Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
elilov3 spune:
seara buna fetele
Petra tudor bataita pentru harnicie
fara inghetata din magazine decat facute de tine...insa fara ou crud stiti voi salmonela.....bla, bla nu va mai tin discursuri [bla]
floryela bine ai venit sa ai o sarcina usoara 
lorin bataie off harnicia asta
cumintica te rog 
novus TT se face intre saptamanile 15-18 cel putin din cate stiu eu intre 11-13 se face Dublu T
simina creste burtica si la voi aveti rabdare 
plici bine ai venit si tie si sa ai o sarcina cat mai usoara 
georgyuly bine ai venit si tu sa fiti si voi sanatosi 
gina este recomandata pe sarcina Mustela ![]()
inna Saptamana a 8-a este potrivita pentru o prima ecografie. Nu este obligatorie, dar e bine sa fie efectuata pentru a se verifica daca sarcina decurge normal 
24+
Dimitrie
Aalina spune:
Mady sper sa treaca perioada asta cat mai repede si sa te simti bine.
Plici, georgyiuly bun venit.
Gina eu am pus doar un kg. Dar din pacate am in plus 10 acumulate
Eu deocamdata ma dau cu crema normala de corp desi tot zic ca o sa merg sa imi cumpar dar nu mai ajung.
Adyris in general sarcinile difera. E minunat ca te simti bine. Sa fii tot asa.
Novus si eu merg la eco in saptamana 11 + pentru ca medicul mi-a spus ca atunci va fi o eco importanta. La sarcina trecuta mi-a spus ca nu e nevoie sa fac dublu sau triplul test. Numai daca vreau. Acum inca nu l-am intrebat. Plus ca triplu nu vreau sigur sa il fac.
Petra ce bine ca nu te-ai ingrasat.
Inna la mine cu eco vaginala s-a vazut saculetul la 5 saptamani de la UM. Inimioara am auzit-o la 7 saptamani de la UM.
Maria nu iti face griji nu trebuie sa iti fie rau non stop. Hai ca aveti 9 saptamani :)
Adee bafta la medic.
Eli da de ce nu avem voie inghetata cumparata??
Pupici
9+
Amabella spune:
Buna dimineata!
Fetelor, sunt ingrozitor de speriata! Ieri am avut o greata cumplita, toata ziua, dar nu stiu daca a fost de la sarcina sau de la oboseala (am avut cam multa treaba la serviciu si nu am mai avut greturi pana acum) si m-au si durut foarte tare sanii (ca in fiecare zi pana ieri inclusiv). Iar azi dimineata m-am trezit fara nicio durere de san. Mi-e tare teama sa nu se fi intamplat ceva, de a disparut asa brusc durerea. Nu mai sunt buna de nimic! 
Pe voi va mai dor sanii? Daca nu, de cand nu va mai dor? Au trecut brusc, sau treptat?
Se presupune ca eu ar trebui sa stiu asta, ca doar nu e prima sarcina, dar marturisesc ca nu imi mai aduc aminte cat m-au durut sanii la Rares.
Va rog mult, raspundeti-mi!!!
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si
5+
floryela spune:
neata ! multumesc elivov esti foarte atenta si foarte activa pe site. cred ca esti singura care m-a facut sa ma simt primita pe site-ul asta ca oricum desi m-am inscris de vreo saptamina tot nu sint in lista de mamici de martie. si nici nu cred ca o sa fiu vreodata
dar nu-i nimic, mie tot imi place forumul asta si aflu lucruri interesante. sper sa fiu inca 32 de saptamini pe acest forum, in sensul ca sa fie totul bine. avind 37 de ani mi-e cam teama sa nu se intimple ceva. ![]()
numai bine tuturor si sa va simtiti mult mai bine
8+
Aalina spune:
Amabella linisteste-te!!!!!!!!!!!
Eu am zile cand ma simt super si evident zic ca nu e ok, dar a doua zi imi e rau ca sa ma invat minte. Nu e o regula sa iti fie rau non-stop. Iar cu sanii la fel, am zile cand ma ridic din pat si trebuie sa ii plimb in maini pe unde umblu sau zile normale cand doar la atingere ii simt.
Pupici
9+
aris26 spune:
buna dimineatza
amabella - pe mine inca ma dor sani dar cred ca trebuie sa te linishteshti faptul ca ai avut gretzuri nu este un semn rau ci unul bun. atata timp cat nu ai dureri sau sangerari eu zic sa stai linishtita. cand esti programata la urmatoarea eco?
anne - eu stiu ca se vede la eco la 10 zile de intarziere, adica la 24 de la ovulatie, eu am fost la 20 de zile dupa ovulatie si nu s-a vazut mare lucru.bafta
referitor la cremele de corp, merg folosite astea normale, sau trebuie neaparat creme speiale pt gravide?
la mine gretzurile nu sunt f puternice, dar am o senzatie nashpa cam toata ziua, dimineatza e mai nasol si seara la culcare. mirosurile sunt super ciudate..
la voi cum au fost la 5 sapt?
de ingrashat, nici eu nu am pus nici macar 500 de grame. eu sper ca nu o sa pun mai mult de 9kg pana la nashtere.
5+
Maria_K spune:
dupa ca am scris mesajul mi s-a sters
azi schimbam semnatura
si mi-am inceput-o aplecata deasupra wc-ului...
Amabella nu-ti face probleme. si eu am zile si zile. vad ca nimic nu e constant.
pe toate ne apuca gandurile la un moment dat. va fi bine!
am trecut fetele pe listutza. suntem 20! ![]()

Maria
9+
vine bb!
Pozele noastre
Maria_K spune:
quote:
citat din mesajul lui aris26
stie cineva la cate saptamani se poate auzi inima la eco?
eu stiu ca dupa 6 sapt. dar zic sa nu mergi la 6 fix, mai bine la 7 ca e mai sigur. eu la 6 nu am auzit nimic si am venit de acolo tare deprimata. am auzit-o la 8
Maria
9+
vine bb!
Pozele noastre
Aalina spune:
Aris eu peste tot unde am citit spunea ca la 6 saptamani. Ce pot sa iti spun sigur e ca eu am auzit-o la 7+.
Maria las ca va fi bine!!!
Fetelor nu mai tin minte daca aici am intrebat... A fost careva pe Transfagarasan sau in zona Maramures. Ca noi astea am vrea sa le facem in concediu si ma interesau ceva opinii.
Pupici
9+