Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

voi nu ati observat fetelor....la raionul cu hainute...pt baietei..un amarat de colt 1m pe 1m..pt fetite...all the rest!dreptate-i asta?

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ireen..cica tre sa scrii cateva mesaje repede, sa te vedem in timp real, pana treci de moderare,dar poate stii asta daca ne urmaresti ...numai vezi ca afacerista aia de w....girl..se apuca de vandut bilete..asa ca hurry

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ah...mi-ai dat niste vesti ca deja au inceput sa ma manince palmele.
Multumesc tare mult pentru info!
Nu am raspuns mai devreme pt. ca am fost plecati la cumparaturi pt. concediu , asa pe ultima suta de metrii.

quote:
citat din mesajul lui diana21

Mirtha, NIMENI nu iti cere codul PIN, spune-i sotului tau sa stea linistit! Insa e bine sa ai un card cu bani mai putini pe el, si la nevoie mai faci o depunere pe el, decat sa platesi cu un card pe care e suma imensa. Pe LaRedoute iti cer sa tastezi cifrele de pe fata cardului, alea multe grupate cate 4 (le scrii pe toate) si cele trei cifre de pe spatele cardului, cele scrise cu caractere mai mici si negre. Atat. Si le tastezi doar la final, cand validezi comanda. La urmatoarea comanda faci la fel, umpli cosul de cumparaturi si la final tastezi numerele astea de pe card. Atat! Daca pe card ai doar suma pe care trebuie sa o platesti, de ex. 300 de euro pt. carut, nu are ce sa se intample, nu au cum sa retraga mai mult din acel cont. A, si ceva foarte importnat! Nu comanda decat de pe site-uri serioase, care sunt verificate si paraverificate de altii inaintea ta. Pe LaRedoute m-am bagat cu incredere pt ca am prietene care comanda de ani de zile si nu au avut niciodata pb. De pe site-ul italinesc cu carucioarele comanda fetele de la sept-oct si garanteaza ele ca sunt seriosi si ca ajunge comanda in cateva zile doar! Deci...merg pe mana lor! Dar nu as plati anticipat cu un card pe un site despre care nu stiu nimic!

Pe LaRedoute e simplu de tot, iti faci cont acolo, scrii adresa fara semne de punctuatie, completezi formularul acela standarad pt. a avea cont pe site-ul lor si apoi incepi sa cumperi. La final tastezi acele date de pe card si gata! Ei iti trimit un mail de confirmare si in max. 18 zile iti vine avizul ca ai colet la Posta. Asta e tot! Eu inca nu am primit prima comanda, insa vreau sa o fac pe a doua, am gasit super camasi de noapte si halate (pt spital), chiloti de unica folosinta si alte chestii pt bagajul de spital. De ex. am vazut o camasa de noapte super draguta cu doar zece euro.
Daca mai vrei sa iti zic ceva, intreaba-ma, eu nu stiu ce sa iti mai zic.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ireen bine ai venit! Felicitari pemtru fatita!

ginye 26+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Diamisha mi-ai dat niste explicatii foarte detaliate pe operatiunea propriu - zisa , si care imi sporeste mincarimea din podul podul palmei .Multumesc tare mult.
Il pun pe bancherul meu - credite IMN - sa citeasca si sa traduca.
De inteles sigur va intelege mai repede ca mine si mult mai bine partea tehnica.

Cit priveste impresiile "pe viu la carut" , ramin datoare. Mi-ai usurat cu mult decizia.Nu imi ramine decit sa le multumesc inca odata fetelor care m-au sfatuit si pe mine sa analize acest carut si sa il comand pe varianta cea mai buna.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Dandusa salvat link. Analizam optiuni.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Cu multa placere, Mirtha, m-ajuta si pe mine in egala masura. Sincer, mi se pare cea mai buna optiune calitate/pret. Daca mai pot face ceva, te rog sa-mi spui.

cherieactiv, multumesc pentru binete. Daca ma "activam" acum doua luni, m-ai fi vazut cu un carucior bleu, din sapt 14 pana in sapt 19, Sonia mea a fost...Sebastian. Si, exact ca si tine, ma gandeam ce putine optiuni exista pentru baietei...Dar stii ca nu conteaza pana la urma, sanatos sa fie! Inplus, baieteii sunt mult mai apropiati de mamici, pe fetite ni le iau taticii imediat...ma uitam la odiseea de iulie-august, unde fetele au inceput sa nasca, si sunt multe poze cu taticii care tin fetitele in brate si au gura pana la urechi

Sotul meu este stilist si ma gandeam ca nici macar codite n-o sa pot sa-i fac eu...cred ca doar alaptatul imi vada exclusivitate...daca voi alapta, desigur...

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Diamisha multumesc mult. Ma bucur ca te-a convins carutul.
Incercam sa facem comanda pe site-ul italian. Daca nu ne iese figura , vom incerca sa ajungem in Bucuresti pt. carut si patut.

Stilist ?? E clara treaba !

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Fetelor va multumesc pentru primire incerc sa ma obisnuiesc cu forumul .Nu reusesc sa imi apara jos ca la voi cate saptamani am si primul copil eu mai am un baietel de 2 ani si 11 luni.
Cherieactiv intrebai cu ce se ocupa mami sunt asistenta medicala si tati lucreaza in constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, si eu vreau sa fac comanda de pe bimbomarket chiar sapt. viitoare! Si azi am facut o comanda de pe redoute, mi-am luat niste camasute de noapte super dragute, iar lui bebe o multime de body-uri si salopetele de dormit! Yammmy, de-abia astept sa-mi vina coletele!!!

Iar data trecuta mi=-am luat asta http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-d-allaitement-en-plumetis.aspx?productid=324095068&documentid=207608&single=false&categoryid=45538079

Eeee??? te-am convins ?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput