Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)
Raspunsuri - Pagina 7
Diana2007 spune:
Bine v-am regasit !
Multumim pentru urarile de bine pentru ieri si un La Multi Ani pentru toti strumfii de iulie-august !
Iata-ma-s si mamica unui Victor de 1 an, 1 an plin de incercari, asteptari, ambitii, boli, dureri de dinti, nopti nedormite, plansete dar toate rasplatite cu o mare de zambete, imbratisari, silabele mult asteptate ma-ma si ta-ta, si alte multe altele pe care le stiti si voi. Azi am impresia ca a trecut cel mai scurt an pe care l-am trait si in acelasi timp cel mai plin de evenimente si trait la maxim ca intensitate.
Apropo de ce-mi scria Ghinetz, da, ne dorim un al doilea prunc, atunci cand o sa ni-l dea Dumnezeu, deocamdata inca il mai alaptez pe Victor, e adevarat ca e mai mult un moft, doar de dimineata cand se trezeste, e momentul nostru de tandrete ne da un start bun pentru ziua ce urmeaza ! Si chiar daca lapte nu stiu ce mai am, inca nu am avut CM, mai am un pic si se fac doi ani de la ultimul !!!
Despre Victor nu prea am ce sa scriu deosebit fata de alti bebelusi (nu ma intrebati insa caci as putea sa scriu despre el toata ziua), nu face lucruri spectaculoase pentru varsta lui, poate nici macar ce scrie prin carti ca ar trebui sa faca, dar se dezvolta armonios, iubeste sa stea pe afara, sa se joace in nisip si in apa iar jucariile preferate sunt cele cu roti. Este in continuare foarte sociabil dar a inceput sa fie un pic mai atasat de mine adica reactioneaza atunci cand plec, dar doar cateva secunde, dupa care revine la jocurile lui. De dormit, doarme in continuare in patutul lui, adorme singur dar a mai avut perioade cand se trezea o data pe noapte, san nu i-am mai dat noaptea de pe la noua luni, doar il luam un pic in brate si il tineam pana trecea durerea care il supara.
Promit sa mai revin pe la voi, acum incepe o noua zi pentru noi, trebuie sa-i fac mancarea pentru gradi, sa-l imbrac si sa mergem, apoi urmeaza serviciul meu si il mai vad .... maine dimineata caci diseara cand vin de la servici el va dormi ...
Pe curand,
Diana
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
ddanagh spune:
MAmii te cred. si eu cand o vedeam cum se apleaca nu mai aveam liniste. Pana i-am pus bara asta tineam o plapuma sul langa patut, in caz ca se arunca. Ei ii venea cumva mai jos un pic de umeri. Acum bara asta ii vine pe la nas, deci nu mai am nici o problema. Singura chestie este ca pe mine m-a ajutat si modelul patutului, avand laterale mai sus decat lungimea astfel ca, am putut prinde bara asta.
http://family.webshots.com/photo/2443633300101719613UxAMFu
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
andreea c spune:
Mami nu ma inpacientez foarte tare, doar ca nu prea stiu in cine sa mai am incredere. Itit dai seama ce diferenta...un medic sa itit spuna ca are fontanela inchisa, iar altul ca o are prea mare. Cica si asta si dintii prea putini ar fi de la lipsa de calciu.
Dana eu chiar daca nu am experienta in domeniu medical, cred ca si copii care nu sunt exact cum scrie la carte, sunt perfecti. Apropos in strumfaria nostra parca nu e nici un copilas care sa-si fi triplat greutatea la un an. Poate pentru ca noi vrem sa fim slabe, inalte si frumoase ne copiaza si cei mici .
Sper sa ne cunoastem pe 28. Mi-ar face placere.
Paticut merci mult de informatii . Am retinut adresa si iti scriu de casa ca de aici nu pot intra pe yahoo sau pe mess.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Timi07 spune:
LA MULTI ANI Veronica-Maria, Smaranda, Victor-Christian, Nicolae si Andrei sa cresteti mari,santosi,norocosi.
Eu tot ma tarai dupa voi si tot nu reusesc sa va prind din urma.
Sophie a fost bolnavioara mai bine de o saptamana dar acum e bine. Din cauza ca ii si ieseau niste dintisori avea scaune dese, moi chiar apoase si m-am chinut sa o hidratez in fel si chip. I-am data sa bea din toate paharele, sticlele posibile din casa, cu lingurita cu seringa...ce n-am incercat, ca nici de tatzi nu prea avea pofta. Normal ca nici nu manca (cand mergeam cu mancarea la ea isi punea mainile in cap ) si ma gandeam sa va rog sa o inscrieti pe listuta voastra de slabire dar i-a venit mintea la cap si acum baga in cantitati industriale. Chiar ma sperie cat manaca, nu-i sta gurita in loc o clipa.
Azi i-am facut zupa de pui banatzana cu taschitze (paste de casa) si umplutura, ocazie cu care a facut cunostinta cu albusul de ou, sper sa nu avem probleme cu el. A mancat in cantitati industriale.
Lulualex bine ai venit!
Am vazut poze cu strumfi frumosi foc, de fapt mai mult am vanat poze in ultimul timp.
Nu stiam cine canta asa frumos prin vecini si cand colo era Lissy si fluierul fermecat.
Am citit ca faceti trupa, mult succes dar va previn ca Soph fluiera deci puneti-va pe repetitii ca de falsati...sa vedeti fluieraturi de la Dublin.
Azi mergem la bazin sa ne balacim si maine si poimaine mai dam o tura prin magazine ca-s reducerile pe gata.
Weekend frumos va dorim!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
andreea c spune:
Nu stiu de unde l-am scos pe "itit" asta si de doua ori .
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
ioanaiub spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
Cat despre usturoi si ceapa....nushu de ce sunteti asa de oripilate..Voi nu mancati??PE BUNE?!Aici nu exista contraindicatii la bebici de ceapa si usturoi ..decat in cazurile in care au vreo problema la stomac...
eu i-am dat Marei spanac cu usturoi si nu a avut nimic iar ceapa verde poftea cand mancam noi si i-am dat si ei sa rontaie, sa vezi ce mai molfaia la frunze ... mai nou prefera cate un ardei direct din gradina, sau castraveti ... nu cred ca ii fac rau, oricum sunt mai naturale decat o branza topita sau vreun mezel
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
monicabo spune:
Sal,
La multi ani pt sarbatoritii de astazi.
Andreea, da contradictorii parerile doctorilor astora...e greu...adica tu ca nefiind in domeniu, nu stii ce sa crezi. Slava Domnului, nu am avut astfel de probleme, si avem si noi 2 medici, unul la care avem fisa si mergem la controale din cand in cand si la vaccinuri, si pe cineva pe care putem sa sunam oricand, si sa o chemama acasa cand avem nevoie. Dar parerile lor nu s-au batut niciodata cap in cap, au fost cam asemenatoare, poate cu mici nuante, sau insistant pe lucruri diferite. Dar nu ne-au bagat in ceata.
Poate iti mai zic fetele de medlife, eu nu am avut tangenta cu ei...
Karligutza, am tot uitat sa-ti scriu, vis a vis de ce ai zis tu, cu burtica de 22+..chiar daca sunt la a doua sarcina, exact cu aceeasi bucurie o traiesc si simt miscarile micutei inauntru. Trece atat de repede timpul! Parca vad ca acusi vine vremea sa nasc!
Vad ca si Andreea simte ceva cu burtica, ca mai da cu palmuta, mai pune capsorul...fiind asa mica, nu stiu cat intelege, cu toate ca eu i-am vorbit despre sora ei...
Intalnirea de pe 28, este pe 28 august, nu? Nu acum in iulie, nu?
Cand stabiliti ceva, sa scriei aici mare, as vrea sa ajung si eu, dar depinde mult in ce zona va fi la ce ora etc, asa ca nu vreau sa primit ceva, ca apoi sa va incurc. As vrea sa aflu detaliile si as face tot posibilul sa ajung!
Carla, cum mai e Sabina? Ati fost la medic, ce a zis?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 22+ Ana Maria
CarlaV spune:
Suntem bine!!!
A venit o doctorita acasa, mi-a consultat-o si a zis ca are gatul ok si putin ganglionii inflamati. Acum avem 2 variante: sau e de la dinti sau e roseola si sa stau cu ochii pe ea sa pandesc eruptia. Asta oricum faceam, ca am luat in calcul si varianta asta.
Ca prin minune, cand a venit doctorita nu mai avea febra, apoi n-a mai facut deloc, desi mie mi se parea ca frige, era ok. Am scos-o putin in parc si pare in regula, tot asa de lipita de mine dar bine.
Multumesc tuturor celor care ne-au urat de bine: Lulualex, Mi_a, Alina.a, Brazuca, Lia, Paticut, Violeta, Monicabo, a functionat.
Cafera si Alina, concediu placut!
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Sanatate multa si Soniei!
Paticut, ai mare dreptate cu vampirii energetici. Si la noi e ciudata situatia, bunica Sabinei fiind printre ei. Ti-am admirat si eu cavalerul si casa, sa te bucuri te tot ce ai realizat .
Mamii, stai asa ca m-ai luat prea repede. Nu stiu ce am zis sa te superi asa, dar sigur nu am facut-o cu intentie, scuza-ma daca te-am suparat. Ce mananca Saby sigur ca e problema noastra, eu ma plangeam ca nu-i place carnea. Despre usturoi si ceapa am cea mai buna parere, doar ca nu cred ca sunt o solutie pentru intarcat, vorba Vivelei, daca Alex confunda sanii cu o friptura?
Lulualex, voiam sa-ti spun mai demult ca imi place cum scrii.
Si multumesc pentru oferta cu tzatzele .
AndraZ, cand v-am vazut pozele mi-am dat seama ca v-am vazut de cateva ori in IOR si m-am uitat la voi de parca va stiam de undeva.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"