Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Nelia -

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela, OlgutaM, Gabitza !

Nelia din pacate, cafeaua de dimineata pe messanger a ramas doar o amintire, pentru mine...macar poze sa mai pui !

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai bine isi face Nelia blog, asa mai aflam si noi ce face Agata in Romania si cand o sa o ia Lisandru la fuga prin casa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Nelia

Eli, dap, se poate spune ca am fost pe Transalpina, desi ne-am oprit la Ranca, si am mers per pedes doar pana in Pasul Urdele (tare as fi vrut sa mergem, ca si anii trecuti, pana la Obarsia Lotrului, dar masinile cu care am fost acum nu s-ar fi descurcat pe-acolo ). Oricum, si doamna de la pensiunea unde am stat ne-a dat ca sigur faptul ca se va face sosea care va lega Ranca de Obarsie - si probabil locul va deveni o noua Balea Lac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

OlgaT, o alta burticuta iti ureaza sarcina usoara! Puiutul meu este asteptat pe 24 octombrie dar aici mi s-a propus o cezariana cu o saptamana mai devreme. Saptamana care se face 10 zile ca doctorita se marita pe 18 si isi ia liber de pe 16. Asa ca alege data hihihi - ce altceva decat 15 ???

Imi aduc aminte cat de surprinsa am fost cand am ramas gravida. Hotarasem noi sa trecem la al doilea si am zis ca sa ne punem pe treaba de la 1 ianuarie, ca sa am o data, altfel dadeam inapoi. Cu ce citisem eu ca dupa 35 de ani fecunditatea scade la vreo 20 la suta din cum era la 20, cu doua prietene de varsta mea care tot incearca – une de vreo 8 luni si nimc, cealalta a ramas gravida dupa FIV, ziceam ca se intampla si la mine dupa vreo 6-8 luni de incercari – ca eu visam la incercarile astea mai mult. Si la sfarsitul lui ianuarie deja nu mai era nevoie de incercari. I-am zis la puiut ‘mami tu erai tare grabit, cum ai prins momentul, cum ai profitat.’ Acum ma gandesc ca probabil de asta s-a si intamplat – nu am fost deloc stresata de gandul ca trebuie sa raman, dimpotriva, am spus ca daca e sa fie de la Dumnezeu, o sa fie. Poate ca daca incepeam sa ma framant cu grafice de temperatura si alte asemenea lucrurile ar fi fost altfel. Culmea e ca la cat de putin m-am stresat la inceput, acum e invers. Acu vreo doua saptamani mi se nazarise ca s-au fisurat membranele si i-am cerut la doctorita sa verifice ca eram asa de stresata ca nu mai puteam dormi noaptea. Ieri seara am gasit altceva – a fost o stire pe aici ca rosiile puteau sa provoace infectii cu salmonella - prin iunie. Ieri am cautat sa fiu sigura ca sunt bune ca in weekend mancasem o salata cu rosii – bineinteles inainte sa verific ca altfel nu mai mancam de frica. Se pare ca rosiile sunt bune acum, dar am innebunit de spaima din cauza maslinelor. Cand facem cumparaturi, iau masline de la raionul delicatese din diferite soiuri intr-o cutiuta de plastic – maslinele au samburele scos si sunt aranjate in niste cutii ca sa poata fiecare sa aleaga ce vrea. Ieri seara mi-a venit mie ideea ca maslinele pot sa fie infectate ca am mancat eu una care mi s-a parut mai amara si cred ca mucegaise in interior, ca le am la frigider de sambata. Nu cred ca am dormit mai mult de trei ore asta noapte din cauza maslinelor si l-am trezit si pe barbati-miu in mijlocul noptii sa ii povestesc de masline si de salmonella. Ah, am uitat sa va spun ca aici au fost 21 de cazuri inregistrate atunci cand a fost povestea aia cu rosiile. La care bietul de el mi-a spus ‘gata nu mai mananci masline’. Acum astept sa vad daca nu cumva fac febra sau incep sa vomit, dar sunt sigura ca daca nu se intampla nimic, gasesc eu altceva de care sa imi fie teama. In acest moment mi-am interzis sa mai citesc despre salmonelle, prematuri si alte asemenea. Imi spun ca ce-o fi o fi, si ca ce ii e dat omului in frunte e pus.

Nelia, imi lipsesti deja. Pentru mine cel putin, forumul asta nu o sa mai fie la fel fara mesajele tale optimiste si gandurile tale frumoase.

Dragi mamici, multumim pentru felicitarile legate de pampersi. Suntem tare bucurosi ca am scapat de ele pentru … trei luni !

Elisor, nu cred ca e vorba de o infectie urinara. A mea ne-a facut una cand eram plecati in vacanta si plangea de mama focului cand o trecea pisu. La un moment dat incepuse sa planga preventiv ca ii vine dar ca ii e frica sa faca pipi de durere. Cum nu facuse febra, am evitat sa merg la doctor cu ea si i-am zis lu tac-su ca o sa treaca in trei zile – si asa s-a si intamplat, chiar daca a mai plans ea si dupa aia, mai mult de frica.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Elisor, ultimul drum cu avionul ca daca ne-am luat masina din Ro cu am mai anuntat si pe forum, nu mai avem nevoie de avion, ca plecam cu masina in DK.

Am ajuns cu bine in Ro. Pifosul se plictise in avion si el a zis, gata acuma vreau sa cobor... Da' nu se putea.

Apoi drumul cu masina din Burgas unde am aterizat, pana in Ctza a fost al naibii de plictisitor...

Cred ca de la aerul conditionat din masina a facut febra, ca azi ardea..

Dar cu panadol l-am rezolvat si cu mers la mare, la aer. Asta la facut sa devina activ. Cred ca nu-i prieste sub nicio forma aerul cald..

Si nu se adapteaza decat la frig cum este obisnuit. Si in Ctza totusi e bine, comparativ cu Bucuresti.

Gabitza, trimis azi coletul. Da-mi de stire cand primesti.

maine ma vad in oraselul copiilor cu Andra. Cine mai vrea sa vina pe la un 7 am zis ca ne vedem acolo.

pup fetele

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Saru'mina Beatrice, probabil ca sambata sau luni o sa primesc instiintarea de la posta.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-imi pare bine sa aud ce spui referitor la cresa dar la mine in oras n-am auzit sa fie asa. Ce stiu eu ca la cresa sunt de fapt asistente care pana nu demult apartineau spitalelor si acum cred ca si ele au trecut in subordinea primariilor.

De cateva zile din nou a incercat bia sa doarma fara scutecel il refuza categoric. Azi dimi la 4 s-a trezit si mi-a cerut olita si de atunci nu mai dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Bea m-am linistit , intradevar n-am facut legatura cu masina . Ce tare Pifosul, auzi la el sa coboare , n-ati gasit si voi o parasuta...

Pisik de vreo doua ori in viata m-am stresat si eu rau de tot (nu in timpul sarcinii, ce-i drept) mancasem conserva de peste iar la la tv anuntasera sa consumam cu prudenta pentru ca aparusera cazuri de botulism si mi se parea ca imi amorteste mana si mi-era teama sa adorm ca sa nu ma trezesc cumva paralizata, dar la prima ora am fost la medicul de familie, care slava domnului ca m-a linistit. Si alt caz cand ma suspecatm de cancer laringian exact ce-a avut bunicu-meu. In urma unei raceli imi tot trageam gatul si devenise un tic incat ajunsesem la concluzia ca am un nod in gat. Bineinteles ca am ajuns la doctor . Imi dai doua palme daca te-am stresat sau speriat.
Si pitica mea trebuia sa vina in 25 iunie dar fiind cezariana am programat-o in 15, doar ca ea avenit in 13.

Mercedes, da, cred ca sunt in subordinea primariilor. Sigur ca au si asistenta si educatoare si ingrijitoare, la noi cel putin erau 4 ingrijitoare la grupa matzei. Eu zic ca cel mai bine e sa vezi cu ochii tai, pentru ca si "folclorul" isi are rolul lui.

Cris mersi de raspuns, e chiar asa aglomerat la Balea???

Bea distractie placuta! Sa faceti poze!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Voi va uitati la deschiderea Olimpiadei? Ma doare capul ce pot face chinezii aia mici si multi!

Mergi la inceput