Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

wndyctygirl, m-am distrat cu perlele de la bac, dar m-am si ingrijorat...ma gandesc daca va fi si fata mea, peste ani, printre cei care contribuie la astfel de perle...m-ar seca la ficati asa ceva, in conditiile in care eu am luat 10 la bac-ul de romana, d'na profesoara...

eu nu pot sa evidentiez numele voastre in text, nici cu alta culoare, nici cu bold...nu-mi ia comanda, desi selectez cuvantul respectiv. daca trebuie sa fac si altceva, va rog sa-mi spuneti...

se pare c-am scapat de moderare

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

oricum sunt in top!!!!! si eu o am mare si cred ca o sa fie si mai mare!!!!!

23+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

criss703 poti sa iei anumite antibiotice asa cum a scris si w...girl. Si eu am avut in primul trimesru inf. urinara si am luat Augmentin. Da` eu sufar de 10 ani de inf. urin. recidivante. Am luat toate antibioticele pamantului (perfuzii, injectii, oral) si tot degeaba.

Fetelor, masurati-va burticile dmineata, nu seara, pt. ca sigur seara va ies mai mari .

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

eu nu pot sa evidentiez numele voastre in text, nici cu alta culoare, nici cu bold...nu-mi ia comanda, desi selectez cuvantul respectiv. daca trebuie sa fac si altceva, va rog sa-mi spuneti...

23+ Sonia
[/quote]

Am avut si eu problema asta din cauza firefox-ului dar m-au ajutat fetele....tre sa selectezi culoarea si o sa vezi ca iti va apare de doua ori red red de exemplu dar in paranteze patrate..e, intre cele doua red-uri bagi numele si merge....sper ca te-am lamurit!!!!!

Cat despre dezvoltarea socio-emotionala , mentala , spirituala, culturala, etc a copilei mele ma ingrijorez si eu la fel de profund ca tine....oare cum vom putea face oamnei din ei?????Ma ucide gandul ca nu voi fi o mama buna...

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Nah ca am bulit-o cu reply-ul cu quote....nu stiu ce-am facut gresit, Dianamisha sper ca ai inteles...
Anes am si eu problema asta cu burta mai mare seara comparativ cu dimensiunile matinale....am crezut ca m-am ticnit io puternic dar vad ca imi confirmi temerile....

Da' de ce e mai mare seara???????????????????????????

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

ahaa Wndyctygirl deci exista anumite antibiotice care nu dauneaza , m-am mai linistit fetelor multumesc de ajutor daca tot va iesi infectie urinara o voi trata cu antibioticul prescris de dr.
OOO Bebecris stai linistita conteaza mult si dimensiunile noastre (inaltime , kg) eu daca voi avea 100 cm sau poate si mai mult pana in final voi fi ca o bilaaaaaaaaaaa veritabila imi va fi mai usor sa ma rostogolesc decat sa mai pasesc
Important e sa fim sanatoase si noi si bb-ii nostri ca dupa nastere avem timp sa ne "redresam" ...sincer din 1999 fac (am facut pana acum 4 luni) aerobic si fitness continuu iar acum mi-e putin cam greu sa stau fara si sa vad cum...."cresc" dar asta e

Criss 22+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

nu pot sa nu va spun ca mie sarcina mi-a rezolvat doua probleme cronicizate si enervante de dinainte: infectie urinara (mananc Ciprinol pe paine iarna de cativa ani incoace) si constipatia, pe careo mostenesc de la mama/bunica..sper sa nu i-o dau si eu mai departe Soniei...

astfel ca, desi ma asteptam la multe antibiotice in timpul sarcinii, singurele pastile pe care le-am luat in sarcina au fost cele de acid folic la inceput. iar acum ma pregatesc de fier, din luna a saptea. medicul meu mi-a spus ca nu are rost sa iau vitamine, care-ti cresc pofta de mancare, daca imi ies analizele bune. aproape ca ma rugam de el sa-mi dea ceva sa iau, ma simteam ca si cum nu contribuiam deloc la mersul bun al sarcinii...

am ramas cu un singur lucru negativ de dinainte, retin foarte multa apa si mi sa umfla picioarele si mainile...si prea multe lucruri nu se pot face...incerc sa mananc cat mai nesarat cu putinta, dar mi-e greu...si nici cu picioarele pe sus nu pot sta cat sunt la birou...

23+ Sonia

Mergi la inceput

wndyctygirl, am inteles!

multumesc pentru ajutor!

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Diamisha si Bebecris ce mari sunteti

Lasa Criss ca recuperam noi, le prindem din urma. Se pare ca amandoua am luat 17 cm in talie

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl
Anes am si eu problema asta cu burta mai mare seara comparativ cu dimensiunile matinale....am crezut ca m-am ticnit io puternic dar vad ca imi confirmi temerile....

Da' de ce e mai mare seara???????????????????????????

23+ cu

Poate totusi ai baiat?!?!?

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
22+

Mergi la inceput