Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

dragele mele acum am ajuns acasa din romania.Bine v-am gasit!!!!nu am apucat sa va citec desi am avut laptopul cu mine pt una alta.Adica pt banca si plati catre angajati.Din cate am citit nelia s-a retras, Andutzu are ceva probleme cu copilul mic care sunt sigura ca le va depasi cu brio si cam atat am apucat sa citesc.

Noi sutnem bine vacanta a fost minnata, ne-am plimbat mult, am mers de 2 ori la bulgari, am fost in delata, prin dobrogea, copilul cu barbatul au fost in comanesti la bunicul de acolo o saptamana aproape iar eu am stat la mama ca o studenta.
Alex e bine, poarta ochelari de vedere ca taica-su .Are astigmatism care se poate corecta in cativa ani.E tare frumusel(cum isi lauda cioara puiul) cu ochelari.Seamana perfect cu Harry Potter, mai ales ca l-am tuns in constanta cand am fost exact ca personajul.
Nhu stiu ce sa fac...Alex nu mananca singur decat cand vrea si numai anumite mancaruri.(pireu, paste...)ciorba nici chip sa manance singur.
Ne-am umplut de urticarie amandoi (eu si Alex),astigmatism are de la taica-su deci in concluzie a luat ce era mai bun de la fiecare.
In prima saptamana am mancat numai salate sa evit orice cauza de al ma intoxica si apuca naiba sa mananc sarmale la socru-miu cand m-am dus sa iau plozii.Sarmale de altfel care inca fierbeau pe aragaz, doar ce le facuse.deci vechi nu erau si carnea tocata macra.Asta este...dupa care mi-a trecut si m-a pus naiba inca o data sa mananc o shaorma la Famous(fetele din ct stiu)si uite asa iar am facut urticarie foarte urata.

In rest toata lumea s-a distrat de minune.Va pup si revin ca astept niste musafiri.Bine v-am regasit.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Olga, bine ai revenit

Beatrice, am fost la posta de dimineata si am luat pachetul. Super faine, imi plac mult, multumesc si pentru cadoutz

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Joi apar si eu pe forum. pana atunci suntem plecati. multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

elisor, nu m-am ingrjorat - pna acum am fost bine, dar de cand am inceput al treilea trimestru ma stresez pana si de la un partzulica de musca. (expresia lui barbati-miu)

andutzy, sper sa fie totul bine. va tin pumnii.

mustacioaso, multumesc. stiu ca e de la sarcina, totusi face bine sa stiu ca nu sunt singura careia ii e frica de salmonella din masline si mai nou de ieri chiar ma gandeam ca poate e si in pepeni - idee care m-a enervat asa de tare ca am hotarat sa fac o pauza cu stressul si sa mananc pepeni in continuare.

astazi ma simt obosita si nu mai reusesc sa dorm bine noaptea. deja ...ce-o sa fie peste o luna?

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In mesajul meu anterior am vrut sa-i zic Oanei bine a revenit

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

nu face nimic gabi.

Olga am uitat sa te felicit pt sarcina , am citit si asta in putinele pagini care le-am citit.acum sper sa nu incurc eu numele.

Sper din sufletul ca nu am pierdut evenimente mari caci din pacate nici nu am timp sa citesc.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

...si am uitat sa va spun.barbatul meu drag vrea sa ne intoarcem in romania.eu sunt putin disperata!!!!

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc de ganduri si ca sunteti ca de obicei alaturi de mine.
Pisik crede-ma ca la mine stresul e super intemeiat. Dupa 3 sarcini pierdute nu mai am nici un dram de optimism ramas. Nu am nici o problema sa raman insarcinata ci sa tin sarcina.
Dar am invatat sa las totul in seama lui DD ca el stie mai bine ca mine. In rest ce pot face? Ma rog si astept sa treaca timpul. As vrea sa inchid ochii si sa ma trezesc in trimestrul II. Sa stiu ca a TRECUT FAZA CRITICA PT MINE. Doctorul meu urma sa decida vinewri impreuna cu obstreticiana mea daca ma pun pe progesteron sau nu. Aici tare greu se dau tratamente de sustinere. Au teoria asta ca ce e bun ramane.
Inca o data va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Noi am mers ieri pe Transfagarasan, via Fagaras si am coborat pe la lacul Vidraru, Curtea de Arges si inapoi acasa pe la Rucar-Bran.
Adevarul e ca am exagerat, nu am plecat pregatiti pentru un drum atat de lung, n-a fost el chiar lung, un pic peste 350 km dar greoi.
Am facut 12 ore dus intors, cu semafoarele de rigoare din cauza lucrarilor, plus urcusul pe drum de ploaie si atatea serpentine (chiar imi spunea Dan ca e sigur ca mi-au iesit pe nas serpentinele, dar sincer, mie imi face o placere deosebita sa conduc pe astfel de drumuri).
Foarte frumoase peisajele, nu sunt un fan al muntelui dar m-a impresionant...interesant ca mi-am amintit o multime de lucruri despre traseu de acum douazeci si vreo sapte ani.
Am avut ghinion ca la urcare sa ploua, asa ca foarte mult n-am vazut, mai opream pe ici pe colo si admiram sub umbrela.
Dar cand am ajuns in varf, la Balea, a iesit soarele, spectaculos cum iesea apa din munti sub forma de ceata.
Un aspect foarte neplacut mi s-a parut comertul ce se practica, mai frate nici la 2000 m nu scapi de comercianti, bineinteles ca preturile sunt pe masura altitudinii .
La coborare am mers de ni s-a acrit de atata padure si serpentine, kilometrii bornelor parca erau mile, dar era doar o impresie bineinteles.
Ne-am gandit la un moemnt dat sa oprim la o pensiune, dar cum nu aveam nimic pregatit la noi (pijama, de spalat, etc.) am zis hai ca n-o fi chiar mult 100 si ceva de km pana acasa. Gresit!!! Ne-a apucat noaptea pe drum si am mers tot asa pe serpentine, noroc ca am condus eu si din postura soferului nu mi s-a parut chiar atat de groaznic, desi ma lua cu rau la stomac gandindu-ma pe langa ce prapastii mergem si nu le vad. In fine, cand am intrat in judet, pe la Fundata drumul a fost foarte bun (parca n-as fi condus pana atunci prin aceeasi tara).
Am ajuns rupti de oboseala pe la 23...Bianca ne-a tocat pe drum ca ea vrea sa picteze si a tinut-o tot asa si cand am ajuns acasa si cu greu am convins-o ca trebuie sa ne culcam dar dimineata dupa micul dejun ii promit ca va picta. Si m-am tinut de cuvant.
Daca va face placere sa vedeti peisaje le gasiti www.dropshots.com/elisibia3#date/2008-08-09/15:12:30" target="_blank">aici

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Oana, bine ai venit.

Elisor, sa va fie de bine. Aer curat si v-ati reincarcat bateriile, asa-i?

Gabitza, aveam emotii daca-ti plac sau nu.

Cand le vezi asa pe poza parca unele arata naspa, dar pe gat dau bine. Cel puti asa zic eu...

Sa le folosesti cu placere.

Monu, te pupam, abia astept sa ne vedem.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput