Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Oana englezoiaca bine ai revenit! Sunt curioasa sa-l vad pe miniharrypotter, sunt sigura ca e un smecheras cu ochelarii si frizura . Si, va intoarceti iar in Ro?

Gabitza stii cumva daca Laura si-a schimbat nr. de mobil? Ca nu raspunde de 2 zile...

OlgaT si eu sper si-ti doresc sa poti tine sarcina ! Cate saptamani ai? Tony ce mai face?

Teddy, Marilena, Fran, Florentina???

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, prin faine locuri ati trecut. Le-am vazut pe toate, dar niciodata intr-un singur drum Chiar ca ai avut curaj ca soferita pe serpentinele alea!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

OLga-eu chiar am citit mult despre progesteron (pentru ca se pare ca eu am un deficit) si se pare ca nu este foarte sigur ca ajuta in pastrarea sarcinii. Stiu ca in Romania se recomanda cu mare usurinta dar eu zic ca doctorii tai fac bine ce fac cand se mai gandesc daca sa il foloseasca sau nu. La urma urmei bagi un hormon in tine si nu-i chiar sanatos. Stiu ca maica-mea a luat progesteron ca sa tina sarcina cu mine si uite ca am aparut. Acum nu stiu daca a ajutat-o sau nu chestia asta, sau ce-a fost bun a ramas . Te pup si Doamne ajuta!

onixone-bine ai revenit! Ce l-a apucat pe sotul tau?

Eli-superbe poze. Mi-am amintit ca am fost si eu pe acolo cand aveam vreo 14 ani.

Anca-frumoase ca de obicei pozele pe care mi le trimiti.

Maya a reusit sa ia ceva de la gradinita dupa numai nici o saptamana de mers acolo. Vineri seara a facut chiar 40, a doua oara in viata ei. Cert este ca ieri s-a simtit brusc foarte bine, desi mai avea un 37.8 si azi nu mai are nimic. Ciudat! Vad ca ia bolile la fel de usor ca in primul an, doar ca acum dureaza mai putin. Bine ca s-a terminat repede ca eu maine incep serviciul si deja ma apucase disperarea si ma gandeam sa o mut la alta gradinita. M-am gandit la tine monule.

O duminica placuta in continuare sau noapte buna!

Mergi la inceput

OlgutaM sanatate Mayei , pe mine ma uimeste ce repede se reface si banuiesc ca fara antibiotic, n-am inteles daca e viral sau bacterian. Daca acuma vara culege una alta, la iarna ma ia groaza...ma gandesc ce ne asteapta si pe noi, ca oricat as fi de optimista sigur vom avea numai raciti pe aici acum ca mai toti vor fi "inregimentati". Servici usor! Oricat de placut ti-ar fi la servici cred ca pentru prima zi ai nevoie de acomodare.

Bea ce planuri aveti pentru vacanta din Ro?

Ma bucur ca v-au placut pozele ...n-am nici o tragere sa merg la servici, ma gandesc numa' unde sa mai merg, am un chef nebun de vacanta . Incep sa ma gandesc si la Delta .
Saptamana viitoare sigur nu mergem nicaieri ca sarbatorim juniorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Eli-cred ca fost viral pentru ca nu i-am dat chiar nimic in afara de antitermice si a trecut de la sine. Sambata dimineata am fost cu ea la dr pentru ca zicea ca o doare si gatul si au multe cazuri de streptococ in gat la gradinita. Dar exudatul i-a iesit negativ. Ai dreptate, incepe distractia. La iarna vreau sa o aduc pe soacra mea o luna si jumatate aici pentru ca nu mai am chef sa ma stresez cu cine o las cum am facut anul asta. Macar soacra-mea este si medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Ne-am intors de la mare, obositi un pic dar bine. Am trecut cu bacul la Silistra, 2 ore jumate am stat la coada dar a meritat.
AM citit in mare viteza, cam putin ati scris in atatea zile cat am lipsit:)
Vreau sa ii urez in primul rand OLgaiT, sa dea dumnezeu sa fie totul bine cu sarcina ei si sa aiba un bebe sanatos.
Am vazut poze de la Elisor, Beatrice, Andutzy, Danelutza (careia ii urez un concediu odihnitor, nu mai stiu ce ii fac mainile.
Nelia, sper ca nu te-am suparat noi cu ceva, eu sunt convinsa ca ai sa revii.
OlgaM, nici nu v-ati intors bine la gradi si v-ati pricopsit? Sanatate multa Mayei!
Geanina, bine ai revenit, abia astept sa ma uit si la pozele voastre. Dar de ce vreti sa va intoarceti in tara?
Mai am multe poze de vazut, am bagat la favorite deja pe Simiena, Aurasa, vreau sa vad de la Mercedes, sper sa am timp pentru toate.
Oana lui Alex, bine ai revenit!
Gabitza, tu ai ramas pe baricade draga de tine. cum te descurci cu puiii?
Sunt capie, sper sa imi revin repede ca ma intorc la munca.
Da, noi ne-am vazut cu Laura si cu Cornelia, doamne ce au crescut copilasii nostri! Delia e mortala, gargarita mea mi-a zis pe drum astazi ca se potriveste cu ea:)) S-au vazut cu Stefan (Magicul, doamne cate e de frumos!) si cu Maria care e o domnisoara tare dragalasa. S-au jucat asa de frumos toti, imi venea sa ii mananc.
De Delia imi face Teodora capul mare, adevarul e ca s-au inteles foarte bine amandoua, s-au jucat impreuna cu papusile, s-au alergat, au ras, o placere. Cu Maria a dansat, au vorbit, s-au imbratisat.
Nu mai pot, imi pica ochii de somn.
Va pup, o sa pun ceva poze zilele astea.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

am pus cagteva poza de ieri la POZA ALEX in folderul Mihai's birthday.
Am sarbatorit la matusa mea in Basildon pt ca a fost prea multa lume ca sa ii tzii in apartament.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vorbaretele lu' mama! N-o sa am mult de recuperat la intoarcere. Am intrat in linie dreapta cu pregatirile. Nu stiu cum o sa ma intorc eu de la mare cu astia doi Am vrut sa ma antrenez putin si am mers cu ei sa le dau cate o cina numai muschi si vitamine la springtime. Per ansamblu n-a fost rau daca facem abstractie de miorlaielile Georgiei din carucior. Si mai trebuie luat in considerare faptul ca Filip era destul de infometat, atat incat sa nu se miste prea mult de la masa. Doar eu am mancat prost si pe fuga Om vedea, daca pic lata dupa doua zile ii impachetez si vin acasa ca doar n-o sa-mi dau sufletul pe-acolo.

Clara, pe unde e traseul asta cu bacul? Am oroare de aglomeratie. De-aia m-am si gandit: plecam duminica si ne intoarcem sambata. Abia dupa ce am facut rezervarea am realizat ca pe sensul meu o sa fie liber dar pe celalalt o sa fie cam omor si am o buna bucata de drum care nu e pe autostrada. Asta inseamna ca pot da nas in nas oricand cu vreun tembel care e in vreo depasire la limita legalului si a posibilului

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Am intrat pe scurt sa urez vacanta placuta Andreei, cat o fi ea de lungascurta , sa dea domnu sa prinzi si-un strop de relaxare pentru fizicu' tau. Chiar sunt curioasa cu ce impresii vii. Drum bun si sa ai grija!

Bine ati revenit acasa Clara! Ma bucur ca te-ai intalnit cu Cornelia , Laura si copiii, macar asa mai aflam si noi cate ceva...sper ca apar si in poze. Ati stat foarte mult in asteptare la bac, noi am stat doar cat l-am asteptat sa ancoreze si ce-ati facut la Silistra sau ati fost mai departe?

OlgutraM ce idee buna sa vina soacra ta, nu numai ca va sta cu Maya daca se va imbolnavi dar asa mai puteti sa iesiti doar voi doi, ca pe vremea cand erati singurei, cine romantice...socrul tau va putea sta singur atat timp?

Andreea vrei sa mergi in Bulgaria de intrebi de bac??? Noi pe la Silistra am trecut, adica de la Calarasi mai sunt vreo cativa km (5 parca). A fost destul de lejer si la dus si la intors. taxa e 25 de lei de masina. Tot acolo e si varianta feriboat dar nu merita, e si mai scump si traverseaza dupa orar fix. Dar ca varianta de a merge pe litoral nici vorba.

Oana englezoiaca a fost ziua sotului tau??? La multi ani!

Am venit de la servici si a trebuit sa ma pun in pat, efectiv dormeam pe mine. Sper sa ma odihnesc mai bine si sa ma culc devreme sa fiu maine in forma optima sa vad si pozele ca s-au adunat ceva...
N-a ca n-a fost tocmai pe scurt , va pup!

Mergi la inceput

Oana englezoiaca tot am bagat un ochi ca nu m-am putut abtine sa nu-l vad pe Harry al tau , e scump de scump, mai ales www.oana-jipa.magix.net/userwebsite jsessionid=2n1jq5w135j1n.omaasp21?act=15&pos=35" target="_blank">aici, imi vine sa-l ciupesc de obrajorii aia bucalati. Interesant e ca-i poarta ca multi copii sunt reticenti in a-i purta, de fapt erau pe vremurile noastre cand nu erau atatea modele dragute pentru pici. Cred ca tu esti sufletul petrecerii, in toate pozele esti atat de plina de viata!

Mergi la inceput