Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mamii si Deni a cazut chiar ieri din patul nostru, din fericire era cu papusa in brate si a cazut pe ea. Oricum nu era distanta mare, si nu a avut nici o reactie nici macar nu a plans. Stiu ca se recomanda gelul de arnica pentru lovituri. Nu am incercat ca nu a fost inca nevoie.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

A CAZUT DIN PATUL LUI s-a aruncat cu capu in jos .............si a cazut asa pe ceafa...

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mamii n-are nimic daca acum nu mai plange... am patit-o si noi cu adeluta bine de tot.. a cazut din stand in picioare pe patul nostru... perfect intinsa pe spate JOS!!!!!!!!! dimineata la prima ora... se ridicase in picioare la marginea patutului ei care e lipit cu o laterala de patul nostru... si noi dormeam asa motaind.... cand deodata auzim: BUFFFFFFFFF! ea mirata se uita la noi, n-a zis nimic.. probabil inca savura "ZBORUL" avut ... se auzise cum a lovit si cu capul podeaua, insa cred ca n-a durut tocmai tare pt.ca ajunsese cu tot corpul odata pe podea. Eu de fapt cred ca am sa imi schimb parerea si-am sa zic ca bebelusii nostri sunt moi si de catifea si de aceea suporta cazaturile astea asa de bine!

Adeluta a papat! sa-i fie de bine, acum urmez eu... sa vad ce succes am, daca nu ma agata ea la joaca sau nani-ul de dimineata!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

adaug ca adeluta a cazut asa o singura data si asta mai demult... sa tot fie vreo 2 luni de-atunci!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neata !
Brazuca sa stii ca si eu am ajuns la aceeasi concluzie.Se trezeste din cauza gazelor.Se foieste,ii e somn de pica ca-l vad dar se pune pe plans iar adoarme,iar se trezeste.Eu o sa incerc cu niste debridat sa vad cum mai e,da daca ii pun debridatul in lapte sau ceai o avea ceva?Ca nici el nu mai vrea medicamente,inchide gura si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

brazuca, loredana, si eu am crezut ca daca scapam de gaze peste noapte scapam si de treziri.
Si pe D il durea burtica noaptea si se trezea tipand, de saream ca arsa si am zis ca asta e cauza. Am fost la homeopat si problema s-a rezolvat, rar de tot cand mai are gaze, dar de trezit tot se trezeste. Bine, eu ma bucur ca cel putin am rezolvat problema asta, nu se mai chinuie copilul.

Despre cazaturi, din pacate cred ca suntem pe primul loc, ca nu cred ca trece zi fara sa cada , cel putin in casa e ca un titirez, se arunca fara sa clipeasca. Oricat de pe faza as fi, nu pot sa tin copilul nemiscat de frica sa nu cada. Acum e foarte entuziasmat cand face pasi singurel, dar fiind nesigur pe el, cand se vede singur, parca se sperie si pica. Karligutza, si D pica perfect drept pe spate, ca un lemn . prima oara cand a picat asa, eu eram pregatita sa-l prind din fata, eram in spatele lui, cu mainile aplecate in fata lui, iar el a cazut pe spate printre picioarele mele , lasandu-ma pe mine masca .
Acum s-a mai obisnuit si nu mai plange asa rau, bazaie cateva secunde si o ia de la capat.

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla , cum mai e Saby? Sper ca e mai bine, ca v-am scoate la o plimbarica la aer curat.

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Andrei

Sonia, Sabina un si de la noi sa treaca cat mai repede boala .

mamii in primul rand un pentru "cucui" lui Alex sa treaca repede , in al doilea rand un sfat referitor la nesomnul vostru -- pentru ca ne " cunoastem" de multa vreme stiu sigur ca voi trei (il includem si pe tati) sunteti o familie unita iar la cate poze sunt cu tati si Alex sunt sigura ca si tati se implica foarte mult in cresterea copilului . De aceea iti spun cum am procedat noi ( in perioadele de nesomn ) schimb cu tati , adica atunci cand tati se juca cu copilul (chiar si seara ) eu "trageam" un pui de somn sau chiar si numai odihna , chiar daca era ziua de duminica (lasa vasele , rufele , etc. ) si gaseste-ti timp sa te odihnesti , pentru ca daca tu esti obosita , iritata ... copilul te simte . Si ai sa vezi ca altfel ai sa vezi lucrurile atunci .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

ca tot ne-am laudat ca suntem moi de catifea, iete acu' 10 minute a cazut Adeluta si si-a facut 2 cucuie! nu unul! ... unul in frunte si altul un pic mai prin par.... s-a lovit de marginea patului colt cu tocul usii.... a alunecat pe prag, pragul fiind lat de 30 cm si lucios! numa' bun de sanius cu sosetele in picioare... acum mi-am dat seama ca am uitat sa iau de la Bucuresti gelul de arnica.... s-a inrosit, s-a umflat, acum sigur o sa se invineteasca!

gata eu nu mai vorbesc de cazaturi ca vad ca se pun in aplicare!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata si doi pupicei dulci unul pentru alex a lui mamii si unul pentru fruntisoara Adelutei... cutitul apa rece si trece nici nu se umfla si nici nu se inroseste. intotdeauna .. adica udati in apa rece o lingura sau un cutit cu lama lata si apasati bine pe zona de cucui.. se retrage imediat si nu se invineteste. am patit-o cu Miron.....si apli asta de la bunicii mei..

Multumesc Simo si Ddanagh pentru aprecieri la adresa printisorului meu.

CarlaV si mie imi suna a roseola.. mai ales cu inflamarea ganglionilor... si exact asa am patit si eu antitermicee nu isi faceau efectul mai mult de 2 ore.. asta ma innebunea. cel mai rapid a cedat febra la nevralgin. of. stiu prin ce treci. iti tin pumnii sa ai rabdare si sa treaca repede totul.

in ceea ce priveste energiile negative pe care le "emana" unii sunt extrem de reale si foarte puternice. tot din experienta cu o astfel de persoana vorbesc si eu si fug de atunci ca D ... de tamaie. tot la fel de "daunatoare" ca sa le spun asa sunt si perosanele numite generic "vampiri energetici" si ii recunoasteti din felul in care va invadeaza spatiul intim (acel spatiu creat de maini unite si intinse in fata - se creeaza un cerc) sau incerca in permanenta sa fie in contact cu voi (sau copilul) mangaierea lenta si de lunga durata gen "manca-l-ar mama ce dragut(a) este ea... si multe alte vorbe ce insotesc mangaierea cica afectiva...daca aveti contact cu astfel de persoane veti observa o nervozitate si o oboseala accentuata a copilului. de preferat sa stati sau sa tineti copilul la distanta. (la mine soacar-mea e asa si Miron plange si o jumatate de zi dupa ce vin ei in vizita si nu pot sa-l feresc prea mult ca de .. e mama lu' barbate-miu si ce o sa zica daca nu-i dau voie sa puna mana pe copil.etc.. etc...offf!)

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput