Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Holaaaaa, fetele!

Na, printre bormasini, racait de pereti, tras de cabluri si alte nebunii incerc sa va scriu si eu una-alta.
Ma bucur ca avem vesti bune de la toata lumea, mai ales Anca. Multi si pumnii stransi-stransi pt ea si micutza, sa fie bine pana final, amandoua.
Babytza, cred ca e doar alarma falsa, incearca sa ramai optimista!

Ati scris ingrozitor de mult, nici nu stiu ce sa mai zic, nu-mi mai amintesc prea multe.
Nushuuuuu, ce de lucrusoare ai acolo pt bebe... nu vrei sa-mi faci si mie shoppingul pt cele necesare, eu ma adun foarte greu sa fac ceva
Noi am fost la eco acum 3 zile, pt un doppler scurt si a zis doctorul hai sa facem si o biometrie, ca i-am zis eu ca a iesit mai micutza! Ei bine, bebelina e bine, a ramas la fel de micuta (10 zile diferenta) care probabil se datoreaza IR-urile un pic crescute, dar care acum revenisera la normal . Si aveam 2 kg , cu mentiunea ca e posibil sa aibe chiar mai mult, avand in vedere ca nush cum statea si a zis ca nu poate sa masoare bine. Oricum, eu o simt ca si cum imi reorganizeaza organele interne uneori .
Marti voi merge la doc la control si sa stabilim cu nasterea... e plecata o saptamana, 20-27 august si deci va trebui sa strang bine din craci sa nu nasc. Daca nu... asta e... mi-ar parea rau sa nu ma asiste ea, dar nu am de gand sa ma stresez, stie deja cui ma va "pasa" in caz de nevoie.
Maine ma mut la mama si incerc sa-mi pun net, dar cred ca mai dureaza cam o saptamana, asa ca iar nu o sa fiu pe aici.

Intrebare pt redoutiste: vreau sa-mi iau vreo 2 sutiene pt alaptat, ce masuri sa-mi iau de acolo? Am gasit eu un size chart pt corespondente, dar este doar pt haine.
Si niste sutiene dragute unde ati mai gasit? Ca peste tot doar albe au, vreau si io colorate, poate or fi bune la combatut depresia post-partum.
andreea_and La multi ani! sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si cu un dram de noroc, ca restul vin de la sine

Aaaaaaaaa... n-am fost la concert la Metallica ploua nasol plus ca au anuntat ca nu e voie cu umbrele si pelerina n-am avut de unde lua. Si eram si cam obosita, nu ma vedeam sta in picioare cel putin 2 ore. Dar ma duc azi la Lenny Kravitz si pe 4 august la Iron Maiden. Mama e ingrozita... cica sigur vine bebelina mai repede daca o mai duc la multe concerte.

va pup, va imbratisez si va doresc zile senine si usoare!
Incerc sa mai scriu azi, pana nu ma mut!

_
Our future determines our past
Fasolica de S34+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Joy si eu intru in sapt 30 luni si am tot 7 kg in plus... Si 96 cm la burtica...
Eu zic sa nu te alarmezi prea tare. Asa cum spuneau si fetele, asta ne este organismul...
Eu de mancat ,mananc de rup...Aseara am iesit cu niste prieteni si se uitau la mine ca la lupi..Am devorat un ciolan imens....Yammmmy

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Joy cam asa am pus si eu pana acum ,toata lumea zice ca numa burta e de mine....noah asta e,si cu Andy am pus vreo 12-13kg si a avut 3.600 si 54cm,asa ca..

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

300 ma simt mai bine acum...Am vorbit cu multa lume si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu ma stresez prea tare pana la urm echo si chiar pana la nastere. Atunci se va vedea cel mai bine cum sta bebe cu rinichii. Oricum si fetele m-au incurajat mult cu rasp si explicatiile lor.

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

July bine ai revenit !!!!!!

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

july legat de sutienele de alaptat eu zic sa astepti pana iesi din spital
sanii mai cresc cat timp alaptezi si dc iei de acum un sutien prea mic nu o sa iti foloseasca
eu mi-as fi luat vreo 10 sutiene de alaptat pana acum dar astept sa vad ce bust voi avea la iesirea din spital
alegerea e a ta, eu doar ti-am dat un sfat
distractie placuta la lenny si la iron si vreme frumoasa
felicitari si pt bb de 2 kg

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

uff ma faceti sa imi caut centimetrul prin casa (daca imi ajunge). daca nu iau ruleta de 5 m sa ma masor la circumferinta si la bust

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui freshanana

july legat de sutienele de alaptat eu zic sa astepti pana iesi din spital
sanii mai cresc cat timp alaptezi si dc iei de acum un sutien prea mic nu o sa iti foloseasca
eu mi-as fi luat vreo 10 sutiene de alaptat pana acum dar astept sa vad ce bust voi avea la iesirea din spital
alegerea e a ta, eu doar ti-am dat un sfat
distractie placuta la lenny si la iron si vreme frumoasa
felicitari si pt bb de 2 kg

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Sunt perfect de acord cu tine. Sanii explodeaza a doua zi dupa nastere. Abea atunci vom vedea noile dimensiuni...La fiimea mi s-au triplat.... nu ma asteptam...

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

freshana, babytza multam!!
Asa ma gandeam si eu cu sutienele, stiu ca o sa-mi creasca... dar cum ies din spital, fara nici unul macar? Voi cum ati facut la prima nastere, ce ati purtat pana la ati achizitionat marimea corespunzatoare?? Eu si asa am din plin (85C) acum, nu vreau sa ma gandesc cum as arata iesind din spital cu sanii liber pe sub tricou..

_
Our future determines our past
Fasolica de S34+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Joy, nu iti face ganduri negre, nu stai rau cu kg, din contra vei naste usor si totul va fi bine. Sunt multe mamici in situatia ta.

July ce te invidiez. Daca stiam ca nu te duci la metallica ti-as fi luat biletul, pentru ca eu ma simteam in stare dar nu am luat bilet ca se vindeau cand eram in luna mica si mi-era teama ca 7 luni inseamna ca sunt deja imobila. Ma tenteaza un maiden in schimb... yummy

babytzo daca se tripleaza dupa nastere, mie oricum mi s-au dublat si nu eram genul chiar fara nici inainte, unde ajung????? Deja dorm cu bustiere.

29+ fara nume

Mergi la inceput