Puiuti de Randunici 2008!! (64)
Raspunsuri - Pagina 6

luny spune:
clau al meu a fost ieri la pescuit...iarba, ca peste nu a prins! sper sa aiba mai mult succes al tau! unde merge el? poate o veni si al meu cu un crap acasa, totusi!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

ursuleata spune:
quote:
citat din mesajul lui underqueen
EVENIMENT! Tudor a facut kk de 2 ori azi!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
E M.M.C.P!!!!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">

tiker
Mami de ursulet

ursuleata spune:
Roxana, a avut Amira vreo reactie la Rotarix? duminica il facem si noi.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

ursuleata spune:
Bebe e afara cu mama, barbatul meu doarme pe motiv de raceala [trist]...si eu ma plictisesc,,,,pt ca e luna in casa si nu mai am ce sa fac.
De fapt cred ca ma duc sa bag in mine ca mi-e foarte foame. Am o mancarica de cartofi(fara carne)ofcors. cu salata de varza
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

ccris_ccris spune:
Randunici, si de la noi.
N-am citit nimic din urma, ca nu stiu cat ma lasa bebe in pace. Scriu repejor, fiindca avem o problemuta.
De cateva zile, Andreiuta mea nu mai are nici un program de masa sau de nani ziua; noaptea doarme de la 12 la 5,30, papa 5 min. si apoi doarme din nou pana la 7-8, cand iar papa 5 min. si mai doarme iar pana pe la 10-11. E si dupa asta, din ora in ora tzitzi. Suge cate 5-10 minute, se odihneste cate 5-10 minute, iar mai suge, adoarme cate 45min.-1 ora, pe urma vrea iar tzitzi. N-o mai avea consistenta lapticul meu? Chestia e ca a luat in greutate intr-o saptamana 380 g, de joia trecuta adica, iar la masa de la ora 12 azi la pranz am facut si proba suptului: a supt in 10 min.-120ml, pauza 5 min., apoi a mai supt 40 ml, in 5 min. A adormit vreo ora si pe urma plansete dupa tzitzi. Oare plange din alta cauza si se consoleaza la san? Voi ce credeti? Nu mai gasesc topicul ala cu probleme de alaptare sa intreb si acolo.
Ziua nu mai doarme 2-3 ore legat, gata, numai cate 45 minute, o ora sau juma de ora.
Nu mai pot sa fac nimicutza. Pleeease,
Fug ca plangeee.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE

luny spune:
pai cam asa si la noi de ceva timp, dar eu nu-mi fac griji! nu exista lapte lipsit de consistenta!! daca nu ti-a golit sanul, pune-o tot la ala data vbiitoare! poate are un puseu de crestere si d-aia papa des, ca sa-si asigure lapticul necesar, in felul asta sporind lactatia...eu zic sa mergi inaiunte fara griji, a luat ff bine in greutate, deci nu aveti nicio problema!..eu am renuntat sa fac program, daca cere, ii dau!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

ccris_ccris spune:
Luny, dar din ora in ora? Intelegeam macar la 2 ore. Si cu nani? E la fel, nu mai doarme legat 2 ore? Uite acum iar plange, o pun la san, suge cateva minute, adoarme cateva minute, iar suge iar adoarme si o tinem tot asa, am capiat
.
POZELE MELE

underqueen spune:
mai e cineva pe aici? am o mare dilema: Tudor a mancat la 6.30 doar 60 de ml de laptic, si a adormit la 20.30. doarme pana dimineata. sa-i dau sa pape prin somn, sau sa-l las sa se trezeasca la noapte?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

clauclau spune:
I-am facut baita pustoaicei si am pus-o in leagan sa strang prin casa si a luat-o somnul! Nu-i bai, abia mi-am facut toate treburile, am strans totul, mi-am facut si o salata cu ton pe care o mananc acum cu voi caci la 21.30-22 se scoala sa pape ultima masa pe ziua de azi si anume cerealele. In rest, sper la o noapte buna...
Luny, al meu randunoi se duce pe la Giurgiu, nu stiu exact localitatea, dar in general prinde peste. Numai ca mie nu-mi place , nici nu-l curat, nici nu-l mananc, asta e treaba lui.
Cris, cred ca e doar o perioada la Andreea, sa vezi ca o sa se regleze din nou in cateva zile. Cred ca suge des tocmai sa-si asigure necesarul de laptic de mai tarziu, adik , cum a zis Luny, are un puseu de crestere. E normal, o sa revina, stai linistita, toti puii de pe crenguta alaptati au trecut prin asta.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

ccris_ccris spune:
E ora 9, de la ora 8 asa o tinem, supt cateva minute, nani cateva minute, acum iar a adormit.
Dupa-amiaza de la 3 la 5, a pacalit-o maica-mea, a stat cu ea, ba in brate, ba in carut cand adormea, ba plimbata, ca sa fac si eu un pic de curatenie. La 5 n-a mai rezistat, a inceput sa urle, parca era nemancata de o saptamana. I-am dat san. A venit randunoiul la 5,30 am pus sa mancam, la fel, a luat-o maica-mea la plimbat ca sa putem manca. Bineinteles ca dupa-masa, i-am dat sa suga, a adormit, s-a intins si randunoiul langa ea, la un sfert de ora s-a trezit, a inceput sa martaie pana a dat-o in plans. Ia-o si pune-o la san. Si acum iar la fel.
Ce-o avea?
POZELE MELE