Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)
Raspunsuri - Pagina 20
diana21 spune:
Mirtha, bine ai venit in gasca, hi, hi, hi, EXACT capotul ala de casa mi l-am luat eu pt. spital!
Si TA-NA-NAAAA, azi am cumaparat din Cora si carutul, e rosu cu gri, nu m-am putut abtine pt. ca era la super oferta si mai erau doua cutii! Sunt mai bolnava decat tine
! Deci, am dat pe el 12 mil. si are si husa de ploaie inclusa. Iar gentuta e super tare, cred ca isoterma sau cum s-o numi, si are si o salteluta pt. schimbat bebe de scutece! Ce mai, e super, super, l-am incercat si INCA nu i-am gasit nici un cusur. A, si carutul sport se lasa complet pe spate, deci cand nu mai folosesc landoul, bebe oricum poate sa doarma linistit si in carutul sport.
Poze nu am facut, nu m-am gandit, iar acum l-am expediat pe balcon la un amic al nostru pana cand ne mutam, ca aici nu mai am loc nici sa arunc un ac!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
miram spune:
Merci de raspuns, Corina. Sper sa nu am nici o problema, mai este pana atunci. Mai ar trebui sa strang si bani ca stiu ca-i cam la 1700euro.
Deocamdata sunt OK am facut si morfofetala deja la dr. Albu mi-a zis ca-i destul de mare bebe ca sa o fac...eu ma dusesem pt eco normala, dar daca a zis ca o pot face am facut-o si este in regula baietelul.Sper ca si voi sunteti bine.
20+
Mira
diana21 spune:
quote:
Diana,
meiii tu vrei sa fii sexoasa si cand alaptezi?!mrrrrrr ce sutien ti-ai luatbeleaaaaa
daca le vezi pe ale mele...albe simple ca de mamaie...adevaru-i ca nu ma incumet sa ma fac sexoasa ca io de fapt nu stiu pe un' sa fuggggggnu mai vreau sexxxx,dragosteeeee,hatza-hatza...,vreau sa fim ca fratiiiiiii

Dandusica, eu nu m-am gandit neaparat sa fiu sexoasa
, insa am vrut sa am un sutien din asta mai frumos, daca tot e cort, macar sa fie colorat
!_
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
24+ Asa creste bebe
Miky-ea spune:
simona_1402,iti multumesc pt raspuns si incurajari!Dar oare si stresul este un factor determinant in aparitia acestei fluctuatii?
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
elilov3 spune:
seara buna fetele
diana felicitari pentru carut sa il stapaniti sanatosi si sa va plimbati cu drag cu el 

miky-ea uff mama lui de col lasa nu te mai agita eu am una bucat col de 2,6 cm
..stresul cred ca 'ajuta' la micirea lui...iti doresc sanatate, fara efort, si probleme 
mirtha ma bucur ca ti-a placut jucaria...si tanana acuma ne omori cu bagajul de spital esti tare
eu stiam traducerea la baltoci hihi
...si tu pescarita pai si eu sa vezi ce dau la mare la guvid se speriau si pescarii inraiti de ce tragea pestele la mine hahaha![]()
miram bine ai venit sa ai o sarcina usoara si un bbb sanatos si voios 
corina tu ce zici ca mai faci bb-lina ce face...
fetele si acuma poftiti si delectativa cu burtica mea de 24 de saptamani e facuta pozna azi pe la 11 si ceva sunt ultimele 3 cu palaria ![]()
http://community.webshots.com/album/563769943PESaWH
gravi
24+
Dimitrie
criss703 spune:
Elilov sa-ti traiasca burtica de 24 saptamani
si sa ajungeti cu bine la termen 
Criss
22+
http://community.webshots.com/user/criss703
Mirtha spune:
Diana...m-ai cam lasat fara cuvinte ! Eu ti-am mai spus odata ca ne asemanam dar chiar asa.....![]()
M-ai omorit in amorul meu de cumparacioasa!!!
Abia astept sa vin din concediu sa ma pot apuca linistita de bagaje - se intelege si de cumparaturile aferente.
Sa stapiniti sanatosi si fericiti carutul!
Ma bucur ca esti incintata de el.
Eli stai linistita . Maine plec si gata stresu" bagajului gravidei , bagajului bebe ii iau cu mine si le dau drumul pe balta sa se transforme in baltoci.
Mirtha
27+
Eva
diana21 spune:
Elilov, ce burtica draguta ai! Si rochita imi place, super!
Hai ca am pus si eu poze cu burtica la 24s, sunt in albumul comun! Si cu ocazia asta am obs. si ca sunt mai grasa...vaaaai de sufletelul meu maine, ca am control la dr. mea cea obsedata de kilograme!
Mirtha, concediu placut!
Simona, si eu am contractii in fiecare zi, insa daca nu dor, dr. mea zice ca nu e o problema!
Diamisha, mersi si eu de informatii! Si...ai mare dreptate cu fetite si taticii, asa e
!
_
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
Mirtha spune:
Arati superb. Nu exagerez , nici nu fabulez.
Las" ca pun eu foto si vezi tu grasa !
quote:
citat din mesajul lui diana21
Elilov, ce burtica draguta ai! Si rochita imi place, super!
Hai ca am pus si eu poze cu burtica la 24s, sunt in albumul comun! Si cu ocazia asta am obs. si ca sunt mai grasa...vaaaai de sufletelul meu maine, ca am control la dr. mea cea obsedata de kilograme!
Mirtha, concediu placut!
Simona, si eu am contractii in fiecare zi, insa daca nu dor, dr. mea zice ca nu e o problema!
Diamisha, mersi si eu de informatii! Si...ai mare dreptate cu fetite si taticii, asa e!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel![]()
Dialoguri strumfesticu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
Mirtha
27+
Eva