Puiuti de Randunici 2008!! (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mercic dragelor de urari, sper sa fie usor drumul, zbor noaptea, Paris djibouti si toulouse Paris, dupa amiaza, zic eu ca va fii ok.

In alta ordine de idei....nu stiu ce are gemanul tau Naty, caci al meu n'are nici o taina cu mancarea...este, e ok, nu, ceai cu paine si cu unt si cu dulceatza.Sau smantana cu paine!Mie perso daca-mi face vreun repros de genul acesta, stie ca nu mai vede mancare gatita muuuult timp apoi.I-mi pare rau ca aveti astfel de divergentze.
Tuchi, si de voi i-mi pare rau...dar pe randunoiul tau sincerl'as bate!

Mimonixo, t'est ou?

Luny, n'am poze ca n'are cine sa-mi faca, da randunoiul zice ca sunt frumoasa Trebuie sa-i fie tare dor de mine, caci lui ii place parul lung

In rest, noi suntem bine, incep sa nu mai am rabdare...mi se strange stomacul de emotie, cand ma gandesc ca vom fii din nou toti 4.
V-am spus ca acum 10 ani, pe 15 august, la Gibouti ne-am cunoscut?

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny, Maria am plecat si noi, va pup si ne revedem luni (zic eu).

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

pa , varuna!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

s-a trezit strunful revin!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
Repede scriu, ca vreau sa mai citesc ceva desi mi-e somn si tocmai am mancat o pizza!
Am citit, constatat, vazut poze
Clau, de ce oare te gandeai tu la mine? Probabil ca undeva am reusit sa-ti transmit ca tre' sa pui piciorul in prag cu Rebe! Cica la varsta asta nu te tin minte ca i-ai lasat sa planga, dar mai incolo, da!
Asa ca iti doresc succes si in noaptea asta!
Naty, drum bun spre munte si distractie placuta, cu Iulie cuminte!
Delphin, cum adik voi acolo v-ati cunoscut?! Si eu care credeam ca te duci pe taramuri total necunoscute! Astept povesti despre atunci, probabil ca doar cand vei ajunge acolo vei putea!TE astept sa-mi barbatul! azi a venit la 4 acasa!( si scandalul e bun la ceva, nu?)
Olga,
In rest pup tot stolul fara exceptie si ma duc la invatat, ca daca tot a venit devreme acuma sa ma vada ca muncesc!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Gata, am terminat, plecat randunoi, una bucata copil doarme si una bucata plecat prin vecini

Tuchi, spor la invatat
Varuna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi !

Delphin, vrem povesti!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchita, spor la invatat! Da, ma gandeam la tine ca tu imi tot ziceai sa o las singura in camera si eu nu reuseam...Insa pana la urma am dovedit-o eu pe asta mica! Sunt curioasa cum va fi noaptea asta!

Vreau sa pun o intrebare pentru mamicile al caror puiuti dorm bine si mult noaptea, si anume, cat dorm ziua ? La fel de bine sau doar franturi si de-aia dorm noaptea? Rebecca doarme destul de mult ziua..., ar putea fi asta cauza pentru frichineala ei de noapte?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Daaaaaaaa.....Delphinash
Bate vantul pe crengutaaaaa.........., unde sunteti??
Ce-as iesi si eu afara, nu am iesit de 2 zile si se cunoaste
Mai bag si eu o cioco, ce sa fac..., c-am mult dulce am bagat zilele astea

Mergi la inceput