Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

stiti lacul acela de unghii pt copiii care le rod - marvala. ei bine l-am ratacit prin casa. sotul a luat altceva - deborah anti rosicchia unghie. l-am gustat. E ORIBIL!!!!!!! e de o 100 de ori mai amar decat primul. cred ca ar trebui sa aiba efect. e bleah. si acum dupa 15 min mai am gustul ala amar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

GeaninaAnghel, imi pare bine ca ai revenit Felicitari pentru baietel. Noi mai vorbeam si pe messenger intr-o vreme.
Intre timp mai multe fete din grup, inclusiv eu, avem deja si bb2, plus sunt si niste gravidute pe aici. Sa ne arati poze cu puii tai.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

www.dropshots.com/elisibia2#date/2008-08-05/21:03:54" target="_blank">Atractia zilei de ieri

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
Am revenit dela bunica unde am stat cateva zile si nu am avut net. Am citit aproape tot din uma, am vazut si ceva poze, ma bucur mai ales de sarcina Olgai si de faptul ca piticutzii Neliei nu au scarlatina. M-am indragostit de Elian, BIanca lui ELi si baietii lui Gabitza...asta din ce am vazut pana acum poze...
Revin cu mai multe maine ca plange Horia in somn...ies 2 maselutze!
Va pup.

PS. ELi, mi-am revenit cu stomacul, sunt ok acum...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Eli, scuze, am vazut intrebarea despre Transfagarasan si prima data, insa n-am apucat sa iti raspund. Noi anul asta inca n-am fost, vom merge peste doua saptamani, dupa Sfanta Maria mare. Am impresia ca Fran a fost anul asta...

Geanina Anghel, bine ai revenit ! Felicitari pentru baietel, ce curaj sa ii pui un nume romanesc neaos, greu de pronuntat pentru occidentali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ati vazut asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=78843&REPLY_ID=4011024 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia m-a rugat sa va spun ca din motive personale va inchide temporar contul, dar va fi pe messenger in continuare pentru cine vrea sa comunice cu ea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- atractia zilei e un cap de calut? sa ti spun ca si noi avem o herghelie de caluti pe care ii purtam peste tot. Au vazut marea, ungaria, prietenii sunt obiecte nelipsite din jurul fetei mele.
Ii tot spun bia ajunge unu sa luam cu noi iar ea imi spune si mami si tati si doi bebe.

cornelia- o fi o greseala poate.
geanina-bine ai revenit!

monu- dar pe copiii ai incercat acel lac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

nelia- nu stiu ce te-a determinat sa-ti inchizi temporar contul dar sper sa fie bine pentru tine. Te asteptam cand vei putea reveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata!

Vai de mine, ce s-a intamplat cu Nelia? Au suparat-o fetele pe la Sezatoarea aia a ei, precis. Exact cum zice Elisor, cand obisnuiesti publicul e cam greu sa dispari din peisaj; eu sper sa se intoarca repede.

Elisor - sunt carcotasa pentru ca m-au deranjat mai multe decat destinatia aleasa si modul de a ajunge acolo: o luna intreaga ne-a luat sa hotaram unde anume mergem - am inceput cu Grecia-Atena, am ajuns la Lisabona si apoi ne-am reintors in Grecia-la Halkidiki; si toate astea in functie de cum isi schimba colegul lui barbatu-meu iubita. Plus ca era foarte tarziu, locuri nu prea mai erau, nu stiam perioada in care sa mergem etc. In fine, una peste alta a fost cel stresant concediu pe care l-am organizat vreodata si i-am si spus barbatului ca e ultima oara cand ma iau dupa altii
Cat despre rezultatele vacantei intr-un nou prunc, nu se arata inca. Mai vreau sa mai stau un an, sa mai apuc si eu cateva concedii sa ma bucur de viata (mai ales ca acum Ana sta cu succes la mama sau la soacra-mea) si apoi o vom lua probabil de la capat.

Eu cred ca atractia zilei pentru Bianca a fost sa urce si sa coboare scarile. Deci, calutul sau scarile?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput