Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
buna!
arhdi, bine ai revenit si sper ca problemele tale au luat sfarsit!
anya ai fost in Bucovina??????? prin Dorna n-ai trecut?
la noi parca vremea s-a mai imbunatatit un pic.a plouat si azi, a batut si gheatza, dar macar am vazut si noi cateva ore soarele. andrei e bine, parca a inceput sa manance mai bine, spre bucuria bunica-si, doarme bine noaptea(am ajuns la recordul de 2 treziri pe noapte). vad ca a facut iar coji in cap, tocmai cand credeam ca am trecut de etapa asta.
La multi ani, tuturor strumfilor sarbatoriti!
Mihaela
nikole spune:
LA MULTI ANI Ilinca TEodora,Radu Tudor,Vanessa,Matei,si Keita, samuras poznas!
sa fiti sanatosi dragi strumfei sa cresteti frumos, sa va bucurati de tot ce va inconjoara
Alina, bine v-ati intors acasa, cel mai important sanatosi.Sa va fie de bine vizita, imi dau seama ce e in casa la doamna karli, cu 3 muschetare!Asteptam pozele...
Lunitz-o si-un cu mare drag ptr tine si pustii tai superbi.astept filmuletele, cat mai multe,cat mai variate.
Edit sa explic motivul cracanarii(exista cuv asta?) paginii:am scris de la munca , si habar nu am de ce imi apar toata aceasta insiruire de numere).
merg la somn, abia am ajuns acasa, si-s rupta de oboseala.
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
Simo78 spune:
NIKOOOLE da un edit ca s-a cracanat rau de tot pagina
Iris si Karina, Petru si Stefan!
Iris Maria si Iulia!
Azi Matei a fost cam moftu, il mai chinuie un dinte, plus ca nush ce-a fost cu el, s-a impiedicat si a cazut intr-una.
Am uitat sa va pove de la tava ca a intins mana spre carte de 2 ori si apoi a luat altceva , iar de stetoscop nu s-a atins, desi tat-su s-a jucat cu o zi inainte toata ziua cu el si cu stetoscopul
Va multumim tare mult de urari si vi le intoarcem inzecit
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
greierash spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi minunata, si ca sa o incepeti bine, dau eu cafeaua azi!
Am si o intrebare....pentru fetele care au fost la mare, i-ati bagat pe puiutii vostrii in apa?
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mamii spune:
neatza mamici de shtrumfi :D
la multi ani tuturor bebicilor care si-au serbat ziua de nashtere!
Aici sunt soldurile.....ieri am fost la cumparaturi ...e groaznic ce se intampla ..sunt sigura ca 1 mil de heuri daca i-ash avea ar zbura pe hainele lu ALEX I-am cumparat si lui nishte gioarse ca nu avea destule
Lachione superbe fetitele tale! -felicitari pentru dintishori
anya
Luna e bestial cosmin!SI LISSY si deabea ashtept sa ii vad bine hai si pe tine..
Mami de Alexandru din 13.07.07
andutzy spune:
neatza!
Greierash, eu il bag pe Horia in apa de fiecare data cand mergem la plaja, dar nu cred ca ii place deoarece el este incalzit si i se pare rece. Cand e apa mai curata si fara alge il mai pun in funduletz pe mal si tot oracaie cand vine cate un val si i se sparge de burtica. Noi insa cand am ajuns la mare am facut o otita, motiv pt care a trebuit sa-l vada si un pediatru si un ORL-ist(venisem cu o viroza din Buc). Treaba e ca pediatrul ne-a zis sa preferam piscinele decat plaja. Am fost oripilata de idee deoarece nu am agreat niciodata ideea de baie intr-un oki de apa in care se mai scalda 50 de oameni, dar pediatra mi-a explicat ca acolo nu este nisip calcat in piciare de mii de oameni, nisip care in felul asta e purtator de nu stiu cati virusi si care de multe ori poate ajunge si in gura micutului. Si uite asa stau eu cu teroarea sa nu-si bage nisip in gura(ca tot la plaja mergem )
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
mamii spune:
andutzy arati super bine !fuseshi in discoteca ai?Rushinica sa iti fie!!! Horia seamana super bine cu tine iar dragos lui tati
andutzy spune:
Mamii, saru mana, am iesit intr-o seara la dans, asa este...CHiar asa ti se par copiii? Ca lumea spune de obicei invers, ca cel mare seamana cu mine si juniorul cu tati! oricum, conteaza prea putin, saru mana de vizionarea pozelor!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
mamii spune:
andutzy copii tai seamana foarte bine intre ei dar mi se pare ca cel mic are ceva ...mai mult de la tine!Sa imi pun ochelari??