Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

pfuaaaaaii mai..sunt praf..atata sunt de obositaaaa...nu vi mila de mine??..am lucrat pana la 3 dimineata, maceel..si am fost inapoi azi dimi la 10...acu am ajuns acasa..

am citit razlet...

w...girl..tu nu esti tata la cap?cum sa ma supaaar??nooo..ce-i aci???casa de dansuri si bune maniere???te pup!

vrajitoarea, criss..of fetelor..rau cu putulicile nostre !!!infectia asta urinara..whhyyyy?si eu am e coli..am facut tratament..am reluat analiza..nimic..nu trece..am luat antibiotice cefaclor, panacef..nimic..in sapt 11 de sarcina..nasol..acu stau de 2 saptmani cu analiza pe dulap..si astept urmatoarea vizita la medic, booh...da , dandusa, ma gandeam io ca nu e ok sa o las netratata, dar mamiii,atatea antibiotice..mi raaaau

anca 27, of, cacacios mic ce esti..te inteleg asa de bineee...de o viata am probleme cu burta..intestine..crize de fiere..diaree..(recunosc ca de cand traiesc in italia...le am de putine ori)..stii tu bine...orez..cartofi fierti..pita prajita..ceai..acopera picioare..burta...spate...o sa te simti mai bine...nu tine ca...area asta la nefarsit..

bravegirl...landoul de la inglesina(sau peg pergego)...este delicioooooooooooooooooooooooooooos!sunt singurele marci care fac asa lucru de calitate...eleganta...rafinament(suan a reclama la masina??!)..ccu detalii cromate..oooo..cat imi plac!dar sunt fff scumpe,da..ala i baiu!

stai sa vezi..sa vezi si sa nu crezi..eram la mine la terasa...vin 2 cu bebe..cu inglesina..landou..nu aratau a oamneni avuti..ma tot uit la carut..pana la urma ma bag in seama cu ei...i complimentez..bla bla..le cer detalii..cat a costat..nu arata nou nout..adica era ff curat dar rotile parca erau prea uzate ..sunt si albe ....ma rog..le zic ca si io as vrea dar costa muult...ma intreaba ala cand tre sa nasc..i zic...imi zice..pai noi stam in elvetia, daca vrei, ti-l trimit ca peste 3 luni, nu mai avem nevoie..hmmm..m-am gandit..cine stie cati bani vrea..zic..hmm..mrrr..nush...da nuu..tre sa platesti doar curierul..ti.l fac cadou..si noi l-am primit..are doar 1 an,,e ca si nou..!!!!hheee....in fine..atata m-am coit ..au plecat ..si sper sa revina ca poate poate ..combin ceva..

cherie 20+

Mergi la inceput

aaaaa...un we linistit si fain la toata lumea !!!

si inca ceva....nu imi trece invidia!sunt invidioasa raau pe toate gravi cu fetite in burtica!!!!!!!!!!!..am vazut cateva fete..care au trecut de la albastru la roz..dar pe mine doamne doamne sigur ma uita......

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mirtha,
salteaua pe care o am este de la www.domusflex.ro/index.php" target="_blank">domus flex
carutul pe care-l vrei tu il ,stiu de mult timp,pt ca o prietena draga il are si am avut ocazia sa-l manevrez de cateva ori...,mi se pare super ok,ea a fost f multumita de el...
in plus,primul carut pe care l-am avut la Crinuta(de care-ti povesteam...),a fost un www.reclama.ro/carucioare-copii/carucior-combi-family-328/" target="_blank">Cam care seamana f bine cu Trio Enjoy de la Chicco si mi s-a parut mai mult decat ok...,cam greut de ridicat pt o femeie,dar usor de manevrat...
Cherie,
daca antibioticele care ti le da dr sant safe in sarcina ,nu-ti mai face griji...,trebuie sa scapi de infectie odata si odata...
sper sa revina clientii tai draguti cu carutul ala bengos...si sa nu mai stai pe ganduri,auzi!?
Mav,
daca putem ajuta,candva/cumva/, sa nu eziti

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Dragele mele,

Cum va spuneam ieri, am dat o tura azi prin Feeria, mai ales pe la carucioare...

Mirtha, am gasit caruciorul ales de tine, exact pe rosu, insa era 1,600 RON, nu aveau nimic la vreo oferta speciala. Am vazut si produsele Inglesina, finisate frumos, insa niste culori foarte triste, combinatii de bleumarin si maron foarte inchis...si am vazut vedeta carucioarelor de-acolo, un carucior suedez de 3,800 de RON, foarte futurist, dar pe care nu l-am putut manevra acum...ma gandesc ca atunci, nici nu se pune problema sa te descurci singura cu asa ceva...

In alta ordine de idei, daca-mi permiteti, voi detalia putin partea cu plata on line, doar pentru faptul ca eu lucrez intr-o banca si am destul informatii tehnice care va pot lamuri:
- nu se poate plati on line cu orice card, daca acesta nu are o setare in sistemul IT chiar de la inceput de cand il ridicati de la banca; daca specificati de la inceput ca doriti sa puteti plati cu el on line, puteti face acest lucru cu orice tip de card aveti, fie de debit, fie de credit
- nu se cere PIN-ul pentru plata on line, ci doar la ATM-uri sau la unele POS-uri (plata la comerciant)
- nu este nevoie sa va limitati suma depusa in cardul de debit doar la ceea ce stiti sigur ca veti cheltui, se poate face o setare de la inceput care stabileste o limita de cheltuiala/zi peste care nu se poate trece indiferent cine umbla in contul cardului; adica, pot sa am 3,000 de EUR in cont/card (ma refer la contul atasat cardului), nu pot nici eu, si nici vreun intrus, sa cheltuim mai mult de 300 EUR/zi, daca aceasta este limita setata a cardului; se pot stabili limite diferite pentru plata on line si ATM
- este de preferat sa platiti cu card de credit, nu de debit, pt ca, in cazul in care se intampla ceva, sa se piarda din banii bancii, nu ai titularului de card
- daca vi se fraudeaza cardul de debit, faceti o reclamatie si banca este obligata sa va dea banii inapoi, partea proasta este ca dureaza si doua luni de zile, pentru ca se face o ancheta care stabileste clar ca acei bani au fost furati; partea buna este ca va recuperati sigur banii; de altfel, bancile isi bugeteaza intotdeauna asa-numitele provizioane, din care se acopera si fraudele cu care se confrunta de-a lungul unui an

Asta ar fi pe scurt partea tehnica a folosirii cardului la plata on line. Eu folosesc foarte mult acest sistem, inclusiv la rezervari de hoteluri sau masini cand plecam din tara si nu am avut nicio problema, niciodata. Asa cum spunea Diana21, mai ales daca este vorba despre site-uri verificate la cumparaturi, puteti folosi linistite cardul. Mie imi vin coletele chiar acasa, nu ma mai duc pana la Posta sa le iau. Mi-am luat haine de gravida in felul acesta de pe site-uri englezesti si nu am avut nicio problema.

Conturi PayPal se pot deschide si in Romania, doar ca se pot folosi numai la plata on line, nu se pot si primi bani in ele. Eu am un astfel de cont, care are in spate tot cardul meu de credit pentru plata, insa avantajul este ca iti ascunde practic datele cardului tau, si se elimina astfel inca un risc de frauda.

In alta ordine de idei, nu stiu daca voi inotati sau nu, eu o fac din sapt 17 si va recomand din toata inima daca nu aveti restrictii medicale. Apa este singurul loc unde nu ma mai doare spatele si ma simt foarte usoara.

Va doresc un week-end usor si linistit,

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Inca ceva, Mirtha, am pus-o pe tipa de acolo sa-mi arate pas cu pas ce face caruciorul ales de tine si mi se pare o alegere foarte buna. Are un sistem clic-clac usor de manevrat pentru schimbarea componentelor, landoul are doua manere laterale si il poti cara doar pe el, independent de cadrul metalic, finisajele mi se pare foarte ok, materialul bun, se pliaza imediat si nu este foarte lung cand este strans, si este, intr-adevar, foarte usor. Ma rog, usor in comparatie cu celelalte carucioare pe care le-am ridicat. Ca altfel, mie mi se par toate grele...

Am vazut si un Cam, care semana mult cu Chicco Trio, insa este mult mai greu.

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Ne primiti si pe noi in listuta UM a fost pe 19.01.2008 si DPN este 25.10.2008 asteptam o fetita pe care o sa o cheme Daria , nasc la sp CFR2 cu Dr Gherasie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Am intrat sa va salut, sa va spun ca noi suntem bine, crestem, suntem voiosi si tare nazdravani.
La capitolul analize stau cam prost (anemia e in floare). Se pare ca nu asimilez fierul pentru ca are aceleasi valori ca atunci cand eram in spital. Miercuri am programare si la echo. Abia astept sa-l vad pe bebe.

Elilov esti bine?

Pup pe burtici toate gravidutele.

ginye 26+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

mai citi din urma....maaaai w....girl, esti mortala!!!ce pacat ca esti asa departe!

diamisha,scuze,acu vazui ca nu sunt fata de treaba,am uitat sa te salut..si sa-ti urez ;bine ai venit;!..si pe tine sunt invidioasa..mrrrr...

babyzapi..unde esti in francia??cand te intorci in ro..in drum..lasa-mi si mie o sticla de vin..de ala buun..(iar eu, alcolizata)..sau daca vrei..o bem impreuna..sa nu cada tot greul pe mine..

cherie 20+

Mergi la inceput

mav!care-i baiu??iti fac o supica?vrei un pireutz??..come on..

cherie 20+

Mergi la inceput

iaaaaaaaaar fetitaaaaaaaaaa????ireen...ma bagati in boala ,fetelor!!!

bine ai venit!zi repede despre tine...cu ce se ocupa mama, tata..etc..hehe...o sa iti placa aici..

cherie 20+

Mergi la inceput