Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cherie,
sa nu cumva sa lasi infectia fara tratament...,se pot intampla o groaza de chestii urateee,chiar ieri citeam pe net...
daca iti faci analizele si-ti iese infectie,neaparat s-o tratezi sa n-o lasi de capul ei
Mav,
ce-i cu tine ,esti tristuta sau doar obosita?

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Anes din cate stiu eu o sarcina inrautatzeste problemele urinare pentru ca intr-un fel cauzeaza un dezechilibru de flora bacteriala la nivelul ...hm....putzei, ma rog, sistemului urinar nah, ca sa fiu fata salon!Mie asa mi s-a intamplat si a fost asimptomatica o vreme dupa care am avut si eu presiuni, intepaturi, si culmea, dureri in coapse...ma trezeam noaptea ...si s-a prins doctoritza mea, mi-a facut uroculutra si m-a indopat cu antibiotice!!!!

Vrajitoarea stai calma ca nu pierzi bebe-ul, dar du-te sa mai faci o urocultura pentru ca probabil ti-a revenit infectia urinara...

Cuscra multumesc pentru informatii....tre sa o intreb pe mama care-i faza cu sistemul asta dot al vostru, e cam confuzant...mie mi-ar conveni paypal-ul pentru ca atunci cand fac transfer de parale in Romania sau viceversa nu mai platesc comisionul bancar care ma usuca...citisem saptamana trecuta la anunturi umanitare ca se faceau donatii in sistem paypal in Romania pentru o fata care nascuse un baietel cu malformatii cardiace( Doamne Fereste)...si ma intrebam ea oare cum colecteaza banii....
Mirtha imi pare rau ca am fost asa superficiala la capitolul ajutor, trebuia sa fug urgent si nici n-aveam habar de sistem prea mult...dar am vazut ca accepta si VISA si MasterCard...imi cer scuze, eu am ramas in urma, voi cum platiti cumparaturile online????Am crezut ca folositi credit card-uri...sorry pentru blonda mea intrebare, asa cum am mai spus, am ramas in urma....
Ah, si da, de pe ebay puteti cumpara???
Cred ca am cam ramas singura in seara asta pe aici...io sting lumina ca de obicei...ehhhhhhh....nu mai sper decat ca va distrati si va simtiti bine in week-end-ul asta....asa ca tzuc you dulce pe toate....
Dea

23+ cu

Mergi la inceput

Elilov era sa uit baby, da fata cu mana si trece durerea de cap...asa mi-as dori sa ti-o iau si sa ti-o duc tai-tai departe, departe...sper ca te simti mai bine!
Anul trecut mi-a facut o romancutza talentata venita in vizita aici sedintze de bioenergie....mi-au placut la nebunie, ma simteam alt om, scapam de energia negativa de la munca, de dureri de cap...tot...voi credeti in asa ceva?

Eu fiind mai free-spirited sunt foaaaaaaaaaarte inclinata spre medicina uschita....sunt un mare fan al acupuncturii, la mine a finctionat superb, am gasit un chinez de la mama' lui care la 40 de ani arata de 20 si face treaba super...m-a ajutat cu tiroida, genunchi, spate, sperma bulita a soatzei, dureri de ciclu...e superb gagiul...a zis ca vine sa imi usureze durerile la nashtere, sa vad cum il strecor in valiza de spital...

23+ cu

Mergi la inceput

Chiar asa Mav nu-ti mai place de noi??? Noi te iubim...
Oceanborn tu pe unde bantui,parca veneai sa-mi faci o vizita...
Catalina drum bun honey, am un mare feeling ca in curand vei veni cu vesti superbune...

23+ cu

Mergi la inceput

A propos de herpes...

http://www.herpes.com/pregnancy.shtml

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello fetele! Eu vin iar cu ceaiuri...e posibil sa fac diaree de la Materna? Ca le iau seara, si chiar daca in timpul zilei ma reglez, pe a doua zi dimineata iar fac ture. O sa-l intreb si pe medic, ca luni mergem sa vedem ce mai face BB, poate pun si carucior.
V-ati uitat pe siteul La Redoute? E fte fain. Cum se poate comanda oare? Sau se poate? Am vazut pantalonii la 8 Euro, eu am luat ceva asemanator cu 120Ron
Criss, ma tot uit la filmultele voastre, nu ma mai satur....mi se face dor de eco, mai e putin pana luni.
W...girl, Babyzapi, Cherie, sunteti mortale, ma intretin cu dialogurile voastre.
Mirtha, te-nteleg cu cumparaturile, si eu tot invatamant, si eu ma gandesc s-o lungesc pana pot, dar s-ar putea sa nu prind post fte aproape de oras, si decat naveta la 40 de km mai bine concediu. Tu ce predai?
Va pupicesc pe toate, s-aveti weekend linistit!

19+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

dandusa ...si tristuta... si obosita...
dea, si eu va iubesc! ...o sa-mi revin eu...
scuze ca nu editez listuta, nici n-am timp pt asta acum si nici nu sunt in stare...

26+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anca27 am o prietena care a facut deja de 2 ori cumparaturi cu cardul de pe situl La Redoute , prima data a avut ceva probleme cu un card de ING nu i-l debitau din tara ...in fine trebuie sa ai card de cumparaturi (ABN AMBRO ) sau card de debit recunoscut in afara gen VISA , MASTERCARD , AMERICANEXPRES .Iti faci cont pe situl laredoute si iti completezi datele inclusiv cardul de pe care faci cumparaturile cam in 2 saptamani vine coletul , prietena mea a fost multumita de achizitii si nu a avut surprize neplacute (sa fie alte produse sau sa lipseasca ceva).Inainte de a ramane insarcinata si eu vroiam sa comand dar a venit bebelina si am renuntat dar vad ca sunt si haine/produse pt. gravide/bebe poate incerc din nou. Daca comanzi tu prima Succes

Criss 22+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, sunt pe fuga acum, asa ca iti scriu repede cum platesc eu! Am un card Visa Electron (e bun daca are pe spare cele trei cifre de siguranta, scrise cu negru) pe care il alimentez doar cu suma pe care trebuie sa o platesc! Cont de debit la Reiffeisen, adica un cont obisnuit in care mie imi intra inainte salariul, de exemplu. Hai ca fug in parc cu asta mica si iti scriu mai pe larg cand vin!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

A, inca ceva! Vezi ca e subiect mare la Femina intim parca cu redoutistele masochiste, gasesti pe prima pagina toate detaliile!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput