Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui babytza
Andy si eu am suferit teribil cand m-am trezit dupa ce am intarcat ca sunt din nou plata... Imi venea sa mor...Si m-am dus sa ii maresc la loc. Ca nu mai tinea....Daca nu as fii avut deloc , nu eram prea complexata, dar dupa nr 3 sa ajungi iar la 0.....
Cred ca de la gravideala mi se trage...dar nu inteleg. Cum i-ai marit la loc? Te-ai dus la nenea doctoru'?
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Am apelat la nenea dr...Cu un mic implant.. Dar din fericire am avut inspiratia sa ma gandesc si la urmatorul bebe si sa nu il privez de laptic. Deci sunt pusi in asa fel incat sa nu afecteze glanda si sa pot alapta...
Valentina 29 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
sanziana27 spune:
Raportez si eu: am schimbat semnatura azi 29+, 7,5 kg pana acum,(am 56,5 kg) la 1,65cm, bust 92 cm si talie 95 cm.
Am dat comanda de carucior duo, saptamana asta trebuie sa soseasca, abia astept! mai avem dulapul din camera copiilor de comandat si gata, pot astepta linistita sa vina Davidutu!
29+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
Evaeu stiu ca ai dreptate..dar cand imi aud neamurile imi vine sa fug,ca e micutza din cauza ca eu sunt asa de slaba si altele,dar eu incerc sa nu ma iau dupa ei si le scot ochii cu Andy
Laura, gura lumii sloboda si plina de prostii!
Mie, deci mie , repet, si ai vazut burta mea, imi spune un cuplu la mare: "Wow, intrati in 8 luni? Sunteti cam firava si burtica cam mica, va fi mic bebelusul!" Eu: "Whaaaat?" Le-am zis calm ca am un pui marisor care uimeste medicii ecografisti si basta, ce au inteles, treaba lor!
Asta ca sa vezi si tu ce pot abera unii! Eu aud de la "mama, mama, ce mare va fi, vazand burta ta si faptul ca voi sunteti inalti, mai ales ca taticul are 2m", pana la "vai, ce micuta e burta!" Concluziile le tragi singura! Ca lumea e plina de gelosi, dar bahaie!!!!Sau de prostanaci care vor musai sa zica ceva si nu stiu ce!
Edit: Sanziana, felicitari pentru semnatura! Sa stapaneasca sanatos puiul tau achizitiile!
32+ LUCA
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
JulyMorning spune:
Deci da, multzam de indicatii fresh, babytza... mi-am achizitionat 2 bustiere si un maieutz cu sustinere pt sani, un fel de sutien incorporat, la sutiene am renuntat. La mama n-as putea apela, ca e mai sub-dimensionata acum decat mine, apai cand oi naste
Mai, nu va mai stresati din orice rahat pe care se trezeste nea' gicu de la scularie sa-l scoata pe gura! Dezvoltarea lu' bebe nu sta in kilogramele acumulate sau forma burtii! Ca sa nu mai spunem ca un alt factor important este perceptia despre propria corporalitate, imaginea de sine ..... ca o fi oglinda una singura, dar depinde cine priveste in ea!
_
Our future determines our past
Fasolica de S34+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
sanziana27 spune:
Fetelor nu este o regula ca daca pui multe hg facoi bebe mare sau daca burta e mare copilul garantat va fi mare. Pe 24 iulie a nascut o vecina, a pus 20 de kg, a nascut la 40s, o fetita de 3100g.
Si eu am burta mica sitota lumea se uita chioras, ca iar va fi bebe mic, dar acu' ce sa fac? Am luat vitamine la recomnadarea medicului, am papat...sa vedem ce o iesi!
29+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui JulyMorning
Mai, nu va mai stresati din orice rahat pe care se trezeste nea' gicu de la scularie sa-l scoata pe gura! Dezvoltarea lu' bebe nu sta in kilogramele acumulate sau forma burtii!
Exact, si ca sa completez, toate femeile au impresia ca se pricep la sarcina iar barbatii la fotbal! Dar sunt experti...nu asa! Pareri, comentarii...
Saracul Eminescu, mare dreptate ce avea cu "Tu ramai la toate rece!", mai ales in sarcina cand no reason for stress!
32+ LUCA
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
babytza spune:
Sanziana felicitari pentru semnatura !!!!
Eu va pooop, poate mai intru diseara.
Valentina 29 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
Aveti dreptate in totalitate..toata lumea isi da cu parerea despre marimea burtii,despre cate kg ai pus si cate ar trebui sa pui,chiar si despre cand cred ei ca o sa nasti.Cel mai bun tratament :Ignore!
Sanzi felicitari ptr schimbarea semnaturii si la mai mare
32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)