Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

iubitele mele burtici aveti CAPITOL NOU

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Simona73 atat de mult dureaza acolo pana iti dau rezultatele unei eco mofo?

ireen bine ai venit!

Fetelor, despre carucoiare, va citesc pe voi si bag la cap informatiile. Nu vom cumpara inca nimic pt. BB. Mobila din camera lui oricum trebuia sa fie luata, mai ales ca este culoarea lemnului de nuc si este mobila de tineret. Patutul, carutul, alte lucrusoare, le luam mai tarziu. De ce sa nu recunosc... abia astept, dar mai am rabdare inca.

Fetelor, tineti-mi pumnii pentru seara asta la control. Imi este foarte teama pt. colul meu intredeschis. Daca nu este totul ok, imi iau CM de maine.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Cum iti verifica colulstiu sunt cretina dar pana acum doar la eco am vazut ca scriu ceva despre...se vede si la altfel de consult?
Alta chestie pe care am auzit-o este cea cu celulele stem...ce tre' sa fac ca bebeloiu meu sa poata sa aiba undeva pastrate celule prelevate cred din cordonul ombilical?

mira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

miram, bine ai venit!

Miky-ea tot ce conteaza e ca BB este bine! Imi pare tare rau de catelusa ta! Eu sunt o MARE iubitoare de animale si sufar pt. suferinta lor! Am si eu un cateloi mare acasa si imi imaginez ce este in sufletul tau!

26+

Mergi la inceput