Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor voi ati mai pomenit sa iasa maselele cand nu sunt iesiti inca toti incisivii? Lui Horia ii ies primul rand de masele de sus, fara insa sa-i fi iesit incisivii laterali de jos(nu are decat doi jos). Inca in dreptul unei maselutza are ditamai hematomul(pediatra zice ca-i normal) si in ambele parti e asa umflata gingia, ca se simte de parca ar avea abcese...vai de el saracutztul...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Radu Teodor

LA MULTI ANI Ilinca Teodora

LA MULTI ANI Matei

LA MULTI ANI Vanessa

LA MULTI ANI Keita

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Mamii, te rog nu-ti pune ochelari, ca imi place ce zici! Cel mare mi-l recunosc in trasaturi, daca si cel mic aduce cu mine, inseamna ca ma mai pot mandri o data cu gena mea puternica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

andutzy alex are 3 masele ieshite si nici un canin acum sta sa ii pocneasca 1...de vreo 3 zile niciodata nu a durat un dinte asa de mult...la el

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

rectifiv incisivii ii are pe toti :D

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Cati somnici mai fac piticii vostri pe zi? Horia a scapat de atipitul de pe la 19, din cauza lui adormeau seara f f tarziu. Acum se pare ca va scapa si de cel din timpul diminetii, ca adoarme tot mai greu...Eu sunt tare suparata ca el intotdeauna a adormit f f usor, il puneam in patutul lui, se intorcea de 2-3 ori si adormea. De cand a invatat sa se ridice in picioare si sa se bataie de marginea patutului, e belea, nu mai adoarme in patut(ca nu are stare fara sa se ridice) si in pat trebuie sa stau langa el si o ora pana se frichine sa adoarma. Si daca inmultiti asta cu 2 somnuri pe zi, imi intelegeti disperarea. Si aici mai e cum mai e, ca ma ajuta ai mei, dar cand revenim in Buc, atunci voi vedea eu pe naiba...daca o tinem in ritmul asta. Uite asa se transorma si Horica dintr-un inger in mic terorist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Ilinca Toedora, Radu Teodor (jeni ) Vanessa, Matei si Keita (Samurai Lady ce mai faci?)

Greierash eu am bagat-o in apa pe Lissy fara nicio problema, era apa si cam rece dar n-a facut nimic, i-a placut mult.

Mamii sunt solduri substantiale sau doar asa putin?Mai apuc si eu ceva sau se termina pana pe 19?

Andutzy de acord cu mamii esti frumoasa iar baietii desi seamana intre ei cel mic iti seamana si tie.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Radu Teodor

Ilinca Teodora

Matei

Vanessa

Keita

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Luna, multumesc, imi creste inima sa primesc un compliment de la tine, eu care mereu te-am admirat cand te-am vazut in poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Radu Teodor,Ilinca Teodora,Matei,Vanessa, Keita

greierash eu am vrut sa o bag pe fiica-mea in apa dar ea n-a vrut,urla ca din gura se sarpe (Mada poatet sa confirme :)).

andutzy, Sophie doarme de 2 ori pe zi dar dupa un an va trece la o grupa mai mare la cresa unde copiii dorm doar o data pe zi.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput