Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, eu sunt tare ingandurata de ceva vreme si ieri m-am hotarat sa si scriu despre asta. Daca aveti rabdare sa cititi despre problemele noastre, gasiti povestea mai jos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125087

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, am vazut topicul tau mai de dimineata. Fetele de acolo ti-au dat sfaturi bune. Poate e prea devreme sa te gandesti la ceva asa dramatic. Mai sunt topicuri legate de autism pe DC, mai vorbeste eventual cu cineva de acolo sa-ti recomande un doctor competent, sa nu mai ai emotii aiurea ca la Dragos.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Gabitza, de asta mi-e si mie teama, nu mai eu stiu prin ce am trecut data trecuta. E ca o gluma proasta din partea vietii, sa trecem din nou prin astfel de emotii...ma uit la Horica si nu-mi vine sa cred ca pana acum nu am dat atentie treburilor astora, de fapt daca nu vedeam o emisiune Oprah despre un copil autist si nu identificam din problemele noastre, eu incama complaceam in ideea ca se dezvolta el mai lent si fiecare copil are ritumul lui...cert e ca sunt tare amarata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andra ar fi foarte simplu sa-ti spun sa nu-ti faci griji, dar imi amintesc cum a fost la mine. Toata lumea imi spunea sa nu vad probleme acolo unde nu exista, puteau sa spuna orice ca eu tot nu aveam inima impacata, norocul meu a fost ca am mers totusi la un neurolog care vazandu-ma disperata mi-a dat sa fac anumite teste si analize sa ma linistesc, desi mi-a spus ca el nu crede ca sunt probleme. Dar acest "nu cred" pentru mine nu a fost suficient, vroiam sa aud o parere 100% sigura si am auzit-o de la neurochirurgul la care am facut investigatia. De abia atunci am inceput sa ma linistesc cu adevarat, desi eram departe de ceea ce ar fi trebuit sa faca la varsta ei. Cu toate astea, desi a mers tarziu, a depasit asteptarile. Cui ii mai povestesc ii vine greu sa creada.
Ma gandesc ca un copil daca ar avea probleme inainte de alte semne l-ar trada privirea, ceea ce, cel putin din poze, eu n-am observat la Horica.
Nu stiu ce sa-ti spun mai multe sa te ajut, stiu cum te simti si te inteleg perfect tocmai de aceea cred c-ar fi bine sa ajungi la un doctor, unul foarte bun. Trebuie sa stii daca ai ceva de facut, trebuie sa te linistesti.
Sper totusi ca sunt doar niste ganduri care nu-ti vor confirma nici una din nelinisti.

Da, Gabitza, ma uit. Faina deschiderea si parada!

Fata mea cum deschide ochii primul lucru pe care-l cere e "afara"

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,poate puteti ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Andra-Maya a fost intarziata rau de tot la gross motor skills nu la cea fina si efectiv mi-am facut o gramada de probleme degeaba. Ca sa nu mai vorbesc ca pana la 2 ani nu zicea decat mama si tata si acum ii turuie gurita de nu o mai pot opri. Eu zic ca este mult prea devreme sa te ingrijorezi, dar binentels ca faci cum crezi tu ca este mai bine. Te pup si te rog nu te mai stresa.

pisik-parca ma descrii pe mine cand eram gravida .

Mergi la inceput

fetele, multumesc pt sustinere, ca de obicei sunt hotarata sa lupt si sa nu ma las doborata, cu efort si daruire o scoatem noi la capat sper si de data asta!

In seara asta ne-am vazut cu Beatrice si baietii ei in Parc la Tabacariei in Constanta, mi-a dat colierul si brataruta(fetele, chiar e talentata, bijuurile sunt faine si live) si copiii au socializat putin fiecare pe limba lui, dar avand in comun pasiunea pt tobogane si alergat. Vedeti niste poze mai jos!

INTALNIRE 2 MAMICI MANDRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Maaai, ce mamici frumoase si slabe

Beatrice, mi-a venit pachetul, sper sa ajung azi la posta, daca nu, sigur luni dimineata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aaa, Gabitza ce tareee. ff repede ti-a ajuns... Am emotii, sper sa-ti placa.... Dar cum era si pe site asa si alea...

Andra, ce fain ai scris la descriere...la pozele cu noi.

Sunteti niste scumpi... Te pup Andra!

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

bea, pai cum, mi-a facut mare placere revederea si m-a bucurat tare compatibilitatea de idei, desi nu am apucat sa stam prea mult de vorba
Monule, voi sunteti bine, mai, ca nu v-am mai vazut pe aici deloc...ce fac fetele?

Mergi la inceput