Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mercedes, nici Tudora nu vorbeste perfect. Cel putin in romaneste, chiar ca numai eu o inteleg. In engleza sa zicem ca si-a dat drumul binisor... dar e departe de a vorbi chiar perfect. A prins fetita mea citeva expresii: maaamii, uite ce e in casa ata (asta dupa ce imprastie ea jucariile, spune asa ca sa nu zic eu, dar o spune asa, parca nu apuca toate cuvintele, insa se intelege bine ce spune, nu-mi vine sa cred ca-i aud gurita in romaneste dupa atita timp de beluseasca); nu mai pap, doale buta dupa aia! mami intii veau sa pap, dupa aia veau desen, dupa aia veau fute (fructe), dupa aia veau afala... si dupa aia nu fac nani (asta e programul pe care si-l face cind stat acasa, cind se duce la gradinita, zice, dupa aia gainita) si inca vreo citeva propozitii din astea impresionante! Dar in rest... ea se face ca vorbeste, eu ma fac ca o inteleg, in romaneste vreau sa spun. Oricum, a facut progrese f mari, caind va veni tati nu-i va veni sa creada cind o va auzi vorbind, cind au plecat ei, nu vorbea asa. Ah, si propozitia de la ordinea zilei: mi-e dol tati si Agata!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Ne-am intors ieri. Totul a decurc bine. Doar emotiile mele au fost cat casa si mi s-a facut rau de doua ori la spital .

Stefan s-a comportat nesperat de bine, parca a fost alt copil. A fost curajos, cooperant, intelegator, un baietel de nota 10. Am scris aici cam cum s-au desfasurat lucrurile: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124043&whichpage=2

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cornelia, sanatate multa lui Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna!
Sa va mai dau vesti despre noi-am fost la mare , in Bulgaria , in statiunea Sveti Konstantin- a fost foarte frumos , ne-am intors cam de o saptamana dar suntem inca in recuperari de odihna.
Si o alta mare veste , cel putin pentru noi-am scapat de pampersul de zi-maaaare realizare - pentru cel de noapte mai avem clar de asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simiena, welcome back!
Mai arata-ne niste poze cu frumuselul vostru, sa vedem si noi cum a mai crescut!
Fain ca ati avut vacanta frumoasa in Bulgaria, parca si anul trecut ati fost acolo?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Cornelia, sanatate lui Stefan.

Monu, voi cum sunteti? Sanatate sa scapati de asta.

Noi am scapat de pampersi. El si asa noaptea nu facea in pampers si cum cerea singurel la WC si la gradi la fel, gata i l-am scos... Este baiat mare si era pregatit sa scape. Azi la gradi a cerut la WC. Si daca se mai intampla sa faca pe el, il pot schimba ca i-am adus schimburi, dar se tine si nu face... Ceea ce este bine.

Asta cu pampersul defapt este o obisnuinta si de-asta nu renunta la el, dar cred ca singuri, cand se simt pregatiti, o vor face.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

De la 6 bag sama ca nu a mai scris nimeni..

Duminca am fost in padurea cu caprioare si apoi in parcul de distractii cu Pifos.

cateva poze cu noi, aici:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/48/In_parc_la_Bakken_26_iulie_si_parc_distractii

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, saru'mina de comentariu la poza de pe dropshots :) Mai am inca mult pina sa arat bine, esti tu draguta. Dar ma simt bine oricum chiar si asa cum sunt acum. Mi-am luat o burtiera, sa vedem daca ma ajuta la burtica asta ramasa dupa cezariana.

Ti-am admirat bijuurile de pe site-ul tau, m-ar fi si tentat cateva, trimiti si in Romania?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna, ne-am externat la cerere desi tatamentul il terminam miercuri. alex e mai bine. daca puteti evitati v babes boli infectioase pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare lume!
Sunt incantata ca mi-am gasit cazare pentru la mare!

Vroiam sa va povestesc ca am fost sambata la concert la lenny kravitz si a fost bestial. De mult nu m-am mai distrat asa, si el a cantat super dar si compania a fost vesela si distractiva am fost intre fete A dat el cu bata in balta la inceput, dar in parte si-a rascumparat greseala prin prestatie. Canta cum nu m-am asteptat, nu se compara cu pisicile noastre in calduri care se aud de la o posta cum se chinuie, ziceai ca a pus cd-ul asa bine a sunat. Zic ca si-a rascumparat in parte greseala pentru ca unul din motivele pentru care am tinut neaprat sa merg a fost sa-l vad la bustul gol. N-am avut parte, nici macar la un maieutz mulat nu s-a lasat al naibii pitic. Dar m-a dat pe spate, pot sa zic ca abia acum ii apreciez muzica mai mult si il descopar. Mi-a placut tare mult.

Si de ieri sap netul in cautare de pensiune la mare. Am gasit intr-un final si m-am linistit si la pret bun, pozele arata bine, acum ramane de vazut ce gasim acolo. Daca o fi nasol plec in alta parte, dar acum sunt incantata. Asta dupa ce am parlamentat in vreo 4 telefoane cu un alt proprietar de pensiune care imi cerea dublu fata de asta la care m-am decis acum pe seara si nu vroia sa-mi dea nici factura, nici reducere de parca ii luam o camera single pentru un weekend. Oricum eram pe punctul de a-i trimite avans cand m-a infuriat peste masura spunandu-mi ca la el stau turistii la coada in fata portii si daca gasesc mai ieftin nu e nici o suparare. OK, fuck off! Si am mai sapat putin si am dat peste un nene tare de treaba. Atata doar ca nu e chiar in buza plajei, dar eu zic ca o sa fie bine.

Simiena si Beatrice, bravo pentru pampers!
Ma gandesc cu groaza ca incep si eu iar odiseea olitei cand vin de la mare cu Georgia. Nu am pus-o niciodata pe oala tocmai ca sa nu patesc ca la FIlip cand l-am pus in cateva randuri si nu m-am tinut de treaba si am bulversat bietul copil. Si ca sa fiu tare pe pozitii nu m-am simtit in stare pana acum. Dar dupa ce venim de la mare incep si nu mai dau inapoi. Mai ales ca a inceput ea sa atenteze in joaca la olita lui Filip. Si cu ocazia asta imi vine o idee geniala! mama ce tare sunt! Ar trebui sa scriu mai des ca-mi vin idei bune Ii zic lui Filip ca el e mare si trebuie sa se invete la wc si olita trebuie sa i-o lase Georgiei. Daca merge din prima bine, daca nu nu ma stresez ca nu am de gand sa lupt de doua ori, mi-ajunge ca trebuie sa ma tin dupa Georgia.

Cornelia, sanatate multa pentru blond! Refacere rapida, cum se simte acum? Cred ca o sa va distrati pe cinste la dinsneyland. Parca m-ar tenta si pe mine dar peste doi ani ca sa priceapa ceva si picea mea. Astept sa te duci tu si sa ne povestesti cum a fost.

Monu, voi cum sunteti? Sper sa scapati cu bine si de asta si sa gasiti si voi o gradi buna ca sa nu mai aveti probleme. Am vazut si rochia o sa arati beton!

A si apropo de paranghelii, a doua zi dupa ce vin de la mare sunt nasa de botez! Deci astea doua saptamani care le mai am nu am de cumparat numai pentru concediu ci si pentru botez.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput