Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare gagicute ,

Laureta, ca tot ai adus vorba de kilograme, si eu am luat tot 13 pana in prezent. La prima sarcina am luat exagerat 30 , asa ca de data asta am incercat sa fiu mai atenta la dulciuri, carbohidrati si chestii din astea. Partea buna din toata chestia asta e ca am reusit si sa nu mi se umfle picioarele pana acum . Am avut ambitia si le-am dat pe toate jos la cateva luni dupa nastere, vedem cum voi evolua de data asta, noroc ca avem in dotare o banda de alergat si bicicleta eliptica si sper sa mearga mai usor. Ma bucur ca ti-ai revenit. Ce zice Inisa de surioara? V-ati gandit la nume?

Andreea, am vrut sa vad si lucrurile tale, dar n-am reusit

Nushulica, esti un adevarat chef in toata puterea cuvantului . N-am prins cat ai spus ca are bebelinul tau, dar am inteles ca e maricel. Cat are deci exact? Sint si eu curioasa ce imi va spune doctorul de al meu saptamana viitoare.

Musette, eu zic sa-l lasi incolo de zugravit daca trebuie sa-l faci tu. Ti-am admirat si lucrusoarele, si mi-am adus aminte ca si a mea avea niste hainute similare, numai ca erau pe roz

Ieri am reusit sa instalam noile perdele si draperii in dormitorul principal, si de azi am inceput zugravitul. De-abia astept sa vad cum vor iesi. Tot ieri am ajuns la cumnata si i-am dat toate lucrusoarele fiemii, ca se cam stransesera in 5 ani jumate . Am pus si niste poze la albumul comun cu fiemea cea mare (nu credeam ca voi ajunge sa-i spun asa ) Azi termina draga de ea o sesiunde de inot de 2 saptamani, si peste o saptamana incepe alta...nu pot sa va descriu ce frenezie o apuca in piscina

Cristina

le bébé 29w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

khristin e ff dragutza fiica-ta cea mare,si Andy a terminat azi o sesiune de o luna de inot si la fel face niste chestii in bazin...ii place ff tare,mai ales sa sara.
Ce zice Yasmin ca vine bb?Spor la zugraveala in continuare.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor sa vedeti ce inseamna sa stai cu laptopul in pat...dupa ce am scris mesajul cu ce am facut de mancare am zis sa ma intorc un pic pe partea cealalta ca ma cam doare toata partea stanga si am adormit!!!cu laptopul deschis

si abia acum m-am trezit sigur nu mai dorm la noapte

kristin nu e chiar mare are 1100g un pic peste normalul pt varsta luidar e sanatos si ne-a aratat si bilutele ierideci e barbatel clar!!! spor la treaba cu schimbarile pe care le faceti si cu fetita la inot

bitza mare grija cu tensiunea, incearca sa mananci mai putin sarat si lasa carnitza de porc daca poti ca e si vara , si eu incerc s-o ocolesc si chiar reusesc, in sarcina asta n-am mancat deloc porc decat din preparate dar f putin

fresh da, tocanita de ardei cu smantana e o mancare moldoveneasca se face in ceaun de tuci si se mananca cu mamaliga

ma duc sa mai citesc ca am si uitat ce mai vreau sa zic

aaa alinuto la cata mancare am in frigider am scos la dezghetat sa fac maine si niste snitele ca prea tare am salivat cu gandul la ale tale

laureta eu am pus deja 14 kg dar ieri dr vreau sa zic ca a zis ca inca sunt slabuta m-am gandit ca nu vede bineca eu sunt cat usa...acum sper sa nu trec de 20 pana la uram dar m-am pregatit psihic si pt situatia in care voi trece sa nu fac o criza

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ramo, bine ai revenit! nu e de ingrijorat o sapt decalj, serios.
fresh, vazut poze, nu se vad kg
kristin, frumoasa mare acelasi lucru se intimpla si la noi cu "fata cea mare" :)
eu declar 5 kile, dar sunt si mai "mica" decit voi (24S)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fresh am vazut pozele tale mie deloc nu mi se pare ca ai fi luat 20kile....vezi ca la una din poze ai scris 43s sper sa nu te apuce chiar 43s

kristin da'fii-ta e chiar o actrita!!!ce-i place ei sa pozeze!!!

iti zic iar ca te invidiez pt tot ce ai putut cumpara pt bb2 fata de ce se gaseste aici , se vede diferenta din poze imi inchipui in realitate cum sunt

gata m-am enervat si ma apuc de facut poze la tot ce am luat pt david!!!! pregatiti-va sa vedeti multe poze ca v-am zis ca i-am luat muuulte si hainute si jucarii si paturici ...de toate

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

va rog sa-mi spuneti..daca stiti ce analize sunt astea INR si timp de trombina ? mi le-a dat de facut si nu stiu ce inseamna, iar INR nu am gasit pe site-ul de la medlife. (am gasit ceva cu NR, mai exact ProC Global NR...sa fie asta oare ?)

maryb 26+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Mary iei ceva anticoagulante (clexane)?
INR-ul e legat de timpul de coagulare si atunci cand iei anticoagulante trebuie tinut in anumite limite ca sa nu ai sangele nici prea "gros" nici prea "subtire".

31+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

meeeeeyyyy, ce dor mi-a fost de voi!!!
andreea_and ia uite-ma!
dupa cum v-am spus sapt trecuta sunt la munte si abia acum am reusit sa fac rost de net. din pacate nu merge asa grozav ca ala de acasa, de aceea n-am reusit sa vad poze cu lucrusoare de bb-i.
ma bucur tare pt toate vestile bune, mai ales pt Anca, banuiesc ce greu i-a fost pina aici, dar... mai e asa putin!!!!
bitza, bine ca esti bine si mai lasa carnea de porc, da-i cu peste!
felicic, felicitari pt noua casuta, sa fiti fericiti
raportez 8 kg pina cum, nu vreo mega pofta de mincare, doar asa... cind si cind. ma laud si cu arsuri, rennie e pe noptiera, si cu shushu de 2-3 ori pe noapte, asta e..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
citat din mesajul lui _irina_

Mary iei ceva anticoagulante (clexane)?
INR-ul e legat de timpul de coagulare si atunci cand iei anticoagulante trebuie tinut in anumite limite ca sa nu ai sangele nici prea "gros" nici prea "subtire".

31+ - Andreea

irina nu iau nimic. Dar poate dr vrea sa vada cum stau cu timpul de coagulare. Deci exista INR...am inteles bine ce a scris pe hartie dr. Multumesc frumos pentru lamurire.

maryb 26+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Bitza,imi pare rau ca ai probleme cu tensiunea si te inteleg perfect deoarece eu anul trecut eram insarcinata in 6 luni jumate si am pierdut accea sarcina din cauza ca am facut un puseu de tensiune.

Nu vreau sa te sperii dar trebuie sa-ti spun ca,sa ai grija sa iti iei tensiunea cat de des poti pe zi ,sa nu mananci sarat,sa eviti sa stai in caldura si sa iti iei pastilele.
Eu imi i-au tensiunea de vreo 4 ori pe zi acum si din fericire de data asta nu mai am tensiune.Atunci nu stiam ca am decat dupa ce Lucuta meu nu mai avea ritm cardiac.

Te rog sa ai mare grija de tine !
26+

Mergi la inceput