Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
elilov3 spune:
fete dragi poftiti la pozici cu burtica mea de 24 de spatamani astept impresii
ah uitai ultimele 3 pozici sunt cu burtica de 24 sapt
http://community.webshots.com/album/563769943PESaWH
24+
Dimitrie
PetraTudor spune:
Buna tuturor burticilor!
Am citit acum ce ati mai scris, am cam ramas in urma,
asta pentru ca am adormit
in fiecare seara imediat dupa ce am ajuns de la serviciu....ma simt obosita mai tot timpul, probabil si pentru ca nu pot sa manac mare lucru, doar fructe, si cred ca organismul inceraca sa compenseze, pentru ca in mod normal sunt o mare mancaciasa
!!!
Acum insa am pofta de inghetata, desi am cam fost racita de cand am ramas insarcinata...Si ca sa fie o inghetata sanatoasa, o voi prepara impreuna cu sotul meu, care chiar acum face cumparaturi si ma suna sa imi spuna ce gaseste din ceea ce i-am scris pe lista
Va imbratisez! 
PetraTudor spune:
Elilov, sunt foarte folositoare detaliile referitoare la modificari ale sanilor, intepaturi, etc. iar pozele sunt dragute tare, abia astept sa am si eu burtica mare!
Simina, referitor la sutien, eu port in mod normal doar bustiere, dar acum nici bustiere nu mai suport....si cand ma ridic din pat dimineata sau dupa ce stau intinsa la televizor, ma dor ingrozitor cateva minute....
Saptamana viitoare voi investi in niste sutiene speciale pentru sarcina, si intr-o crema Mustela pentru sani, am intels ca este foarte buna!
Pupici si o saptamana insorita!
PT
7+ (peste 2 zile vom avea 8!!!!)
Maria_K spune:
Eli tare draguta burticuta (si tu
). de cand am vazut-o ma tot foiesc in scaun de invidie "si eu vreauuuuu"
. tare frumu poza in care e si sotul tau (aveati burtica cam la fel
)
Maria
8+
vine bb!
Pozele noastre
elilov3 spune:
Maria pai pozica aia cu sotul era la 20 de sapt acuma il depasesc
atunci faceam intrecere, care pe care...acuma a ramas corijent 
lasa iubita ca o sa creasca si a ta si totul va fi bine..ai rabdare 
24+
Dimitrie
floryela spune:
neata. multumesc elilov ca m-ai luminat ca n-aveam de unde sa stiu totusi ce-i cu datele alea ca nu sint mafalda. totusi nu stiu ce importanta are data mea de nastere. in sfirsit...
DN 14.02.1971 UM 01.06.2008 DPN 8.03.2009 (asta dupa calculele mele)
astazi ma duc la ginecolog si sper sa fie bine.
doamne ajuta
eu cu greturile la mancare ma descurc cum ma descurc la la mirosuri e jale. nu suport o gramada de mirosuri (gel de dus, deodorant, detergent, tutun - desi am fumat pina am constatat ca sint insarcinata). e groaznic.
sanatate tuturor ![]()
PetraTudor spune:
Buna dimineata!
Am intrat doar sa va salut....si ca sa imi fac numarul de mesaje pana va pot scrie in timp real!
Pupici!
lorin7774 spune:
Buna dimineata, burtici. Iar s-a terminat week-end-ul !!!![]()

De-abia am apucat sa citesc ce ati scris...
Elilov, imi pare rau de ce am auzit si ma bucur ca ai gasit puterea de a trece peste . Esti de milioane !!!
Dragelor, cresc sanii, creste burtica, toate cresc. (la prima sarcina sotul meu care "sufera" din cauza dimensiunii lor in starea normala, m-a intrebat pe la 20 de saptamani daca raman asa mari
)
Si acum un mesaj special pentru "FETELE HARNICE !" : daca nu va potoliti o sa luati bataie de 3 ori pe zi si o data seara! Ca sa vedeti ce poate face harnicia voastra, asta am facut si eu sambata si duminica am avut o sangerare (uasoara ce-i drept + 2 pete maronii), de m-a bagat in sperieti si m-am potolit subit.
Va dati seama ca azi il sun pe dr. si sa vedeti ce ciorba de limba imi iau... M-am speriat destul de tare si duminica nu m-am ridicat din pat. Sper sa fie totul OK.
Suficient exemplul ???
O saptamana frumoasa tuturor.
Loredana, Miruna si BB
novus spune:
Buna fetelor,
ati scris iar o gramada, eu i nweek-end am lenevit si nu am deschis calculatorul dar azi am venit la birou si .... primul lucru imi fac pofta de munca, nu? ![]()
Intrebare: triplu test in ce saptamana se face ? 11-13?
Va pup si sa aveti o saptamana usoara !!!!