Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
ginye ce surpriza placuta ca mai vi si tu pe la noi...na na bataita ca prea te-am asteptat imi pare rau de anemie...uff nici cu pastile nu o combati incearca totusi un alt tratament poate nu asimilezi din ceea ce iei..eu iau feretab....dimineata elevit, la pranz magneb6 iar seara feretab si zau ma simt strong
ireen bine ai venit sa fi sanatoasa si tu si fetitza ta si sa va vedeti cu bine la termen
cherie asa e nu e corect, dar sti nu as da pe baiatelul meu pentru toate fetele din lume...facem noi si fetita apoi
Mirtha ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat chiar ma panicasem...cand te hotarasti
diana pai ce sa iti urez spor la cumparaturi
babizapy frantuzoaica mica ce esti tu ce faci?
dea cuscra lipsesti la apel pai se poate
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Diana,
meiii tu vrei sa fii sexoasa si cand alaptezi?!mrrrrrr ce sutien ti-ai luatbeleaaaaa
daca le vezi pe ale mele...albe simple ca de mamaie...adevaru-i ca nu ma incumet sa ma fac sexoasa ca io de fapt nu stiu pe un' sa fuggggggnu mai vreau sexxxx,dragosteeeee,hatza-hatza...,vreau sa fim ca fratiiiiiii
Ireen,
bine ai venit

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mdaaa...mi-au sticlit ochii luuung si bine la sutienul ala , cuparat de Diana.
Sa-l porti sanatoasa si sexoasa!

Eli gata de luni plec si respirati si voi la capitolul carut/patut.Stiu ca v-am inebunit. Sper sa ma intorc mai relaxata din concediu.

Noapte buna gravidutze !

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna!
Dandusa, esti mortalaaaaa, m-ai facut sa rad cu poftaaaaa!!!!!!!!! Tare mult imi place de tine! (Sa stii ca am ajuns si io la... 112cm...... zice lumea ca nu mai am o luna si nasc... la cat de mare mi-e burta!)

Atatea info in ultimele pagini... ca am ametit....
M-am grabit sa intru imediat ce am venit de la Carrefour (la ora asta), sa va povestesc despre carucioare....
La noi, trio de la Chicco este la oferta, 1200 lei! Chestia este ca noua nu ne-a placut asa de mult.... Cadrul are prea multe elemente de sustinere din plastic! Nu am descoperit cum/daca se poate da jos scaunelul sport, ca sa atasezi doar landoul la suport. Cand se pliaza, ni se pare ca totusi ramane destul de voluminos si... e mai greu si mai greu manevrabil decat... carutul la care ne-a ramas gandul: Quinny!
Am gasit la Miniblue, Quinny sport (cu 3 roti!), la cadrul caruia se poate atasa direct scaunul de masina tip scoica, uite in genul asta (desi nu-i chiar acelasi model, dar nu mai stau sa googleesc la ora asta), impreuna costau 1350 lei. Ne-a ramas gandul la Quinny... calitativ ni s-a parut ca e mult mai bun decat Chicco si alte oferte! Cadrul este solid, este foarte usor manevrabil, se pliaza fff usor inca o data cat cele sport clasice, adica strans ocupa jumate din spatiul ocupat de un carut tip umbrela!!!
...Si ma gandesc eu... asa cum in masina, bb va sta bine-merci de la iesirea din maternitate si pana la un an in scaunelul tip scoica, tot atat de bine pot sa folosesc pt primele 6 luni (adica pan' la primavara, pana va sta bb bine in fund), scoica atasata la cadrul carutului, in loc de landou!
Voua vi se pare ca ar fi o idee proasta???
...Oricum, noi vom merge sa mai studiem ofertele... pe vazute, pipaite, incercate... nu vom cumpara online....
...Si intorcandu-ma la trioul Chicco.... sincer, mi s-a parut mai solid si muuuuuult mai ieftin (360 lei!) si convenabil... carutul "Primii pasi", al carui spatar se lasa de tot la orizontala si poate fi folosit asa cum fol. si landoul, dar se face si sport (numai ca e putin mai voluminos). Iar scaunelul tip scoica de la "Primii pasi" este doar vreo 120-150 lei (nu am retinut exact)!

Hai ca sigur v-am zapacit....

Noapte buna tuturor!

26+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Nu-i asa ca seamana cu mine ????http://flickr.com/photos/28791628@N04/2704067725/

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Mav ma bucur ca ai revenit pe forum.
Nu stiu ce sa iti spun ref. la carucioarele testate de tine. Una la mina nu am experienta unei mamici , doi nu am testat "pe viu" decit citeva marci - Bertoni , BabyIdeal ,Hauck , ABC Design - foarte grele si deloc lejer de manipulat. Erau si cu 3 si 4 roti - Real , Pic , Metro , Selgros , 7 Pitici.
Am testat si Primii Pasi dar nu mi-au placut. Nu mi-a placut nici materialul, nici aspectul parca mi s-au parut asa neterminate si nici nu imi sugereaza rezistenta.
In Craiova erau la magazinul Primii Pasi , carucioare cu 4 roti dotate cu landou dar transformabil in sport la pretul de 700 lei. Dar nu avea decit atit .
In rest scoica , copertina de ploaie , invelitoare de picioare pt. iarna , geanta , etc. nimic.Plus ca nu era trecuta greutatea pe prospectul lor. Pe colet figura o greutate de 16 kg. Probabil nu erau de 16 kg cit era coletul dar de 14 kg tot era.
Acum tu ai ceva experienta la capitolul asta , poti decide altfel.Eu o sa merg totusi pe o marca mai cunoascuta , pe opinii depre aceasta marca venite de la mamici si....intuitie cit cuprinde.
Oricum tip umbrela am de gind sa cumpar separat.
Dupa ce nastem schimbam impresii daca te decizi la orice alta marca.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Mirtha, da' chiar ca seamana cu tine!
...Ai promis si poze cu burtica si... eu inca astept!
In privinta carucioarelor, neaparat sa aiba roata/rotile din fata mobila/mobile!
Iar... la partea cu "prea mult plastic" la chicco.... marturisesc ca datorita experientei (neplacute) am cascat ochii la acest aspect...
Acu.... fiecare va proceda cum crede ca este mai bine... Da' tocmai pt ca am vazut ce important este subiectul pt tine, sfatul meu (daca-mi permiti) este sa nu comanzi ceva ce n-ai vazut/ incercat chiar tu, doar... dupa poze si pareri... subiective....

26+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

se vede ca-s obosita... puteam sa jur ca avea doar 3 roti modelul de quinny care ne-a placut.... da acum am cautat si l-am gasit: www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=29" target="_blank">asta e, www.quinny.com/quinny/instructions.aspx?id=29" target="_blank">quinnie zapp si vaz ca in prezentare are de fapt 4 roti!

bine-nteles ca maine (adik azi!) ma duc sa-l mai vaz inca o data!!!!!!!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Va salut pe toate,sa stiti ca va citesc aproape zilnic si ma distrez si ingrijorez odata cu voi chiar daca nu va scriu(nu prea am timp).
Am in continuare contractii,uneori obisnuite,alteori ingrijoratoare,astept inca rezultatele la morfo2 pe care am facut-o acum 3 sapt,miercuri am intalnire cu obgin-ul meu care va detalia analizele...cam atat,noutati nu am. Aaa,vineri am avut un pacient care m-a masurat din cap pana in picioare si mi-a spus,hodoronc-tronc,fara sa discutam despre sarcina mea,ca voi avea un baietel pe 27 noiembrie.Am zambit si am schimbat subiectul,dar in sinea am crezut ca o iau razna. Mi s-a spus de 2 ori la ultrasound ca voi avea fetita,prima data la 17 sapt,apoi la 19.Fetele cu fetite,exista intamplari cu "schimbarea" sexului la ultrasound?Ca la baietei vad logic dar la fetite nu prea..Eu mai am un baietel(10ani) si el tare-si doreste o surioara..In fine...uitati un site interesant http://www.birthingnaturally.net/about/bnphilosophy.html

va pup si sa aveti grija de voi!

SIMONA

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi Mav..
Incercam sa ne orientam cit putem de bine asa ca vom avea in vedere toate sfaturile pe care le primim de la parintii care au trecut deja prin asemenea experienta.
Trebui sa iti spun ca la inceput habar nu aveam ce sa urmaresc la un carut. Imi fugeau ochii dupa toate chestiile care aratau bine , erau aerodinamice aveau combinatii de culori superbe. Numai la ce trebuia sa ma uit nu ma uitam.
Peste tot insa am intilnit o parere unanima : caruciorul este o alegere foarte importanta si un obiect in privinta caruia nu trebuie sa te grabesti. De-asta am tot chitait pe forum de vreo 2 saptamini incoace.
Poate reusim dupa concediu sa mai facem un drum la Bucuresti si sa-l observam "pe viu". Sa vedem cum venim din concediu !

Nu am uitat de poze cu burtica. Ieri ne-am luat un aparat foto Fuji digital , am reusit sa facem poze dar nu am reusit sa parcurgem toata cartulia pina la capitolul descarcare in pc.

Citeste soata , poze sunt facute , sunt stocate acum nu ramine decit sa le descarcam si apoi va anunt imediat...si incepem concursul intre burti.

quote:
citat din mesajul lui mav

Mirtha, da' chiar ca seamana cu tine!
...Ai promis si poze cu burtica si... eu inca astept!
In privinta carucioarelor, neaparat sa aiba roata/rotile din fata mobila/mobile!
Iar... la partea cu "prea mult plastic" la chicco.... marturisesc ca datorita experientei (neplacute) am cascat ochii la acest aspect...
Acu.... fiecare va proceda cum crede ca este mai bine... Da' tocmai pt ca am vazut ce important este subiectul pt tine, sfatul meu (daca-mi permiti) este sa nu comanzi ceva ce n-ai vazut/ incercat chiar tu, doar... dupa poze si pareri... subiective....

26+

Mirtha 27+ Eva

Mergi la inceput