Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Gina2008 spune:
Fetelor... bine v-am regasit. Din pacate, in ultimele 4 zile am stat acasa in pat. Din cauza acelei dureri de spate, care, din fericire, a trecut. Vad ca ati avut activitate, nu gluma! Si ca deja unele dintre fete - cele mai proaspete - au inceput sa aiba simptomele specifice. Onitza, eu cred ca tu esti insarcinata si iti tin pumnii sa fie asa!
Eu ma simt putin mai bine. In sensul ca nu imi mai e greata putin dar toata ziua, ci mult si doar spre seara. Dar mult... Pe 15 august m-am programat la o ecografie 2D ca nu mai am rabdare pana pe 26 august... Cam in 2 saptamani cred ca nu voi mai putea purta pantalonii vechi, poate, cel mult, desfacuti... Apropos... voi v-ati ingrasat vreun pic pana acum? Eu am pus 2 kg si deja am inceput sa fiu atenta. Pentru ca n-as vrea sa ma ingras mai mult de 10-12 kg. Si asa nu sunt deloc slabuta.
As vrea sa imi cumpar niste creme speciale pentru corp. Intreband in farmacii mi s-a spus ca Mustela ar fi cea mai cumparata. Voi cu ce va rasfatati si protejati corpul de viitoare mamici?
adirys21 spune:
Ce fac fetele?
Eu ma chinui sa va scriu de cateva ore, nu stiu ce are pc-ul asta.
Felicitari Plici Plici, bine ai venit.
Am revenit de la tara de la mamaia unde a fost super fain, am mancat de toate.Ma simt un pic ametita si obosita, abia astept sa se termine programul.
Siminia_kin...bravo pentru analize.
Madymar..desi avem 7 saptamani de sarcina, observ ca evolueaza complet diferit pt ca mie nu mi-e rau deloc,nu mi-e greata si nu am nici un fel de sensibilitate la mirosuri....deocamdata:).Mama a zis ca nici ei nu i-a fost rau cand era insarcinata cu mine pana la 3 luni.Sper sa iti fie bine tare cat de curand.Apropo cand mergi la urmatoarea vizita la doctor, si te mai intreb daca ti-ai facut lista de analize?
Petra Tudor de unde iei crema aia pt sani Mustela?Mi-as lua si eu pt ca doctora mea a zis sa dam mare importanta corpului nostru ,sa-l hidratam bine..si mai ales la sani.
Va pupacesc pe toate si sper sa scapati de greturi si toate alea.

7+
simina_kin spune:
OK. Atunci ne luam de manuta ca avem aceeasi varsta..
quote:
citat din mesajul lui plici plici
da simina asa mi-a spus dr. Eu am ovulat tarziu, prin ziua 23-24...si dupa masuratorile de la ultima eco asta ar fi DPn-ul
pupicii8+
madymar spune:
plici plici si georgy bine ati venit si sarcina usoara
simina ma bucur ca ti-au iesit analizele bune si eu tr sa iau maine niste rezultate,am emotii
adiry nu ma astept sa avem aceleasi stari ca vezi ca difera f mult chiar si la aceeasi persoana de la o sarcina la alta. Trebuie sa merg sapt asta la ginec la a doua intalnire,dar vad ca nu raspunde nimeni ca tr sa sun dinainte ptr programare, sper sa nu fi plecat in concediu,ca a zis sa revin in 3sapt.
sunt si eu interesata cu ce ne ungem burticile
pupici

8+
PetraTudor spune:
Novus,si mie mi s-a recomandat triplul test (dry test) pentru saptamana a 11-a....si eu am citit ca se face mai tarziu, in saptamanile 14-16, cam asa, dar cred ca stie doctorul ce spune! Dar nu stiu de ce il fac, pentru ca am 28 de ani si stiam ca se face pentru gravidute cu varsta peste 30... Dar il facem, vrem sa fie bine!
Gina 2008, eu nu m-am ingrasat....ci am slabit putin...aveam 52 kg, acum nu m-am mai cantarit....doar sanii cresc, si asa ii aveam foarte mari, acum sunt uriasi....si foarte durerosi...Mustela vreau si eu sa-mi cumpar, si mai este un ulei anti-vergeturi de la Eucerin.
Adirys21, Mustela se gaseste in farmacii Sensiblue, dar cauta una din centru deoarece nu sunt toate la fel de bine aprovizionate.
PS Cred ca am scapat de moderare!!!!!!
Pupici multi si sanatate,
PT
plici plici spune:
mersi de primire fetele ![]()
si eu sunt programata la drytest tot in sapt 11+. Vineri ma mai duc la o eco sa vad ce mai face mini plici
Mustela folosesc si eu pt sani si pt corp ulei de masline (desi ma cam omoara mirosul)...
pupicii si seara frumoasa ca eu am greturile...ca de la ora asta incolo 
inna30 spune:
Buna, am trecut sa va salut, sunt noua , si vroiam sa va intreb pe voi ca sunteti mai cu experienta, la cate sap se vede la eco? eu am facut inseminare luna asta pe 11 si vreau sa fac un eco sa vad eu ca exista bebe si ca e bine, apoi ma pot bucura.
Maria_K spune:
bun venit fetelor noi: georgyiuly, plici plici, ina(cat de curand)
va doresc sarcini usoare si bb-i sanatosi si la termen!
va trec in lista mai pe seara ca acum fug in vizita la mama soacra ![]()
mi-e parca mi s-a mai rarit raul. o fi bine, o fi rau???!!
maine facem 9 sapt
Maria
8+
vine bb!
Pozele noastre
Adee spune:
Bun venit fetelor noi.
Mi-am facut programare la endocrinologie pe maine, cica am gusa
, sunt curioasa ce imi zice. Si joi am programare la eco, sper sa se vada cum bate inima lui bebe, o sa avem 6 saptamani si 6 zile; abia astept, nu mai am rabdare, si sunt fff stresi
, sper sa fie totul ok.