Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ne-am intors si noi acasa de la bunici. Suntem bine, facem progrese mari:
- Elena 2 dintisori, Ana 3
- Ana face si spune TAI TAI, danseaza pe muzica de la telefonul de jucarie
- Elena merge bine daca o tin de manute

Cu papa, am sta foarte bine la bunici, prin urmare am luat 500 gr. in 3 sapt. si ne indreptam vertiginos spre 7.5 kg.

nu stiu ce sa fac cu laptele... ar trebui sa le trec pe Humana 3 care e doar cu gust de fructe(banane, mere) si gust de vanilie, simplu n-am gasit.... si asa nu-mi prea convine. Pediatra a zis sa le trec pe lapte de vaca.... daca aveti idei .. astept.....

ellis imi pare tare rau!

am vb ieri cu Ank ... azi sau maine v-a face cerclaj! bafta iubit-o1 sa treaca cu bine peste voi!

va pupam si intram mai tarziu!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Fetelor,va citesc printre picaturi,nu prea ma timp sa va scriu.

BB, nu-ti fa un tatuaj permanent,cu timpul e posibil sa regreti ,ceea ce eu fac,desi ,daca am sa-l scot sunt sigura ca am sa-mi fac altul.

Ank felicitari pentr fetita,sarcina usoara.

Sa va spun de Ania,are 9 KG,nu are dinti,sta singura in picioaree,dar daca da sa plece cade,bate din palme,vorbeste toata ziua in limba ei,au inceput certurile,plansete si tipete de la jucarii cu matei,mananca,nu face mofturisi dupa ultimul control la pediatru suflu de la inima,cel dintre atrii nu se mai aude,si cel dintre ventricule se aude mai puternic,semn ca gaurica s-a mai inchis,asteptam eco din septembrie sa ne confirme spusele pediatrei

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi mie mi se par cam mici ptr lapte de vaca.
Dar ce are Anca ?De ce ii face cerclaj?
Oana ma bucur ca sunteti bine si ca mai dai pe la noi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis, imi pare sincer rau!!
pussi, ecaterina, oanar, bine ati revenit!!!
ancad. am reusit sa ajung cu 1 kg mai putin fata de kg care le aveam cand am ramas gravi!!
oanar, tatuaj permanent vreau!! imi doresc demult, iar acu' de ziua "l-am cerut drept cadou"...
lala, ecaterina foarte frumoase poze!!!

gata fug cu bubu mic la nani!!! ca am umblat de dimi pana acu: am fost la shoping, la solar.....

pusi

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

BB spune repede ce pastile de slabit ei ca ma intereseaza rau de tot

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB ce fel de pastile?
Eu vreau cercel in buric,dar sa mai scap de colacei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca, lala, scuzati de intarziere, am facut nani cot la cot cu iasmi......aproape 3 ore...
super slim se numesc, sunt chinezesti, din plante verzi si fructe rosii. daca va intereseaza sa fiti atente ca sunt si varianta contrafacuta!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui pussi

ne-am intors si noi acasa de la bunici. Suntem bine, facem progrese mari:
- Elena 2 dintisori, Ana 3
- Ana face si spune TAI TAI, danseaza pe muzica de la telefonul de jucarie
- Elena merge bine daca o tin de manute

Cu papa, am sta foarte bine la bunici, prin urmare am luat 500 gr. in 3 sapt. si ne indreptam vertiginos spre 7.5 kg.

nu stiu ce sa fac cu laptele... ar trebui sa le trec pe Humana 3 care e doar cu gust de fructe(banane, mere) si gust de vanilie, simplu n-am gasit.... si asa nu-mi prea convine. Pediatra a zis sa le trec pe lapte de vaca.... daca aveti idei .. astept.....

ellis imi pare tare rau!

am vb ieri cu Ank ... azi sau maine v-a face cerclaj! bafta iubit-o1 sa treaca cu bine peste voi!

va pupam si intram mai tarziu!

Humana 3 nu e numai cu gust de fructe, uite aici: www.flaschenmilch.de/catalog/product_info.php?products_id=454&osCsid=c81b96b46bb5f18570245a251bccd751" target="_blank">http://www.flaschenmilch.de/catalog/product_info.php?products_id=454&osCsid=c81b96b46bb5f18570245a251bccd751 asta e simplu, de pe site-ul asta cumpar eu lapte.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

creem, mica nazdravana....ce premergator misto....;nici la noi nu e cazul sa vb. despre mancare ca m-apuca....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta D si eu cred ca-i prea devreme pt. lapte vaca. Eventual trec pe Milumil sau Nan. Despre Ank, din cate stia si ea colul nu si-a revenit dupa nastere si fetita e asezata mai jos decat Raul.
bb mersi de primire, si eu m-am ingrasat am 58kg.... ca am fost la bunici, am vazut si eu cum e sa am ajutor din plin ... m-au rasfatat si pe mine nu doar pe Tuste. Dar nu trec la pastile de slabit ca sigur dau jos ca sunt singura cu ele pana pe 07.08 cand mergem iar la bunici.. si apoi plecam in concediu.
aralia..mersi frumos, dar varianta data de tine e cea cu mere...
bianca ... eu i-am dat Elenei Debridat prin februarie, pe langa ca manaca prost, a inceput sa manace mai prost.. asa ac am renuntat la el .. si atunci am inceput sa-i dau polyvital. Eco la stomacel n-am facut... Asta e patania ma cu debridatul.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput