Puiuti de Randunici 2008!! (64)
Raspunsuri - Pagina 5

Ali_bia spune:
La mine doarme toata noaptea, o data trezit si papat(pe la 1 sau 2) iar ziua ptiu sa n-o deochi se trezeste numai la 3 ore cand papa, oare cat dureaza astea deci doarmee muuult
EDIT: mai are si ea zile, dar putine, cand mai sta si treaza, dar in patut

tuchita spune:
Hai ca mi-am facut o si dupa aia m-apuc! Baietii au plecat la plimbare si sa-mi cumpere ceva dulceeeeeeeeee!
Seb doarme cam 5-6 ore ziua si 9-10 ore noaptea!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

bubu05 spune:
Helau, helau!
Eu trebuia sa ma duc sa iau niste poze, la 6...dar tocmai atunci a adormit Stefan, iar...si doarme si acum...asa ca le iau maine, nu cred ca mai ies afara ca e rece.
Azi n-am mai fost la sala, am dormit pana la 9 ca eram rupta. Stefan s-a trezit la 5 jum dimineata, iar la 7 se frichinea si l-am pus pe sot sa-l pazeasca si a adormit apoi pana la 9.
Asa ca n-am avut chef sa mai plec, mi-am spalat aragazul si cuptorul cu microdude, faianta pe langa aragaz...ai auzit Mimo?
La multe lunisoare sarbatoritilor si sarbatoritelor de ieri si azi!
Am vazut pozici cu Iulia care papa degetelul, cu Rebe cu capul in jos, Ali si Alex, cu Nicol si fetele, Amira in scaunel si cu pijamaluta noua
Naty, m-a amuzat tare cand ai zis ca poate ii place Iuliei carnea!
Am citit de victoria Rebeccai si de mami “rea” care o lasa sa planga . Clau, nu esti deloc rea, eu am mai zis ca speculeaza orice miscare si mai trebuie lasati sa mai si planga, ca le trece si nu sunt traumatizati deloc.
Iar in piureul de legume, la fel am zis, ca se poate pune laptic, ori praf ori de la mami si o sa fie mai bun. Aha, intre timp am citit ca i-a placut, bravo!
Am citit de mofturosii la papica de pe crenguta. Io zic sa-i duceti la Ioana, sa le dea sa manance langa David, poate asa au pofta mai mare!
Tuchi, imi pare rau ca te-ai certat cu al tau si te-a amarat…
Azi mi-a venit o pofta de dulceeee…cred ca-mi cumpar o cioco amara…
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

bubu05 spune:
Hi, hi!
Tuchi, si tu cu dulce?? azi imi curgeau balele pe langa o gogoasa cu zahar, dar m-am abtinut! Ieri o prietena de-a mea luase eclere, moartea mea!!! si m-am abtinut!
Acum o sa pap cioco amaruie sa-mi treaca pofta. Faza tare e ca n-am si astept sa vina randunoiul cu ea in dinti. Dar pana vine el se face 11 noaptea
Bubu mic
Bubu mare
Poze

Olgutzika spune:
Gata si ciorba mea!
Clau, Sophie doarme ziua asa: se trezeste intre 7:30 si 8. Mai baga un somn intre 10 si 11:30, apoi inca unul intre 13:30 ai 14:30, unul luuuung intre 16:30 si 19:00. Adoarme seara la 22:30.
Nico, sa iti traiasca piticul, sa creasca mare si voinic cu caaaaaaaaat mai mult laptic de mami ! Iarta uitarea mea
, din cauza sampaniei mi se trage
.
Apropos de discutia legata de AC, am si eu cateva observatii de facut. Afara este o intreaga industrie a AC-ului si a consumabilelor si intretinerii aparatelor, ceea ce la noi este ZERO. Nu va povestesc de AC-ul din spitale, unde sunt puse aparate pe care le poti folosi acasa asemenea, si unde filtrele sunt pline de toate cele si necuratate cu anii. Asa ca Naty are dreptate sa fie reticenta cu el. Nu stiu vreun spital de stat care sa aiba instalatie de AC profesionala, deci despre ce vorbim?! Aparatale trebuie intretinute, filtrele curatate si nu mai raspandeste nimeni nicio bacterie...In rest, Gecko !
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

bubu05 spune:
Olgutz, cam asa doarme si Stefan.
Azi s-a trezit la 9, apoi a dormit o juma de ora pe la 11, apoi a dormit afara 2 ore si ceva, in carut(cred ca de la vremea asta mai rece ), de la 12 jum pana pe la 3. Apoi de la 5 la 6, s-a trezit putin si a adormit iar. Acum inca doarme. Diseara se culca la 10, 10 jum.
Mamaaa, am papat la pranz ciorbita de fasole cu kaizer si cu ceapaaaa
Bubu mic
Bubu mare
Poze

underqueen spune:
EVENIMENT! Tudor a facut kk de 2 ori azi!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui underqueen
EVENIMENT! Tudor a facut kk de 2 ori azi!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
Bravo, Tudor

luny spune:
helau! am venit, cam vantos si rece afara, brrrr..........
clau Mufa nu doarme mult ziua, somnicuri scurte de max o ora, sau chiar cateva minute...
delph da,da, eu stiam ca acolo v-ati cunoscut!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

clauclau spune:
Am fost afara, acum am venit, m-am intalnit cu o colega si am plimbat-o pe Rebe.
Multumesc de raspunsuri, asa doarme si Rebe, 5-6 ore pe zi, dar vad ca este ok asa, nu-i prea mult. Ma gandeam ca de-asta doarme prost noaptea...
Suntem singure in seara asta din cauza de randunoi plecat la pescuit. Cica trebuie sa se sacrifice sa aduca hrana familiei!!!
Merg sa pregatesc cadita, poate-i fac baita la 8.30 sa scap de-o grija.
Revin mai tarziu...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!