Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Androix, trebuie sa ma uit pe harta, noi am plecat din Eforie Nord, Teghirghiol... ne-am dus direct la Adamclisi ca sa vedem monumentul si muzeul si pe urma chiar nu as sti sa iti spun acum. Dar iau harta din masina si iti fac traseul complet. Oricum intri pe la Popesti Leordeni, sos OLtenitei si direct la soacra te duci daca vrei:)
Oricum decat sa stam pe autostrada mai bine am mers pe drumuri normale, prin comune, macar am avut ce vedea, a fost liniste, cateva masini inainte sau dupa si asta doar in unele locuri. Daca aveti noroc la bac cum avut Eli scurtati drumul tare de tot. Varul meu a luat-o prin Cta, au papat le Tomis si pe urma au stat trei ore la VAdul Oii la pod. La bac macar poti sa cobori din masina sa te plimbi daca nu ai chef sa stai.
Noi si la dus am cotit-o de le Medgidia prin sate si comune, super fain a fost, daca ai o harta te descurci i
Elisor,nu mare lucru, am stat la rand sa trecem Dunarea, am luat niste prajiturele de la bulgaroaicele care fac biznisuri acolo:))) si inghetata de la o bodega de langa poarte.
Am facut poze la blocurile bulgarilor si ne-am distrat cum unii isi imping masinile cate 5-6 metri doar ca sa nu mai consume fuel.
Erau si dfn cei care ocoleau prin Bulgaria numai ca pe langa faptul ca era tarziu nu aveam pasaport pentru garga.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

multumim pt complimente Elisor.Nu nu a fost ziua sotului ci ziua varului meu Mihai.

Alex poarta cu placere ochelarii.Nu stiu de ce asa ca nu ma intrebati chiar dimineata s-a trezit si primele lucruri care mi l-ea zis au fost: da-mi ochlalii.Asa ca i-am dat.Elisor ...si vara-mea din rom spune ca pe mine ma vede mereu vesela dar daca nu cand si nu rad, daca nu ma stramb putin,sau fac misto prin casa pe langa barbat care e mai sobru atunci parca nu traiesc.

Iubitul meu s-a hotarat sa ne intoarcem in rom.Zic s-a hotarat caci eu nu prea sunt de aceeasi parere intr-un totul.Cred ca s-a indragostit de carnatii de la Matache.
Pe de alta parte ii dau dreptate, domeniul in care lucreaza el este de abia la inceput in rom pe cand aici....
Copilul parca se dezgheata cand mergem in rom, parca e mai ager in tot ceea ce priveste, vb si mult mai mult acum, si de cate ori mergem isi imbpgateste vocabulrul imediat.e mult de povestit cam ce ar fi aici si ce e in rom.As scrie pagini intregi.
Suntem tineri inca si cu putere de munca...trebuie sa facem in asa fel sa ne fie bine noua dar mai ales copilului.Sunt confuza sincer sa fiu si cate o data ma contrazic singura in ceea ce priveste plecarea inapoi.Daca as incepe sa scriu despre asta nici nu stiu cu ce as incepe.Sincer...nu stiu!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Clara, deja ma pierdusei dar cand ai zis de soacra-mea am facut okii mari si traseul deja a capatat interes!

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iar pozici, sa vedeti cat am crescut

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Androix, te asteptai sa intelegi ce explic?:)))) Hai ca fac traseul si daca ai harta te uiti frumusel si ai sa vezi ce nu e rau.
Gabitza, am admirat puiul de dimineata, a crescut scumpul si pare asa cuminte si linistit langa mamica.
Oana, sper sa luati decizia inteleapta.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...cat de frumos poate sa fie Raducu!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, pai munte, mare, planuri din astea. Sapt asta in Bucuresti si cealalta nitel ca avem munte, mers la tara si de intalnit cu prietenii. Apoi iar mare, si mergem apoi spre Deva, unde vom sta la o prietena, apoi Berlin si altele si DK...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Bea daca treci prin Brasov sau aproape da-mi de veste, poate poate ne vedem...Vazut pozele cu Andra si baietii, super aratati, iar baietii se pare ca s-au inteles.

Vazut poze cu Patrick, Teodora, Delia, Stefan si Maria...ma uit la ei cat au crescut si as vrea sa stea timpul in loc ca sunt tare dragalasi, inocenti, dulci...

Gabitza eu ma oftic ca nu pot vedea de pe Picasa

Oana englezoiaca vrei sa facem schimb??? Sa fiti intelepti in a lua hotararea cea mai buna (sper ca nu cea de a va intoarce in tara)!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Clara merita vazut Adamclisiul?

Uitai sa va spun: Laura se pregateste de vacanta, pleaca in Croatia. Si spera ca mai pe la toamna sa intre din nou pe aici. Oana vine in weekend la munte s-o aduca pe Alex si speram sa ne vedem.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Ne mai cunoasteti?!?

In urma cu vreo doua saptamani mai crosetasem un mesaj pe care nu am mai reusit sa il trimit, l-am salvat intr-un folder si acum cand l-am recitit nu mai are nici un sens sa il trimit... normal!

Am citit un pic din urma... iar sunt pe fuga, bineinteles.

In primul rand vreau sa o felicit pe Olga pentru bebe din burtik, sper din tot sufletul sa duci sarcina pana la sfarsit, sa fie una lipsita de griji si probleme!

Apoi vreau sa va spun ca m-am uitat la cateva poze si m-am topit dupa toti puiutii..mari si mici. Raducul Gabitzei e o frumusete, la fel si Horica al lui Andutzy (apropos, eu cred ca nu e cazul sa iti faci griji si sper din suflet sa fie asa) - am vazut poze cu Gargaritza Clarei, cu Bianca lui Elisor si cu ALex al Oanei care este mortal pur si simplu.

Elisor, superbe pozele, saptamana trecuta am fost si noi in trecere prin Brasov - mai precis am fost la Bod si la Harman, apoi la Fagaras si tin sa ma laud si eu ca am reinceput sa conduc dupa mai bine de 5 ani de pauza iar proba de foc a fost chiar aceasta plimbare dus-intors! Ferice de barbatii astia ai nostri!!! Nici Dan al tau nu conduce, nu-i asa?

Clara, imi amintesc ca am mers si eu la Adamclisi si am traversat Dunarea cu bac-ul cand nu aveam cu mult peste varsta fetelor noastre... Imi amintesc exact blocurile pe care le-ai pozat si stiu ca ma uitam peste gardul care delimita granita ca la ceva interzis...mi se parea ca acolo e o lume mult mai buna si asta numai pentru ca bulgarii dadeau desene animate la TV in fiecare seara!

Beatrice, dar stiu ca aveti o agenda foarte incarcata! Mi-ar fi placut sa ne vedem dar din pacate saptamana asta si mai ales in we am mult de tras!

OlgaM - ce trece timpul...mai ieri mergeai primele zile la serviciu si acum te gandesti cum o sa te acomodezi dupa vacanta! E bine ca vine soacra ta la voi si mi-as dori sa profitati de tot timpul liber pe care o sa-l aveti, toti, sanatosi, fara virusi si alte boli luate de la gradi!

Anca si eu m-am uitat cu placere la toate pozele pe care mi le-ai trimis dar nu am mai apucat sa trimit feedback.... sper ca nu ai crezut ca le-am dat ignore, ca am vazut ca nu am mai primit in ultimul timp!

Din pacate trebuie sa inchei, scuze ca nu am raspuns tuturor.. am intrat in paine cum se spune, lucrez cot la cot cu Dan si e tare bine sa faci si altceva decat sa bibilesti copiii toata ziua... va povestesc mai multe in urmatorul mesaj, promit!

Multi pupici de la noi!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput