Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mercedes, lacul de unghii este pentru Alexia care de cand am iesit din spital isi roade unghiile si sa sta cu degetele prin gura. sper sa aiba efect lacul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu-mi-am dat seama ca ai luat pentru copii dar eram curioasa daca are efect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Va multumesc pentru primire,pentru ca nu m/ati uitat si pentru felicitarile primite.Am ramas placut surprinsa sa vad ca nu sunt singura cu doi copii,felicitari la toate si multa multa rabdare.La noi nu a fost nimic planificat,s/a intamplat pur si simplu.Am hotarat sa/l lasam,nestiind ce urmeaza sa ma astepte.Acum difernta dintre ei nu se mai cunoaste,Maria 3ani si 3luni si Razvan 2ani,deja a inceput sa fie mult mai usor.Dar va voi mai povesti eu cum a fost cu doi sugari prin tari straine.
Acum sunt fericita ca sunt acasa,iar din septembrie voi incepe sa profesez din nou avocatura la acelasi cabinet de unde am plecat.
Cat de curand am sa va trimit si poze cu copiii.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Olga-felicitari!! Te-am cautat si pe YM dar nu te-am gasit. Sper din tot sufletul sa fie totul bine.

Eli-super pozele! O scara exact asa are si sora mea si innebunesc numai cand o vad ca tare periculoasa mai este. Si catelului ii este frica sa coboare pe ea.

nelia-ce s-a intamplat? Sper ca nu te-am suparat noi cu ceva.

mercedes-eu as da-o la gradinita cu copii de varsta ei, in nici un caz mai mici. Daca nu s-ar pute, sigur asa alege mai mari pentru ca si eu sunt pe principiul ca de la cei mai mari are mai multe de invatat (mai ales ca ea este obisnuita cu un frate mai mare).

simiena-tot frumos a ramas Elian.

Chris-

geanina-bine ai revenit in tara si la noi pe forum.

monu-pe noi mavala nu ne-a ajutat cu nimic. SE obisnuise cu ea.

Maya s-a facut bine de o saptamana. Acum merge de cateva zile la gradinita si acomodarea cu noua clasa, noile educatoare a fost mult mai usoara. Ma gandeam ca dupa 2 luini si ceva de stat cu mine acasa va fi mai greu. Dar mai mult a plans acasa. Cand a ajuns acolo s-a linistit, iar seara nu mai vrea sa plece acasa.

Va las ca trebuie sa o scol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

omustata- ce bine ca s-a acomodat la gradi, esti si tu mai linistita.

omustata- am optiunea de a o duce la gr. mica( unde sunt copilasi in general de 3-4 ani dar si mai mici ce ii drept 1-3 maxim ) sau in gr. mijlocie(fosta gr mica din sept.gr. mijlocie grupa de varsta 4-5 ani, la care a fost bia incepand cu luna martie). Deci nicidecum la gr de varsta mai mici decat varsta ei pentru ca la stat nici nu exista. Ah ba da dar se numeste cresa unde dupa cate stiu eu nu se pune accent pe educatie ci mai degraba pe hranit, dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga ma bucur ca Maya s-a facut bine si ca e ok cu gradinita. Si Alexia cred ca se obisnuise cu Marvala.

Mercedes, nu stiu ce sa zic daca are efect sau nu lacul dar azi am vazut-o mai putin cu degetele in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

va pupicesc pe toate, va doresc la cele care plecati, concedii placute, sanatate multa la puiuti si ne auzim pe la sfirsitul lunii (deci, nu lumii ). Domnisoara doarme, eu ma mai aranjez, depilat, epilat, baie si ordonat prin casa, apoi peste aproximativ doua ore plecam. Dormim la casuta din Roma, apoi plecam in Calabria, miine dis de dimineata .

la toate si la piticuti

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Danelutza, sa aveti vacanta faina si calatorie placuta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes ba si la cresa se face educatie si inca cum, dar la grupa mare, Bianca a invatat o multime de cantece, plus activitati de indemanare si alte alea, pot spune sincer (in ciuda divergentei cu educatoarea la final de an) ca Bianca a avut foarte mult de castigat, daca ar fi stat cu mine sigur n-ar fi stiut nici jumate. E diferenta mare intre cele doua grupe de la cresa si e si normal sa fie.

Calutul, de fapt e un cap de calut (gen matura vrajitoarei) a incantat-o atat de mult dar si pentru faptul ca tot urca si cobora scara cu el intre picioare, spre disperarea mea care eram tot cu ochii pe ea.

Daniela vacanta placuta va doresc, sa va simtiti bine si sa va relaxati (daca se poate spune) si sa faci poze...

Ioana vacanta placuta si tie ca sunt sigura ca vei fi rara avis pe aici.

Geanina super fain sa te poti intoarce la acelasi loc de munca.

OlgutaM degeaba ne facem noi atatea griji ca se dovedeste inca o data ca ei se acomodeaza mai repede decat ne debarasam noi de griji. Bravo ei! Daca incepi serviciul nu mai intri nici atat, parca vad ca raman singura pe-aici, mai ales ca a plecat si Nelia.

Cris multumesc de raspuns. Inseamna ca tu ai fost pe Transalpina?

Nelia chiar sunt surprinsa de decizia ta, mai ales ca spuneai la un moment dat ca tu orice ar fi nu te desparti de forum, dar daca tie ti-e bine asa atunci nu pot decat sa-ti respect decizia desi ne vei lipsi so much...

Ce bine ca-i joi, deja visez la weekend...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dau copy/paste la ce m-a rugat nelia sa va scriu:
"Fetelor dragi de la subiectul Tudorei si de la cel cu mamicile fericite cu mai multi copilasi (si chiar si de la Sezatoare[]), am hotarit sa iau o pauza de DC, nici nu mai citesc incepind de astazi, ca sa-mi dau timp sa pun o distanta intre suflet si multe alte lucruri pe care le fac in viata si care nu-i fac chiar bine (cum bine spunea o draga prietena de la Sezatoare)... Pauza nu are legatura cu voi (poate doar cu una sau doua fete de pe forum a caror replici le-am luat prea personal si ele la fel pe ale mele), dar am luat-o ca sa nu spun mai multe decit am spus. Nu am chiar o stare de scris si nu numai de ceea ce s-a spus pe la unele subiecte, ci si viata de zi cu zi, dar nu e nici chiar atit de rea ca sa nu-mi revin. Stiti ce insemnati pentru mine, stiu si locul meu la unele subiecte, cind ma voi simti in stare sa scriu, stiti si unde ma gasiti si unde m-au gasit deja unele fete... Va pup si va doresc numai bine!"
Cornelia, pe tine te roaga sa tramsiti mesajul si la fetele cu mai multi copilasi.
de asemenea ne roaga sa nu ne rugam de ea sa revina, decizia ii apartine, dar va sta cu placere de vorba cu oricare dintre noi dimineata, pe mess, la cafea

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput