Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

miri, pupici back la tine

Ellenutza, Maya timp de o saptamana s-a strambat la legume desi inainte le devora. am facut pauza o zi si apoi am luat-o de la capat doar cu morcov, cartof si dovlecel (si ulei de masline nerafinat in amestec cu rafinat ca e mai putin aromat) dar am pus si putin lapte (praf) si a acceptat sa pape iar piureul. bucurie mare, iti dai seama! poti incerca sa ii pui un pic de lapte, poate ii place asa. mult succes!
de maine ii dau fara lapte, sa vad daca mai au succes legumele.

ema, multumim
va pup si eu de noapte buna!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

trebuie sa ma laud cu ceva care pt majoritatea dintre voi este un fapt banal: in seara asta pt prima data mi-a adormit copilul singur. SPun asta pt ca el de cand s-a nascut nu a adormit decat la san si deja aveam cosmaruri de cum o sa il dezvat eu de chestia asta, fiindca e exclusa la mine faza cu lasatul sa urle. si chestia e ca l/am pus ca de obicei la san si nu a vrut desi ii era tare somn. s-a tras deoparte pe patul nostru si i-am dat sa se joace un doudou de la Grain de Ble si l/a tot ghemotocit si bagat in gurita si dupa o ora a adormit sngur!!! Sunt tare bucuroasa, nu imi vine sa cred. Sa nu ma certati si nici sa ma acuzati ca de l-am invatat sa adoarma la san, stiu ca nu e metoda ideala dar asa este. uite ca se dezvata puiul meu iubit.

De una viitoare ii fac asigurare. Ati facut careva?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

ANGI FELICITARI!!SI AL MEU ADOARME MAJORITATEA SERILOR LA SAN....DAR NU CRED CA DIN PROST OBICEI...ASA SE INTAMPLA CA DUPA BAIE E SUPER OBSIT SI INFOMETT SI ADOARME...MI-A ADORMIT DE MULTE ORI SI IN PATUT JUCANDUSE...
E BINE ORICUM SA PUI PICIORUL IN PRAG SA SE INVETE SINGUREL,CACI VAD LA VERISOARA MEA SI LA 2 ANI JUM. TREBUIE SA STAI LANGA EA SA-I DAI PARUL SA SE JOACE CU EL SI SA-I SUSOTESTI INTRUNA..DOAR ASA ADOARME,,,

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

moni am pus banana .. voi incerca si cu piersicuta, macar pana prinde gustul , vorba ta!

angi a mea adormea singura dar de ceva vreme, seara, adoarme la san ... stiu ca nu e ok dar ce sa fac ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

ELE AM CITIT UNDEVA CA TREBUIE AMESTECAT CU UN FRUCT BOGAT IN VIT.C...CRED CA PIERSICA ARE VIT C NU??CA MI SE PAR MAI ACRISOARE...ORICUM INCEARCA ITI TIN PUMNII!!DACA NU IN ULTIMA INSTANTA..CARNITA...M-AM GANDIT SI EU SA APELEZ LA EA DACA MAI FACE FITZE DOMNU...DA O LAS PE ULTIMU LOC...PARCA INCA NU-MI VINE SA-I DAU..

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Roli, bine ati revenit din concediu. Super fain la munte, la tara. Pacat ca a fost asa scurt.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput