Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
PetraTudor spune:
Loredana, si eu am patit la fel, am facut curatenie vineri seara si m-am simtit rau toata ziua de sambata, am avut intepaturi si dureri usoare....
Ma limitez de acum la facut putin papa (cat pot, ca mi-e rau de la mirosul de mancare) si strans hainute...restul il face sotul, e tare harnic dragul de el!
Pupici!
PT
madymar spune:
buna ziua burtici
pana nu scap de greturi va tin cam greu pasul, sunteti f active
Stiu ca tot raul e spre bine dar mi-e rau dar nu pot sa mananc,in ultimele zile am baut suc de port si am mancat supa de legume ca altceva nu mai suport.
Elilov
esti de admirat,cum ziceau si fetele esti mama asistenta,am vazut pozele tare draguta burticuta, abia asteptam si noi.
Sa-i spunem Mariei K sa te treaca la lista de la inceput la prietene dragi.
Maria K se pare ca noi suntem cam in aceeasi situatie cu greturile,eu nu mai suport mirosurile de prajeli
Lorin multa sanatate
pupici la burticute si sper sa imi fie mai bine sa intru mai des pe la voi ca imi sunteti tare dragi
7+
Aalina spune:
Salutari la toata lumea.
Eu astazi am avut de lucru si asa nu am chef de nimic ca dupa atatea zile cu ploi acum a dat caldura si m-a molesit.
Sper sa fiti bine toate.
Pupici
9+
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!! Am fost de mi-am luat rez analizelor si vad ca sunt bune toate. La gineco ma duc cu ele dupa ce vin din vacanta ca sa-mi fac si eco (o sa am 10sapt si ceva atunci)
MAMA ASISTENTA...draguta fata, draguta burtica....ne-ai facut invidioase pe toate!!!

JOANNA...UNDE ESTI???? te astept la apel...ca dc nu..

AALINA..am ramas cu o curiozitate: va placut
prajiturica???
MARIA K...cuma ai petrecut la nunta???
Va pup pe toate celelalte burtici!!!

plici plici spune:
buna fetelor,
sunt si eu o proaspata viitoare mamica :). asa ca ma alatur si eu voua daca ma primiti...
trebe sa va dau niste date pt lista de la inceput parca...
DN: 31.10.1978
UM: 20.05.2008
DPN: 5.03.2009
pupici
8+
georgyiuly spune:
Daca sunteti asa dragute sa ma primiti ptintre voi, datele mele de noua mamica sunt DN 02.07.1981, UM 12.06.2008, DNP 18.03.2009.Sunt noua pe forum, sper ca scriu unde trebuie si ca cineva vede mesajele mele.Daca cineva ma poate informa cum sa folosesc forumul corect.... va sunt recunoscatoare!Multumesc!
georgiana
simina_kin spune:
Bine ai venit la noi in odisee. Sa ai o sarcina usoara si s-o duci bine pana la capat!!
Daca ai UM pe 20-05-2008 nu ar trebui sa ai DPN 28-02-2009..??? Doctorul ti-a spus data asta?
quote:
citat din mesajul lui plici plici
buna fetelor,
sunt si eu o proaspata viitoare mamica :). asa ca ma alatur si eu voua daca ma primiti...
trebe sa va dau niste date pt lista de la inceput parca...
DN: 31.10.1978
UM: 20.05.2008
DPN: 5.03.2009
pupici8+
plici plici spune:
da simina asa mi-a spus dr. Eu am ovulat tarziu, prin ziua 23-24...si dupa masuratorile de la ultima eco asta ar fi DPn-ul
pupicii
8+

) semnatura...care s-a schimbat intre timp