Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)
Raspunsuri - Pagina 6
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
de 3 ori din patul ei??LOL!Cred ca ar trebui sa fi mai atenta
Mami de Alexandru din 13.07.07
oricum multumesc frumos pentru sfat
cafera spune:
Fug la mare. Am facut bagaje, sper sa ne relaxam pentru ziua de maine. Va pupam si va dorim sanatate.
paticut spune:
fugi la mare!! si petrecere frumoasa, vreme buna...sa va ganditi la noi si La multi ani anticipat pentru Ilinca!!
si din nou la multi ani pentru azi pentru Andrei de Ilenutza - sa-t traiasca printisorul sa fie sanatos.
anticipat pentru :
Andrei Eric de Cristina Ana
Luana Nicole de BBlushaMe
Maia Iulia de Seherezada
de abia astept ziua de luni avem si gemeni de serbat si frumusete de Matei - moldoveano-araboi!
gata. plec acasa. in we. pupicei dragutei la strumfulici si mamici.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
violetan spune:
La multi ani, andrei de ilenutza! Toate urarile cele mai frumoase!!!
Carla, multa sanatate sabinutzei!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
andreea c spune:
Hop si eu!
Andrei de Ilenuta!
Concediu placut Alina, Cafera si Andra!
Paticut sa stapanesti sanatoasa masina de spalat. Am cateva poze pentru tine de la motul lui Matei. Cum ti le dau?
Cristina eu pot veni pe la 18.30-19. Mi-a placut ca pe mine m-ai pus pe lista cu vecina Clau . Nu e fata mea, dar mi-as dori una asa frumoasa si cu parul cret.
Brazuca eu i-am dat lui Raducu pentru gaze Colic Baby. E un sirop din plante. Citeste despre el...poate il incercati. Mi s-a parut ca are efect...Raducu parca avea motoras la fund .
Am facut si noi pana la urma vaccinul, dar la alt doctor, la Medlife. Si aici mi s-a spus ca nu are nici o legatura expunerea la soare cu acest vaccin. Asa ca i l-am facut. Printre altele ne-a mai zis:
- ca are platfus si ca trebuie sa poarte pantofi cu talonet
- lipsa de calciu si de aici fontanela cam mare, adica 2/2 nu 1/1 cat ar fi normal la varsta asta (banuiesc ca astia sunt centimetri)
-e in urma cu dintii...ar fi trebuit sa ii iasa 8 pana acum si nu are decat doi jos si doi sus abia liniute
Trebuie sa facem o cura de calciu timp de o luna.
Acum sunt si mai debusolata ca nu stiu pe cine sa mai cred. Pediatra lui nu mi-a zis niciodata aceste lucruri, ba din contra.
Jadi sti ceva de Dr. Marcu de la Medlife? Tu mi-ai recomandat-o candva pe Miruna Georgescu, dar am retinut ca parca o cunosteai si pe Marcu.
tuturor!
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
ddanagh spune:
MAMII bineinteles ca si DAria a luat-o o data de pe canapea, insa de pe laterala inalta a canapelei (cca 80 cm). A fost in fatza mea si am vazut-o (imi mai trebuia o fractiune de secunda sa o prind) ca a avut instinct bun si a pus mainile in fatza. Mai mult s-a speriat ca parca se ingalbenise asa la fatza de soc.
Doctoritza mi-a zis ca atata timp cat a plans pe moment si nu a adormit e ok. Alt reper de 'alarma' este daca vomita in urmatoarele 48 ore.
Sper sa fiti bine si un pic mai multa atentie pe viitor. Pupici sa treaca.
Si mie imi era frica sa nu cada din patutz ca se tot apleca peste el si i-am mai atasat o bara deasupra pentru sigurantza pe sistemul barelor de la dulapuri. DAca vreti pun o poza de inspiratie.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mamii spune:
la multi ani andrei!
Fetelor multumesc mult de suport ..aseara i-am bagat un supozitor de paracetamol si s-a trezit doar de 3 ori cred ca era si el obosit!Astazi sper sa ii iasa caninul de sus sa mai scape putin de dureri.
Cu cazatura m-am mai linishtit putin ptr ca vad ca nu are nimic dar imi este frica de cand doarme noaptea etc...cred ca voi schimba salteluta cu una mai subtirica pentru o perioada iar apoi om vedea..
CarlaV... este numai si numai problema ta ce mananca copilul tau cum dealtfel este numai si numai problema mea ce mananca copilul meu!Nu cred ca exista vreo mama pe aici care sa ishi tina copilu din cartofi prajiti in porc prajit si in chiftele ..pentru ca imi e greu sa cred ca si un om matur poate manca toata ziua buna ziua numai prajeli.Eu am zis ce mi-a zis pediatrul numai ca pe scurt!si btw nu proteinele vegetale nu se compara cu proteinele animale si in nici un caz cu vitaminele dar in lipsa de altele si vitaminele sunt bune
Cat despre usturoi si ceapa....nushu de ce sunteti asa de oripilate..Voi nu mancati??PE BUNE?!Aici nu exista contraindicatii la bebici de ceapa si usturoi ..decat in cazurile in care au vreo problema la stomac...
otim ai mare dreptate numai ca am incercat sa trec peste oboseala mea si sa petrecem mai mult timp ca familie ( eu tati bebe) pentru ca tati e plecat de dimineata pana seara de acasa.Dar acum cand are liber chiar am sa incerc sa ma odihnesc
paticut spune:
AndreeaC - pune-le pe un mai la pbogaci et yahoo.com si multumesc mult. ma bucura orice poza.
sa stii ca dna dr. marcu din cate stiu e foarte buna dar si foarte ocupata. e una din partenerele de la medlife. (adica aproprietara)
dna georgescu e o dulce si o atenta. eu am avut parte de consultul ei cu cateva zile in urma la o enterocolita cu febra mare a lui Miron dar si un consult general pe la 4 luni.
daca nu esti multumita de pediatra (tul) tau pot sa-ti recomand pe cineva (actuala pediatra a lui Miron) de care sunt foarte multumita si are cabinetul pe Duca (langa Gara de nord - foarte aproape de tine din cate imi aduc aminte .
da-mi un PM sau scrie-mi pe mail sau pe mess la pbogaci.
gata. atat am avut de zis. pe luni.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
ddanagh spune:
Andreea chiar vroiam sa va intreb si eu de fontanela, cam cat o mai au bebeii vostri.
Daria o are de 0,5/0,5. Mi-a zis ca in doua luni i se inchide. Oare nu e pre devreme ?
CAt despre dinti, are 2 jos si 3 sus. Si mai sunt si alti strumfi si cu mai putini, altii chiar fara. Nu cred ca-i vreo problema asta. Stiu ca-i normal si asa si asa.
Eu i-am dat calciu la mare, sa se fixeze mai bine - 15 zile. Atat. Lapte bea cam 450 ml / zi + un iaurt / zi sau cereale 3-4 masuri /zi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mamii spune:
danagh da chiar ash vrea o poza daca se poate...chiar nu mai am linishte jur!
andreea c cu fontanela nushu care e faza dar eu am o cunoshtinta care are un baietel si primul dintishor a rasarit la 1 an si ceva..deci chiar nu cred ca trebuie sa te impacientezi acu nushu ce sa zic ca nu sunt medic..Lui alex la un moment dat ii stagnasera adica nu mai creshteau acu vad ca au mai coborat putin dintii ieshiti..
si shtiam ca fontanela trebuie sa se inchida pana in varsta de 2 ani!Daca nu se inchide pana atunci ar fi nushu ce lipsa de nushu ce Poate cand vine alina o sa te linishteasca ea