Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)
Raspunsuri - Pagina 12
diamisha spune:
babyzapi, nu e cool deloc...eu am luat vreo 30 cm in talie deja...
cum spuneam in alt mesaj, noroc ca sunt inalta, altfel ma rostogoleam de-acum...da' o sa ma masor si maine dimineata, poate ma mai pacalesc putin ca nu e foarte grav ![]()
23+
Sonia
anes spune:
wndyctygirl pai este mai mare seara pt. ca suntem mai balonate, am mancat destul de mult in timpul yilei... de aia. Cel putin la mine. Seara simt ca imi crapa burta 
diamisha, si eu mancam antibiotice tari pe paine, cam la doua luni 
. Am mai auzit faza cum ca o sarcina ar putea sa rezolve pb. urinare. Sper ca va tine si la mine
.
25+ 
Mirtha spune:
Fetelor stiti cumva ce inseaman Paypal ?
Inteleg ca este o plata facuta on line?!!
Puteti sa imi confirmati , entual cu ceva detalii ?
Pe link-ul pus de Diana , pentru Rominia nu se accepta decit plata PayPal sau cu card nu stiu de care.http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?Id=33&gclid=CIPSvoeP2ZQCFQxUtAod0CQ6Cw
Mirtha
26+
Eva
wndyctygirl spune:
Si eu parca tot augmentin am luat..sau amoxicilina!!!!Nu ma tin minte azi, am astenie de Friday, scuzati va rog!!!!
Simona mi-a trecut si mie prin cap ca bebelina e poate bebeloi...cum o vrea Doamne Doamne, numai sanatos sa fie...da io as vrea totusi fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tine-ti pumnii pentru mine, please!
Eu eram o constipata cronica inainte de sarcina...nu ieseam decat cu ceai special....
Ei vreau sa va spun ca ies ceas acum....nici o problema....insa apa retin si nu mananc sarat..de-aia seara sunt cat Casa Republicii iar dimineatza ma minunez in oglinda cat de normala sunt...
Oricum, la momentul asta, am o singura dimensiune: RAZA!!!!!
23+ cu 
wndyctygirl spune:
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_home
tre sa fug putin acum, insa si pe mine ma intereseaza subiectul...practic, e un sistem de plati internationale fara comision, so superrentabil, in America functioneaza super dar nu stiu cum se efectueaza platile in romania..am postat si io intrebarea asta acum doua zile
23+ cu 
elilov3 spune:
seara buna fetelor
am capul varza din cauza unei dureri de cap...am rosu in gat dupa ce am inhalat neste clor prin casa....si deja ma omoara durerea..sper sa treaca pana maine...pui de avicola ce sunt sufli pe mine si cad ![]()
anes le-am zis si fetelor am cazut in butoiul cu amintiri...revin am plans gandindu-ma la bb Pavel ![]()

vrabiuta pai sa traiasca fetita felicitari...hehe de 2 ori felicitata 
sa fiti sanatoase acuma ce nume ai pt fetitza ![]()
dea cuscra acuma merg sa citesc PM-ul tau...a si super perlele oricum 90% din ele le stiam cel mai mult rad cand corecteaza sotul tezele la geo...fac copii aia niste afirmatii mai ales ci de la SAm (scoala de arte si meserii)....
babizapy nebunaticilor
tradare striga bb dimitrie tradare
va servsc cu niste sampanie 

24+
Dimitrie
Mirtha spune:
Multumesc pt. link. Dar link-ul il aveam.
E insa in lb engleza si ma gindeam ca poate reusesc sa scutesc niste timp.Pina inteleg eu cum se face concret , pierd mult timp.
Poate intru maine la fetele de oct. si imi explica cum pot proceda cu sistemul asta.
quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_home
tre sa fug putin acum, insa si pe mine ma intereseaza subiectul...practic, e un sistem de plati internationale fara comision, so superrentabil, in America functioneaza super dar nu stiu cum se efectueaza platile in romania..am postat si io intrebarea asta acum doua zile23+ cu
Mirtha
26+
Eva
elilov3 spune:
mirtha, dea cu sistemul paypal poftim dumiritiva
PayPal este un sistem de plata alternativ care a avut un succes remarcabil dupa achizitionarea sistemului de catre Ebay. Sistemul este proprietar si functioneaza ca un sistem de e-wallet. Detinatorul contului de PayPal isi incarca contul prin diferite metode ( via credit card, check, wire transfer etc) apoi poate efectua plati identificandu-se in zona de plata doar cu adresa de email si cu parola alocata. Sistemul nu permite astfel accesul magazinului virtual la datele cardului sau contului bancar al detinatorului de card.
Politicile PayPal nu permit inca cetatenilor romani sa isi deschida conturi in sistemul PayPal.
DotCommerce Romania ofera insa posibilitatea magazinelor virtuale partenere de a accepta plati prin acest sistem. Nici o banca concurenta sau alt procesator din Romania nu ofera acest sistem de plata alternativ. Inca un avantaj in a lucra cu sistemele DotCommerce.
24+
Dimitrie
dandusa spune:
citit printre randuri,care mai de care mai haioase,minunate,destinse

multumesc mult de raspunsuri...
merg luni sa-mi fac urocultura si o cultura de col sa fie acolo de samanta ca nu strica...
Diamisha,
bine ai venit
nu-ti mai face atatea griji/planuri...,cand va fi cazul vei actiona ca si cum stii rolul asta de mama de cand hauuuuu,adica vei sti ce/cum sa faci
teoretic,il pui pe bb in carut si aia e...,bagi carutul in lift si gata...,nu ai de ce sa tii copilul in brate si carutul strans...sau nu incape in lift???pai daca nu incape in lift il lasi jos in portbagajul masinii for ever...,cand vine vremea de plimbare cobori cu bb in brate si gentuta plina cu de toate ,il pui pe bb pe bancheta din spate sau il tii in brate desfaci caurtul,asezi copilul si plecati la plimbare...,la intoarcere repeti figura lasand carutul in portbagaj sa faca nani...si gataaaaaa
Bravegirl,
la prima sarcina m-am luptat cu obsesia aranjarii a totttt ce tinea de bb,spalat toate lucrusoarele,calcat toate lucrusoarele...,asezat patut,aparatori,cumparat toateeee chestiile de pe lista cu necesar...,mi-era teama sa nu cumva sa am nevoie si sa nu le am la indemana...,mama obsedata de ordine si curatenie...
eu zic sa nu te stresezi prea tare cu aranjatul camerei lui bb,care inteleg ca va fi doar a lui bb,pt ca nu-l vei lasa tu sa doarma singur in prima faza,cu siguranta...![]()
imagineaza-ti cat de singur se va simti el in camera lui cea noua si frumoasa dupa ce a stat 9 luni la mami in burtica intr-un mediu mic si inghesuit...,cu siguranta nu se va simti bine acolo singur...so lasa camera deocamdata,trageti patutul aproape de patul tau sa poti fi la indemana lui fie sa-l alaptezi,fie sa-l schimbi,fie sa-l ajuti sa scoata gazele...fie doar sa-l dragalesti...si pe mai tarziu daca decizi ca-i cel mai bine sa-l obisnuiesti sa doarma in camera lui,ii faceti camera si gata...
dar gandeste-te ca toate astea nu prea merg cu alaptatul la cerere...daca ai de gand sa alaptezi va fi f greu daca nu imposibil sa dormiti separat...(camere separate)
Mirtha,
in Cora pantelimon au carutul asta de la chicco la oferta(in jur de 12 mil)pe verde cu negru si alb...
cu salteaua...,eu zic sa iei una normala ca pret...,s-ar putea ca bb sa nu vrea s-o foloseasca...,te-ai gandit?![]()
eu am luat una relaxa de 1 mil si ceva...,care arata ca scoasa din tipla...,pt ca nu a folosit-o nimeni...
patutul la fel...,nou nout...,poate acum la Raducu sa se mai uzeze si el,ca arata ca nou...sa nu mai zic ca am doua...![]()
Mamica stralucitoare
26+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
vrajitoarea spune:
cris ,si eu am infectie urinara si mi-a dat dr ofloxacin dar nu l-am suportat si am luat augmentin ,sper sa ajute.infectie cu e-coli.dar eu mereu aveam si negravida cistite ,usturimi neexplicabile ,etc.acum simt niste presiuni la dansa parca ar vrea bebe sa iasa ,azi am avut si intepaturi si tare mi-e frica sa nu il pierd pe bebe.mi-a zis dr sa mai stau si in pat dar nu prea ma lasa andrei.voi aveti asa ceva?