Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
JulyMorning spune:
300 Al meu s-a dus la concert, saracul a tras de mine, a zis ca-mi face pelerina din sac de plastic da' io nu si nu... acu nu pot sa zic cat regret. Dar biletul nu l-am dat. I-am zis ca il tin, ca poate ma razgandesc si iau un taxi si ma duc. Si de draci m-am culcat
_
Our future determines our past
Fasolica de S34+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
Joy cam asa am pus si eu pana acum ,toata lumea zice ca numa burta e de mine....noah asta e,si cu Andy am pus vreo 12-13kg si a avut 3.600 si 54cm,asa ca..
Laura, eu stiu ca ideal este sa depui maximum 12 kg pana la nastere, deci pana in S40. Asa zic si medicii, si cartile. Ba mai mult,la femeile supraponderale mult mai putin de 10 kg, eventual sa slabeasca! Asa ca tu cu 12-13kg pana la final la Andy intri in categoria ideala!
In plus, nu exista nicio legatura intre kg mamei sau cirumferinta burtii si greutatea lui bebe. La mine,de ex, chiar e mare Luca, dar nu e regula generala, sunt femei cu burti kilometrice, care au pus o groaza de kg si zic "mama, o sa ma rupa copilul la nastere!" si...aiurea.
Tu l-ai avut pe Andy cu o greutate perfecta, 3600gr si tu cu o greutate perfecta! Bravo!
Nu va mai faceti griji pe aici ca nu aveti de ce!
Joy, Musette, e valabil si pentru voi!
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
freshanana spune:
300 o sa ai o surpriza dupa ce nasti !!! nu la toata lumea se tripleaza
july eu am iesit din spital cu un sutien de-al ...mamei pe care l-am purtat 0 zi pana am trimis sotul sa ia sutien de alaptat. poate gasesti si tu ceva mai mare
34+
AMR 40 zile !!!
puiutz
poze
freshanana spune:
oare cd vine racoarea si la noi ? peste tot ploua si e racoros numai noi murim cu zile de cald
la bucuresti ploua ? ca asa am auzit...
sper ca la anu' cd oi merge si eu la plaji o sa fie vreme frumoasa, anul asta cd nu pot merge e fb pt plaja dar eu nu merg ca nu suport soarele
34+
AMR 40 zile !!!
puiutz
poze
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
la bucuresti ploua ? ca asa am auzit...
Nu ploua deloc, e cald si soare!!!
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Eu am iesit din spital cu bustiera. Si stateau foarte bine bureteii de protectie si in bustiera.. A fost foarte utila pana am cump niste sutiene mai mari...
Freshnana ai dreptate, nu e obligatoriu sa se mareasca foarte tare. Asa a fost la mine. Diferenta era foarte mare pentru ca inainte nu aveam DELOC....Eram plata.
Valentina 29 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
freshanana spune:
babytza aceeasi chestie si la mn. aveam 1 la sutien inainte sa raman gravida. acum dupa bb1 am ramas cu 3 . sa vad dupa bb2 cu ce raman (daca mai raman cu ceva )
34+
AMR 40 zile !!!
puiutz
poze
freshanana spune:
eva dc e cald si soare acolo e mai nasol decat aici. si tac
macar noi avem briza
voi aveti cimentul incins
34+
AMR 40 zile !!!
puiutz
poze
andy.p spune:
Evaeu stiu ca ai dreptate..dar cand imi aud neamurile imi vine sa fug,ca e micutza din cauza ca eu sunt asa de slaba si altele,dar eu incerc sa nu ma iau dupa ei si le scot ochii cu Andy
Iar legat de sani,mi-au crescut in maternitate de numa..dupa ce n-am mai avut lapte s-au intors la marimea initiala,adica mici..si io care speram ca macar sanii sa-mi ramana
32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Andy si eu am suferit teribil cand m-am trezit dupa ce am intarcat ca sunt din nou plata... Imi venea sa mor...Si m-am dus sa ii maresc la loc. Ca nu mai tinea....Daca nu as fii avut deloc , nu eram prea complexata, dar dupa nr 3 sa ajungi iar la 0.....
Valentina 29 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze