Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
simina_kin spune:
BUNA ZIUA FETELE . Scuze pt intarziere JOANNA da fac curatenie GENERALA in bucatarie , adik faianta , aragaz, hota , dulapuri int ext , geamuri..etc..si deobicei cand vb cu voi nu mai am chef de nimic , pt ca astept sa vad ce ati mai scris.. .' :-)))
Buna ziua mama omida. pup o fata dulce
Se pare ca Maria k , draguta de ea , sta mai rau decat mine la capitolul simtome.
Eu am inceput sa fiu nervoasa , si ma cert cu al meu din orice , defapt ma cert singura ca el nu zice nimic . Cred ca si lipsa de dunga-dunga isi spune cuvantul
joanna27 spune:
quote:
citat din mesajul lui simina_kin
BUNA ZIUA FETELE . Scuze pt intarziere JOANNA da fac curatenie GENERALA in bucatarie , adik faianta , aragaz, hota , dulapuri int ext , geamuri..etc..si deobicei cand vb cu voi nu mai am chef de nimic , pt ca astept sa vad ce ati mai scris.. .' :-)))
Buna ziua mama omida. pup o fata dulce
Se pare ca Maria k , draguta de ea , sta mai rau decat mine la capitolul simtome.
Eu am inceput sa fiu nervoasa , si ma cert cu al meu din orice , defapt ma cert singura ca el nu zice nimic . Cred ca si lipsa de dunga-dunga isi spune cuvantul
Simina acuma vroiam sa te dau disparuta cu totul.
Las-o mai moale cu curatenia si ia si cate o pauza.
Zici ca lipsa de dunga dunga isi spune cuvantu esti mortala....
mai stii o fi si aia o cauza.
eu imediat plec de la birou si ma duc acasa sa ma bag in pat, ca azi nu ne simtim bine deloc.
Va pupicesc pe toate sa aveti grija de burtici.
poate mai intru deseara.
Maria_K spune:
fetele!
eu parca de dimi ma simteam mai bine si am zis sa profit sa fac curat mancare spalat haine etc. cand am spalat vasele a aparut si raul. cand am scos rufele sa le intind... miros de detergent/balsam --- mai rau! am dat si la rate![mi se pare ca de vreo doua zile ma i-a raul doar de la amiazi mai tare.]
acum incerc sa devin experta la tinutul respiratiei
diseara am iar nunta si mor ca e de noapte. nu stiu cum voi rezista. zic ca la ora 24 o iau spre casa.
Maria 8+
vine bb!
Pozele noastre
Adee spune:
simina si eu am devenit f certareata. dar ma cert singura ca al meu barbatel nu zice nimnic, numai sta si se uita la mine, si cand imi trec nervii incepe sa rada si ma intreaba daca mi-o trecut. Cel mai des ma enervez in trafic, nu am radbare sa stau sa astept, si ma tot cert si claxonez oamenii care dorm la volan
elilov3 spune:
bau fetele
Maria k eu spun sa incerci sa scoti balsamul din uzul comun iar detergent gaseste ceva ce nu prea miroasa eu asa am facut ca daca nu...eram prietena numai cu ratele...cat despre rau eu cum treceam de ora 16.00 cum gata eram lata in pat din cauza gretii deci...bb e un delicat
aris pai zi mai mama asa ca sa stiu ca sa iti spun...nush sa dau in boabe sa vad unde e buba...acuma ca stiu probabil de acolo si intepaturile...eu zic sa stai calma nitel cateva zile sa fi sigura ca b e bine fixat aacolo...
simina deci neaparat sa faci curat bine ca vin cu CTC-ul, da? auzi tu vrei bataita mai usor ca nu zice nima ca esti lenesa daca faci mai putina curatenie, nu mai esti cum erai inainte sa ai bb...deci bataita la fata dam
simina, adee hormonii sarcini isi spun cuvantul...eu parca era mai nervoasa sa mai si stai acasa si cand venea sotul acasa tabaram cu el ...nu zicea saracul nimica...pleca in cealalta camera si tot el venea sarcul si ma intreba daca sunt bine
24+Dimitrie
simina_kin spune:
BUNA SEARA FETELE...DC ESTE CINEVA PE AICI...
ELILOV ..si eu sunt tot asa cum erai tu..adik in concediu , si pana seara la 6 cand vine iubi acasa robotesc (daca pot) si cand vine el ma apuca nervii.....
Vai de mine da ce stare am avut azi!!! imi venea sa plang asa ca proasta , fara un motiv anume ( ca doar eram singura ,nu ma suparase nimeni, deci nu aveam motiv)
Da asa cu nervi , si bocete infundate am facut bucataria bec...hihihi...am scapat
Fetele trebuie sa-mi schimb nr la sutien ca mi-a ramas mic!Voi cum stati la capitolul asta???
Maria k...la mine se manif tocmai invers...ca-mi place la nebunie mirosul de detergent sau balsam..
AAAA...si am mai obs ceva....nu am mai mancat ceva dulce(cumparat....ca sa nu spun direct , sa provoc pofte) de vreo 4 sapt, in schimb manac margarina cu gem...ceea ce nu mancam decat la munca..f rar..ca-i mai vedeam pe prichindei mancand cu pofta si mai gustam si eu...da acum mananc in fiecare zi....
HAI NOAPTE BUNA FETELE....VA PUP PE TOATE!!!!!!
elilov3 spune:
simina referitor la sutien...eu inainte aveam niste tentative de sani acuma zau ca la iarna imi fac fular din ei...am schimbat deja 3 sutiene pana acuma...parca sunt milka
cat despre margarina...are organismul nevoie de grasimi....eu prin sapt 20 am avut problema asta as fi mancat ulei sau untura cu lingura daca se putea...in sfarsit am reusit sa trec de faza aia acuma as manca numai oua 2 -3 pe zi.... vb aceea nu ma mai dreg cu 2 oua pe zi ci cu 3 stiti voi de unde de la banc ciorba se drege cu un ou, iar femeia cu 2 numai prostii am in cap...lipsa de hata hata...
a si cu plansul eu bagam la greu ma mai opream ca ziceam ca sunt egoista si ii fac rau lui bb...ma gandesc sa nu il fac prastie cu nervii...trecem si peste asta...
24+Dimitrie
florin-a spune:
Buna dragele mele..va doresc sarcini si nasteri cat mai usoare!
Am citit un pic la voi din nostalgie...ma regsesc in multe randuri pe care voi le scrieti aici.Am si eu o fetita, Ana-Maria sau Veve cum o alintam noi de 1 an si 3 luni.Dc va pot fi de folos cu ceva cu mare drag!Apropo de rugaciuni ca am vz la inceput eu pe toata perioada sarcinii am citii Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana(de aici numele de Ana iar Maria pt ca pe 15 august am aflat ca sunt insarcinata).
Revin cu detalii despre sarcina si nasterea mea dc doriti bineinteles sa aflati.
Adee spune:
florin-a, si sora mea este mamica de martie - aprilie 2007, poate o stii pe Kitty; si pe fetita ei, Giulia tot veve o alintam
florin-a spune:
Adee,,cum sa nu o stiu pe Kitty..ii stiu pe toti ca doar au stat la mine (cand au venit la mare) 2 nopti.Giuli e o scumpa iar Raul e deja arvunit ca ginereNu puteam rata sa nu se intalneasca veveritzele.
Pupici