Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ilia_99, bine ai revenit.

eu am cam 9 kg in plus....dr mi-a zis azi sa incerc sa nu iau mai mult de 2.5 kg pe luna...

eu am pus niste porumb la fiert si acum ma duc in pat.

noapte buna tuturor !

maryb 26+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

noapte buna tuturor, mai putin nushei :))) ca ea sigur nu mai doarme
toate, ne auzim miine.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

si eu ma retrag, fetelor. va pooop, somn usor!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Laureta eu am luat pana acum 8 kg,am pus numai pe burta si tota lumea imi zice ca o sa fac un copil cat un pisiceh asta este ca eu oricum iubesc pisicile.Acum am inceput sa iau elevit(mi-a dat dr) si tare sunt curioasa daca dau cantarul peste cap.

Bitza imi pare rau ca a trebuit sa experiemntezi sistemul sanitar din Ro,dar ma bucur ca acum esti bine.

Nusha ce de bunataturi faci tu,de unde ai atata energie?eu cateodata nu am chef nici o salata sa fac..... gospodina!

Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat....

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

mi-am amintit

Kristin nu zugravesc eu,vine un om care zugraveste dar eu vreau sa fiu de fata sa vad exact ce si cum si nici nu prea am chef sa plec de acasa acum,de cand sunt gravida sunt tare mofturoasa nu ma simt ok decat acasa la mine....dar am cautat vopsea din aia si se pare ca se gaseste si la noi,o sa mergem luni sa vedem exact.Nu ma uit acum la poze ca merge greu netul si nu am rabdare sa se incarce dar ma uit maine sa-ti vad si eu printesa.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

vreau sa va zic ca am facut sport extrem sa pozez lucrurile lui david, am transpirat m-am enervat si acum ma duc sa fac un dush

n-am pozat tot ca nu mai pot de cald asa ca va pun acum o parte si promit si restul intr-o zi mai racoroasa

lucrusoare pt daviducu'

musete pt mine gatitul e o pasiune fac cu placere tot ce fac de asta sotul meu s-a ingrasat 20kile in 5 ani de cand stam impreuna

alinuto noapte buna

ilia e bun de ceva rennie la arsuri??ca de vreo 2 zile m-au luat si pe mine si sunt groaznice

noapte buna somnoroaselor eu ma duc la dush

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrr....mi-amintesc cas am citit undeva cum...ca....cofeina incetineste crestrerea lui bebe....acum stau si ma gandesc ca eu am tot mancat ciocolata zilnic...cafea am baut rar dar am mai racolat cate un pahar de pepsi....adica cel putin de 2-3 ori pe saptamana am baut si pepsi....sunt singura care face asa ceva?????????

nu cumva de-asta bebe e mai mititel????

am intrebat si eu cine e cu nasterea despre care scrie pe prima pagina....ce-mi spuneti????pleaseeeeee

POZE...POZULICI

32+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, va intrebasem si eu aseara ce parere aveti despre epiziotomie, si nu mi-a raspuns nimeni

quote:
citat din mesajul lui Nausica

vad ca vorbiti despre epiziotomie si iarasi sintem gind la gind, ca tocmai voiam sa aduc si eu vorba de asta.

ieri am stat de vorba cu doamna Vania Limban, moasa cu experienta (multe dintre voi probabil o stiti de la cursuri), care mi-a confirmat ca in Romania te cam taie din start, fara sa te intrebe.

eu am un cui major impotriva epiziotomiei. in plus, dupa cum stiti, in SUA, in UK si in multe tari europene aceasta nu se mai practica de ani buni. explicatia, conform dnei Limban, este ca in tarile respective s-a constatat, dupa ani buni de cercetari, ca pacientele care s-au rupt natural (nu vorbim de multele fericite care n-au avut nimic) s-au refacut mult mai usor decit cele cu epiziotomie.

dar in Romania te taie din start si singura explicatie pe care o pot gasi (in afara de aceea a inertiei)este ca o taietura se coase mai usor decit o ruptura.

eu chiar nu vreau sa fiu taiata, fac exercitii Kegel, m-am apucat si de masaj perineal... si se pare ca numai daca ma duc sa nasc in apa la Brasov am sanse sa scap de taietura. la urma urmei, daca tot e sa se lase cu taietura si cu fire si cu dureri dupa aceea, nu mai bine cezariana?

as vrea sa stiu parerea voastra pe aceasta tema, tinind cont de faptul ca NU este o procedura medicala obligatorie in tarile in care medicina galopeaza cu vreo 20 ani inaintea celei din Romania.

cele care vreti sa nasteti natural - chiar va impacati cu chestia asta? aveti ceva argumente pro? sau ne resemnam, pur si simplu.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ramo legat de primul bobocel a al claudiei h s-a nascut sapt trecuta la 33s din cauza ca mamica pierduse lichidul amniotic, din singurul mesaj pe care l-a postat fericitul tatic stim ca fetita e bine si a tipat din prima clipa

cu bebe tau nu-ti mai fa pb si al meu a iesit ieri la eco cu 6 zile mai mic dupa lungimea femurului dar dr a zis sa nu-mi fac griji ca recupereaza...si eu chiar nu-mi fac ca n-am de gand sa=l stresez si pe el stai linistita

nausica legat de epiziotomie....eu ieri cand am vb cu dr a zis ca ea face epi ca sa evite eventualele ruperi ca cica se reface mai usor o taietura facuta de ea si cusuta decat o ruptura...acum eu nu stiu mie mi-e frica oricum dar merg si pe mana dr care i-am explicat ca mi-e frica de taietura asta si ea a zis ca o face doar daca e necesar nu obligatoriu! devci acum ma rog la Dzeu sa nu fie nevoie dar david al meu e cam capos la toate eco i-a iesit capsorul mai mare cu vreo 8-10 zile...asa ca nu cred ca scap

intr-adevar mi se pare o tehnica barbara mai ales ca afara dr se feresc sa o faca dar asta e tara in care traim, eu zic totusi ca daca vb cu dr dinainte poate nu-ti face daca nu va fi nevoie

am facut dusul alta viata

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laura, merci de aprecieri . Bineinteles ca si Yasminei mele ii place enorm sa sara in piscina, imi place ca acum inoata mai mult cu capul sub apa, a invatat sa-si controleze respiratia, si acum lucreaza mai mult la rezistenta si distanta. Poate pun niste poze si de la bazin in curand. Despre fratorul ei deocamdata e foarte entuziasmata, ii propuneam deunazi sa mai mergem o data in Bahamas prin iarna, pt. ca i-a placut ei mult acolo doar cu mami si tati, iar pe fratior sa-l lasam acasa cu bunicii, la care ea imi spune citez "oooh, mommy, but I dont want to leave my baby brother at home. I want to be with him" . Nah...iubire mare, ce sa mai

Nushulica, ai un adevarat barbatel in devenire . I-am admirat hainutele "viitorului erou" , si dupa cum face mamica cumparaturi, are sanse mari sa devina si-un rasfatat

Alina, uneori imi vine sa greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca cea mica va deveni in curand "cea mare", desi ar cam fi cazul, caci peste 2 luni va merge in clasa intai...si totusi Bravo tie pt. kilograme asa putine

Bitza, ma bucur ca nu e nimic grav si ai grija la carnea de porc, stiam si eu ca nu e recomandabila la tensiune.

Musette, se vede ca neuronul meu ia cate o pauza uneori ma bucur ca ai gasit vopsea. Si eu daca tot sint in vacanta, stau pe langa fetele astea care vopsesc vrand-nevrand. Aproape ca mi-au terminat dormitorul lui bebe, si arata foarte bine, culoarea se numeste freshly cut grass, un vernil foarte deschis aproape spre alb. Cu adevarat proaspata culoarea Urmeaza camera donsoarei...

Nausica, eu am nascut-o natural pe fiimea dar cu epidurala, ea avand 4.315 kg. M-am refacut foarte rapid dupa, si acum vreau sa optez clar pt. epidurala fara dubii

Cristina

le bébé 29w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput