abia dupa 20 de saptamani, iar eu am vreo 22 acum! Desi daca n-o depistau ecografic, traiam bine merci cu ea, fara sa stiu c-o am (cu toate ca si medicul meu ginecolog mi-a zis la un control trecut ca am placenta joasa si cu risc de praevia, insa tot el a spus ca sarcina e inca mica si isi poate schimba pozitia pe parcurs, din nefericire pentru mine, in loc s-o ia in sus, si sa scap de ea, a luat-o in jos ).

Cam astea ar fi noutatile despre noi. Eu sunt in mare ok, n-am niciun fel de probleme speciale cu sarcina, vom vedea pe parcurs ce va fi

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mickyy, felicitari pentru fetita! Sanatate multa si sarcina usoara in continuare.
Monu, vai ce de necazuri aveti:((( Da, moldaminul e dureros, porbabil ca e uleios. Multa,multa sanatate va doresc.
Beatrice, multumesc, dau un ochi si daca imi place ceva te sacai.
Amuitat sa va spun ca in week-end am fost la tara sa imi iau gargarita si am plecat cu vara-mea si cu nepoata. S-au simtit foarte bine, s-au jucat afara, le-am umflat o piscinuta d-aia cu bile, ce bine era daca puteam sta mai mult. Da'ne scoatem parleala la mare 10 zile, auinceput sa se pupe, sa se certe, sa se pocneasca, sa se joaceimpreuna, tae drag mi-e de ele cand le vad impreuna.
Am mai pus cateva poze in www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank">album

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Mickyyy, bravo mami! esti o mami curajoasa. foarte! 3 copii! sa va traiasca fetitele ca sunt copii si sunt frumoase si dulci. (asta apropo pt cei care ar vrea sa haraie ca nu aveti baieti - stim cum e gura satului)

Am fost la Victor Babes sa ii faca externarea si moldaminul. fetelor nu va doresc sa ajungeti la B3 boli infectioase. e o mare bataie de joc. nu de la personal care e ireprosabil ci de la conducerea sectiei care face ce doreste si isi bate joc de copii. sunt f revoltata. si din ce am vazut acolo si ce a auzit maica-mea intamplator in parc de la niste mamici cu copii mici cica in Bucuresti cam bantuie scarlatina prin gradinite. aveti grija, si prin parcuri.

a facut alex moldamin si saracuta nu prea a plans din cauza ca i-am amortit fundul cu gheata. ca altfel.... sper sa trecem peste asta. oricum este slabita si nici nu mananca .. vai de fundul ei ca mai are 3 doze de moldamin de facut. Sunt fericita ca nu mai este contagioasa, ca poate isi afara, ca nu mai face febra si nu o mai doare burtica si analizele de gat, sange, urina sunt ok. nu va zic ca 3 dr au zis 3 chestii diferite vis-a - vis de crizele de burtica insotite de febra. ba ca are giardia, ba ca are gastrita (la 3 ani!) si ultima care mi se pare mie reala avand in vedere evolutia fetei, inflamarea ganglionilor din burtica datorita scarlatinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mickyyy, felicitari pentru fetita!!!! Lasa, ca sinteti tineri, faceti voi si baiatul... nu ma bateeeee! Faceti fetite frumoase, de aceea a mai iesit una! Iti dai seama ce tatic fericit, singur printre atitea muze!?! Felicitari! Si sanatate multa, sper sa fie totul in regula, sa duci sarcina la sfirsit,s a fii tu sanatoasa si sa nasti la termen un bebelus sanatos tun!

PediaSure - poate in Romania nu o fi, cind ma intorc de la gradinita mai fac si eu o cautare, dar in Italia!?! Lapticul are gust de medicament (mie mi se pare ca seamna la gust sau miros cu Kavitul de pe vremea noastra) si nu stiu daca il vor primi copiii vostri, eu ii mai pun laptic peste... Dar daca nu gasiti acolo, eu pot sa fac o comanda de 6 cutii, ca asa se face si va trimit si voua cite una (Tdi si Monu si cine mai vrea) ca sa o incercati. Numai sa mi-o primeasca la posta, nu are cum sa fie prea mult, ca va fi un pachetel micut, dar fiind medicament, s-ar putea sa existe niste conditii... Ce spuneti, vreti asa?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia esti super draguta dar mai rau te incurc. o sa incerc mai intai cu ce gasesc aici si daca nu si nu te stresez cu un ajutor de vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aoleu mai Monu, inca un motiv sa pleci din RO. zau daca se mai poate sta... Aici naibii nu ti se imblnavesc copiii de nicio boala intrucat nu se prea imbolnavesc, dar si cand se intampla, il tine acasa si gata... Nasol oricum. Sanatate si sa va faceti bine.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput