Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata! sau sper ca la voi sa fie buna!

FELICITARI ANK PT FETITZA! MINUNAT!

Noi ne-am intrerupt brusc concediul din cauza ca eu la constanta mi-am rupt piciorul stang: am mai multe fracturi in jurul gleznei si entorsa de genunchi, prin urmare am tot piciorul in gips; eram in Tomis 2, in parc si sotul era cu carutul in fatza, a trecut peste un ciot de metal de vreo 5 cm, eu nu l-am vazut si am calcat pe el; era exact in mijlocul trotuarului; chestia asta m-a distrus; stiti ca eu eram singura cu copilul acasa, parintii mei sunt in alta localitate, deocamdata sotul e in concediu, dar nu stiu ce ma fac dupa; oricum, nici el nu se descurca cu Alessia cum o faceam eu, inainte stateam cu ea afara 3 ore dimineata su doua seara, acum abia sta 2 ore toata ziua, cu mancarea e un calvar, casa e cu fundul in sus, rufe nespalate...dezasstru...moralul meu e la pamant...iuar mica mea se tot uita la mine sa ma ridic, cand vine de afara primul lucru e sa ma caute cu privirea in pat; aseara a plans la baita pana a adus-o aproaspe de pat sa pun si eu mana pe ea; simt ca o iau razna.

Ma gandesc ca dupa ce pleaca sotul la serviciu nu are cine sta cu noi, decat bunica mea de 76 de ani, va inchipuiti ca, desi are toata bunavointa ii va fi foarte greu, cred ca Alessia nu va mai iesi deloc afara dimineata! si alata probleme e ca stam in garsoniera, cum naiba sa stam noaptea 3 adulti si un bebe, moare copilul de cald, iar ea acum ar vrea sa doarma si cu mine in pat. Ma gandesc serios sa caut o femeie-bona, care sa poata sta cu noi pana pe la 17, dar mai ales sa se priceapa la laptic, papa si ingrijit bebei asa mici; macar ea nu trebuie sa ramana peste noapte; eu nu pot face nimic, dacat daca o pune pe fata langa mine in pat.

VA ROG DIN SUFLET, DACA STITI O PERSOANA CARE POATE INGRIJI CUM TREBUIE UN BEBE, DISPONIBILA VREO LUNA, DATI-MI UN PM; LOCUIESC IN dNA gHICA, LANGA PARCUL PLUMBUITA. EU NU POT INTRA PE NET DECAT FFF RAR! MULTUMESC!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui ellis

Noi ne-am intrerupt brusc concediul din cauza ca eu la constanta mi-am rupt piciorul stang: am mai multe fracturi in jurul gleznei si entorsa de genunchi, prin urmare am tot piciorul in gips; eram in Tomis 2, in parc si sotul era cu carutul in fatza, a trecut peste un ciot de metal de vreo 5 cm, eu nu l-am vazut si am calcat pe el; era exact in mijlocul trotuarului; chestia asta m-a distrus; stiti ca eu eram singura cu copilul acasa, parintii mei sunt in alta localitate, deocamdata sotul e in concediu, dar nu stiu ce ma fac dupa; oricum, nici el nu se descurca cu Alessia cum o faceam eu, inainte stateam cu ea afara 3 ore dimineata su doua seara, acum abia sta 2 ore toata ziua, cu mancarea e un calvar, casa e cu fundul in sus, rufe nespalate...dezasstru...moralul meu e la pamant...iuar mica mea se tot uita la mine sa ma ridic, cand vine de afara primul lucru e sa ma caute cu privirea in pat; aseara a plans la baita pana a adus-o aproaspe de pat sa pun si eu mana pe ea; simt ca o iau razna.

Ma gandesc ca dupa ce pleaca sotul la serviciu nu are cine sta cu noi, decat bunica mea de 76 de ani, va inchipuiti ca, desi are toata bunavointa ii va fi foarte greu, cred ca Alessia nu va mai iesi deloc afara dimineata! si alata probleme e ca stam in garsoniera, cum naiba sa stam noaptea 3 adulti si un bebe, moare copilul de cald, iar ea acum ar vrea sa doarma si cu mine in pat. Ma gandesc serios sa caut o femeie-bona, care sa poata sta cu noi pana pe la 17, dar mai ales sa se priceapa la laptic, papa si ingrijit bebei asa mici; macar ea nu trebuie sa ramana peste noapte; eu nu pot face nimic, dacat daca o pune pe fata langa mine in pat.

VA ROG DIN SUFLET, DACA STITI O PERSOANA CARE POATE INGRIJI CUM TREBUIE UN BEBE, DISPONIBILA VREO LUNA, DATI-MI UN PM; LOCUIESC IN dNA gHICA, LANGA PARCUL PLUMBUITA. EU NU POT INTRA PE NET DECAT FFF RAR! MULTUMESC!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

offffff, ellis ce rau imi pare...
nu mai stiu ce sa zic... sa te refaci cat mai repede... si fii tare, acu nu e momentul sa te lasi doborata!
sanantate muuuuulta....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mami...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heellloo

desyderia, bine ai venit!!!!
dany, eu ii dau morcov aproape in orice mancare. si iasmi face kk asa bilutze, dar de cateva zile ii dau zilnic compot de prune, prune+mar, prune+para. ii fierb zilnic sau o data la doua zile. de atunci nu mai avem treaba.si face zilnic cand se trezeste dimineata.

aaaaa si SA NU UIT: ANK VA AVEA OOOOO......!!!!!!!!!!!! din pacate are mici pb cu sarcina. o sa va povesteasca ea. sper sa se rezolve maine dimineata!!! ank pupam printesa rozzzzzz!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

stiam eu !!!!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
La multe lunite inainte ptr sarbatoritii zilei
Lucas Daniel
Serban Pavel
Eu am crezut ca lesin sambata,Marai a adormit in patul nostru si am inconjurat-o cu perne si m-am dus la bucatarie,la un moment dat aud o chitaiala si fug repede in dormitor....Cand am vazut ca nu este in pat am crezut ca lesin,fata mea era intre pat si patut ,pe burta se juca cu o jucarie si radea cand m-a vazut.
Acum eu nu cred ca ea a cazut ca de vreo luna ma chinui sa o invat sa se dea jos din pat si cred ca a reusit de data asta ,dar patul fiind mai inalt nu s-a putut tine bine si a cazut in fundulet si pe urma pe burta
Cam cu asta ne laudam noi
Lavinia cum ai dat 5 kg in 2 sapt?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
La multe lunite inainte ptr sarbatoritii zilei
Lucas Daniel
Serban Pavel
Eu am crezut ca lesin sambata,Marai a adormit in patul nostru si am inconjurat-o cu perne si m-am dus la bucatarie,la un moment dat aud o chitaiala si fug repede in dormitor....Cand am vazut ca nu este in pat am crezut ca lesin,fata mea era intre pat si patut ,pe burta se juca cu o jucarie si radea cand m-a vazut.
Acum eu nu cred ca ea a cazut ca de vreo luna ma chinui sa o invat sa se dea jos din pat si cred ca a reusit de data asta ,dar patul fiind mai inalt nu s-a putut tine bine si a cazut in fundulet si pe urma pe burta
Cam cu asta ne laudam noi
Lavinia cum ai dat 5 kg in 2 sapt?

poze si filmulete

povestea nasterii

anca, se pare ca s-a deschis sezonul cazaturilor...join the club!

tocmai ziceam si eu de cazatura noastra cand ce vad p'aci... cazaturi peste cazaturi...

offffffffff...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mami...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui ellis

Noi ne-am intrerupt brusc concediul din cauza ca eu la constanta mi-am rupt piciorul stang: am mai multe fracturi in jurul gleznei si entorsa de genunchi, prin urmare am tot piciorul in gips; eram in Tomis 2, in parc si sotul era cu carutul in fatza, a trecut peste un ciot de metal de vreo 5 cm, eu nu l-am vazut si am calcat pe el; era exact in mijlocul trotuarului;

Aoleeeu mai fata! E groaznic ce ai patit! Te sa-ti treaca mai repede! Nu forta piciorul deloc, daca fortezi se vindeca mai greu! Si saracuta Alessia sa nu aiba mamica la dispozitie...Aveti grija de voi si ma interesez de bona! inca odata!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ellis, imi pare tare rau de ce ti-s-a intamplat...cred ca "femeia -bona"in cazul de fata este singura solutie pt. tine sauuu....de ce nu mergi la parinti?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ellis, plus ca ar trebui sa-i dai in judecata....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!
Am sosit de la bunici de cateva zile, dar am avut probleme cu calc si n-am putut intra mai repede!

Raportam cateva lucruri de care sunt tare mandra: fata mea face "pa" cu manuta si zice si ceva acolo, dar nu chiar pa, a zis "mama" (e asa de scumpica!), se idica in fundulet si in picioare, ma imita cu limbuta cand ne jucam de-a calul" clic-clac", e vesela si rade...la toata lumea.
Si un lucru mai putin bun: vesnicul nu manaca.., dar...asta e fi-mea. O sa ii mai apara un dinisor, pentru ca are gingi foarte umflata sus...poate si de la asta n-are chef de papa.

Acum...de voi:
Ellis...pupici multi sa iti treaca cat mai repede piciorul...imi pare rau mai ales ca s-a intamplat chiar in parcul unde ne plimbam noi de obicei.

Ank-a...Felicitari penrtu fetita!cred ca esti foarte fericita!

Stefania...pupam racitele sa treaca repede si sa mergeti linictite in concediu

LA MULTI ANI! tuturor carora a fost ziua...si bebei si mamici

si mi-a fost dor de voi toate

hai ca mai scriu dar sa ma mai pun la curent cu ce pe aici

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am pus si cateva poze din mini vacanta de la bunici aici

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput