Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata burtici !

Dandusa , Eli multumesc pentru info si opinii.

Dandusa inca nu ne-am decis la saltea. Dar daca o primim cadou nu o vom refuza. Am observat ca o serie de mamici au fost incintate de o saltea , sper sa nu ii gresesc denumirea , Durflex. Ai auzit ceva despre ea ?

Se pare ca pt. carut si patut va trebui sa facem inca un drum la Bucuresti. Asta e . Ai avut posibilitatea de a manevra carutul ? Cum ti s-a parut ?

Dea nu iti face probleme ca si detaliat daca imi raspundeai nu ma apucam sa fac ceva cumparaturi la 12 noaptea intr-un sistem abia cunoscut. Mai degraba cu cardul.
Eram foarte frustrata pt. ca tocmai ma aflam intr-o disputa casnica : soata nu era de acord sa facem comanda on line folosind fie Visa fie Mastercardul daca asta presupunea sa tastam codul pin.(taur cu ascendent in varsator - hiper prevazator ! )

Propunerea lui era fie sa sacrificam un card si sa-l destinam exclusiv platilor on line fie sa facem un card special pt. astfel de plati si sa il alimentam cind facem cumparaturi. Propunerea , pe fond , era buna dar cu cine te inteleageai la 12 noaptea ???

Ca la mine la ceas de taina in miezul noptii din berbecul cu ascendent in rac , berbecul era in mare voga , aici racnete : ce-i in mana nu-i minciuna , eu vreau acuuuummmmm , maine e simbata ce banci mai gasesti tu deschise ? (cine are berbeci in familie cunoaste) Concluzie : maine nu poti deschide niciunde cont , luni plecam in concediu , clar ramine copilu" fara carut ! Bla , bla se terminase pamintul de carute..

Bineinteles ca mi-a taiat scurt macarona - nu bati codul pin pe net , m-a lasat sa chirai cit pot si s-a dus omul la televizor.

Pian la urma vom achizitiona si piesele grele , intr-o varianta sau alta. Poate ma mai relaxex dupa concediu.

Anca27 nu lucrez in invatamint - deocamdata . Cred ca a intervenit o usoara confuzie intre mine Eli.
Dar situatia ramine aceeasi : nu vreau sa consum nici o zi din cele 126 decit postnatal . Si salariul meu si al sotului sunt destinate in proportii destul de mari mai multor rate si este exclus sa ne putem onora obligatiile financiare deja asumate daca intram oricare dintre noi in concediul de ingrigrijire de 2 ani. Asa ca fie doar 126 zile , fie 126 zile maternitate +120 zile risc maternal. Si eu sunt nevetista deci cunosc situatia in care te afli , pe pielea mea.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Mav multa odihna si sa te refaci cit mai repede.

quote:
citat din mesajul lui mav

dandusa ...si tristuta... si obosita...
dea, si eu va iubesc! ...o sa-mi revin eu...
scuze ca nu editez listuta, nici n-am timp pt asta acum si nici nu sunt in stare...

26+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Diana te astept cu detalii.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
mav sa plece de la tine trisetea si oboseala
dea se vede ca ai alungat durerea, nu o mai am....a si inca ceva si eu cred in doctorii cu bioenergie...pe la 12-13 anisori aveam probleme gravde de vedere am mers la doc respesctiv nush cate sedinte si efectiv mi-au disparut dioptriile au ramas doctorii de la oftalmo incremeniti nu le venea a crede...o fi fost efectul placebo sau nu asta nu stiu tot ce stiu ca acuma am probleme decat cu ochisorul stang cel drept e ok...
mirtha nici eu nu as comanda on-line nici sa ma platesti...mai ales daca e vb de pin...pe cand sotul e mai relaxat..inteleg teama sotului tau
fetele va doresc un sfarsit de saptamana excelent
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Eli si eu cam tot asa : mai putin prudenta sau mai relaxata cam ca sotul tau. Da" n-am cu cine asa ca va trebui sa gasim o solutie prudenta chiar daca presupune ceva timp. Genul celei expusa de Diana si in varianata II de soata mea !

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi cumparam diverse de pe net. Dar nu au cerut niciodata codul PIN. O data am patit sa ne dispara bani de pe card, dar i-am primit inapoi de la banca. In ianuarie ne-am trezit cu cardul de la firma gol. Ni l-au clonat pe la o benzinarie, magazin, ceva. La fel banca ne-a dat toti banii inapoi.
Si eu vreau sa comand carutul de pe net, problema e ca trebuie sa gasesc pe cineva in SUA, ca ei nu livreaza in Europa.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha- tu speri sa primesti cadou salteluta...eu visez ca cineva cu dare de mana imi cumpara landoul ala clasic de la Inglesina ...ce vise frumoase. Oare face cineva cadouri de peste 30 milioane????
Mav- iti simtim lipsa pe aici....

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Bravegirl pare-mi-se am visuri ceva mai ieftine asa ca e cazul sa mi se indeplineasca. .
Deci nu imi ramine decit sa ma duc la nenea indeplinitorul de vise , ii argumentez cit de rezonabila e cererea mea in raport cu Inglesina iar treaba e ca si rezolvata !

Poate vi se pare utila Legea nr.46/2003 referitoare la drepturile pacientului :
http://www.bebeplanet.ro/index.php?option=com_content&task=category§ionid=4&id=101&Itemid=25

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Sa iti spun sincer nu am cercetat suficient cit sa ma lamuresc daca imi cere codul pin - la site-ul italian cu carutul. Nu as vrea sa risc in sensul sa fac o comanda apoi sa o retrag cind constat ca imi cere codul pin. Par client neserios si romanii au deja un prost renume.
Cel mai bine fac un card special , destinat platilor online si daca imi va cere codul pin , la acel card va fi ok sa-l tastez.

Multa bafta , poate gasesti totusi o solutie si pt. carutul americanesc !

quote:
citat din mesajul lui BraveGirl

Noi cumparam diverse de pe net. Dar nu au cerut niciodata codul PIN. O data am patit sa ne dispara bani de pe card, dar i-am primit inapoi de la banca. In ianuarie ne-am trezit cu cardul de la firma gol. Ni l-au clonat pe la o benzinarie, magazin, ceva. La fel banca ne-a dat toti banii inapoi.
Si eu vreau sa comand carutul de pe net, problema e ca trebuie sa gasesc pe cineva in SUA, ca ei nu livreaza in Europa.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, NIMENI nu iti cere codul PIN, spune-i sotului tau sa stea linistit! Insa e bine sa ai un card cu bani mai putini pe el, si la nevoie mai faci o depunere pe el, decat sa platesi cu un card pe care e suma imensa. Pe LaRedoute iti cer sa tastezi cifrele de pe fata cardului, alea multe grupate cate 4 (le scrii pe toate) si cele trei cifre de pe spatele cardului, cele scrise cu caractere mai mici si negre. Atat. Si le tastezi doar la final, cand validezi comanda. La urmatoarea comanda faci la fel, umpli cosul de cumparaturi si la final tastezi numerele astea de pe card. Atat! Daca pe card ai doar suma pe care trebuie sa o platesti, de ex. 300 de euro pt. carut, nu are ce sa se intample, nu au cum sa retraga mai mult din acel cont. A, si ceva foarte importnat! Nu comanda decat de pe site-uri serioase, care sunt verificate si paraverificate de altii inaintea ta. Pe LaRedoute m-am bagat cu incredere pt ca am prietene care comanda de ani de zile si nu au avut niciodata pb. De pe site-ul italinesc cu carucioarele comanda fetele de la sept-oct si garanteaza ele ca sunt seriosi si ca ajunge comanda in cateva zile doar! Deci...merg pe mana lor! Dar nu as plati anticipat cu un card pe un site despre care nu stiu nimic!

Pe LaRedoute e simplu de tot, iti faci cont acolo, scrii adresa fara semne de punctuatie, completezi formularul acela standarad pt. a avea cont pe site-ul lor si apoi incepi sa cumperi. La final tastezi acele date de pe card si gata! Ei iti trimit un mail de confirmare si in max. 18 zile iti vine avizul ca ai colet la Posta. Asta e tot! Eu inca nu am primit prima comanda, insa vreau sa o fac pe a doua, am gasit super camasi de noapte si halate (pt spital), chiloti de unica folosinta si alte chestii pt bagajul de spital. De ex. am vazut o camasa de noapte super draguta cu doar zece euro.
Daca mai vrei sa iti zic ceva, intreaba-ma, eu nu stiu ce sa iti mai zic.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput