Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!

sarbatoritilor zilei Matei, Iris Maria, Karina si Iris, Petru si Stefan, Ilinca!

Jadi concediu placut!

Paticut ti-am trimis pozele pe yahoo.
Gabriela eu iti recomand bicarbonatul de sodiu. Face minuni daca il folosesti in apa dupa fiecare schimbat de scutec.

Am reusit sa pun poze de la mot

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Anto despre noi .... Laurentiu e un copil cuminte in general , care din punctul meu de vedere creste prea repede indiferent din ce parte o iau asa ca incerc sa-l ajung din urma , in fiecare zi face ceva nou (exemplu cand m-a imbratisat copilul meu prima data eu - mama cu gargauni pe creier - am crezut ca e bolnav si am inceput luat temperatura .... mai urma sa mergem la medic ). Are 8 dintisori si acum ne chinuim cu inca 2 , ii place la nebunie sa se catere (cat as clipi e sus pe fotoliu si trage de jaluzele ) , ii place foarte mult de Andra si Cleopatra Stratan ,si canta pe limba lui , avem 9.3 kg si 74 cm .... si cred ca as scrie roman ...

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am uitat sa-i urez La multi ani si domnului Simo. Sa fie fericit alaturi de sotie si Matei.

Sa va spun cu ce ma ocup eu: organizez prima petrecere (in cerc restrans) la comun a strumfilor mei. In doua zile Cos face 7 ani (wow) si pe 11 Lis asa ca vom avea un gratarel la comun cu prietenii apropiati si familia.

Apoi ma pregatesc sa o cunosc pe Cristina cu Ingrid si apoi pe Mamii cu Alex.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui Luna1

Sa va spun cu ce ma ocup eu: organizez prima petrecere (in cerc restrans) la comun a strumfilor mei. In doua zile Cos face 7 ani (wow) si pe 11 Lis asa ca vom avea un gratarel la comun cu prietenii apropiati si familia.

Consulta-te cu Cosmin ca eu pe aici am auzit ca party-ul nu-i cool daca nu ai Bouncy castle. Spor la organizat. Noi anul asta petrecem in cadru super-restrans. Facem o excursie de 3 zile in afara Dublinului cu nasul fetei si prietena lui.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Mey Timi tu vrei sa ma bagi la cheltuieli?

Am avut petrecere organizata cu climing frame, bouncy castle, persoane de se ocupau de ei insa la cat am platit de atunci il intreb pe Cosmin ce vrea sa facem cu banii, petrecere sau un cadou mai consistent.

Anul trecut l-am dus in Hamleys (cel mai mare magazin de jucarii) si i-am dat cash sa-si ia ce vrea, a avut o zi super.

Anul asta...il duc la Roma. De fapt si-a primit cadoul anticipat, bicicleta pt stunts acum exerseaza mersul pe o roata. O sa-l filmez o data sa vedeti ce copil traznit am.

Nu degeaba poate Lissy sa se catere pe tobogan de jos in sens invers, pai daca il vede pe Cosmin alias Tarzan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor,
va spune o mamica colega cu voi care nu a mai fost activa pe acest forum. Si desi mi-am dorit nu a mai fost posibil. Am trecut prin multe acest an si din pacate a trebuit sa trec printr-o perioada foarte zbuciumata. Nu o sa va plictisesc cu povestitul a tot ce s-a intamplat pe parcurs. Vreau doar sa ma altur iar voua si macar sa va cites.

LA MULTI ANI! prichindeilor care au IMPLINIT primul anisor din viata lor.
Va pup pe toate si pe toti strumfii.

P.S. Stie cinevasa-mi spuna si mie ce trebuie sa fac sa intrerup concediul de maternitate (ce acte imi trebuie, etc), deoarece ma angajez.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Luna1

Nu degeaba poate Lissy sa se catere pe tobogan de jos in sens invers, pai daca il vede pe Cosmin alias Tarzan.

Mi se pare normal, ar fi ingrijorator sa fie altfel.
A mea ieri a avut chef sa urce scarile de la intrare in bloc (a fost pt prima data in preajma scarilor singura), de unde stia cum sa le urce in 4 labe habar n-am dar s-a descurcat de minune. De coborat in picioare tinandu-se de bara teoretic stia dar practic nu i-a iesit, iar nu stiu de unde stie....
A mers pt prima data pe 27 iunie 5-6 pasi si e tot in stadiul asta ca i se pare mai cool sa se arunce razand la noi in brate.

arhdy bine ai revenit!

Mergi la inceput

Timi asa face si Lis, trei pasi si se arunca la mine in brate.

Eu tocmai am citit cand ne chinuiam noi sa nastem pe la cap 80 si ceva, cum a nascut Mada, Timi, cu grupul de sambata eu si paticut si samadhi. Mi-a dat o lacrimioara in coltul ochilor cand imi aduc aminte ce nastere frumoasa am avut.

Mergi la inceput

Pe 28 iulie 2007 era termenul meu sa nasc dar Sophie a decis sa mai stea o saptamana la caldurica.
Tot atunci de n-as fi fost gravida am fi fost nasi la nunta celor mai dragi prieteni, pot zice ca tot Soph n-a fost de acord cu planurile noastre. In chimb ei sunt nasii ei (si mai are unul aici) si ma bucur ca le e tare drag de ea, chiar daca sunt departe de noi.

E o zi speciala si pt mine, poatte de-aia mi se pare si mai lunga decat dobicei. Ma tot uit la ceas si nu se mai face 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna!!!

la multi ani sarbatoritilor zilei, sa fie sanatosi si fericiti! il felicit mai ales pe matei, cel mai frumos si mai simpatic pui de arab pe care-l cunosc . sa aibe mult noroc si o viata fericita, alaturi de mami si de tati (la multi ani si pentru tati, pentru ieri ).

eu sunt in vizita la adeluta si la karli, la botosani. trai pe vatrai, ce sa zic. mi-a fost dor de voi si abia astept sa intru sa va citesc, cand ajung acasa (poate pe miercuri-joi).

multi pupici daneigh, care m-a sunat si mi-a trimis si mesaj {la multi ani dariucai, cu mare intarziere!!). iti multumesc pentru grija...dupa noi a fost potopul...sambata am plecat din bucovina spre bacau, printre rauri de ape...saracii oameni! mi s-a rupt sufletul...cand am venit azi spre botosani, am vazut urmele dezastrului de pe siret.

eu am avut o perioada fara semnal la telefon, dar profit sa va pup...mi-e dor de valen...abia astept sa vorbim, de deni, de simo...si de povestile voastre. parca am lipsit 3 luni...

la multi ani puiutilor care intre timp au implinit un anisor...

acum revin la discutii, ca sunt cam nevorbita ...parca acum am coborat din copac.

Mergi la inceput