Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
silvi8 spune:
fetelor nu mai pot sa stau cu voi...ne auzim pe 4 august.
aveti grija de voi si bb/i!
silvi 5 + http://community.webshots.com/user/flovivi
simina_kin spune:
VACANTA PLACUTA IUBITA
quote:
citat din mesajul lui silvi8
fetelor nu mai pot sa stau cu voi...ne auzim pe 4 august.
aveti grija de voi si bb/i!
silvi 5 + http://community.webshots.com/user/flovivi
novus spune:
Buna fetelor,
pana m-am prins eu pe unde scrieti.... am tot cautat dar v-am gasit !
Cu acidul folic m-ati bagat in ceata, deci trebuie 5 mg/zi?
inseamna ca am luat degeaba cate una de 1 mg pe zi....
Va pup
onitza spune:
Fetelor, va amintiti de mine? Va zapaceam de creier cu testele mele negative....nici pana azi nu mi-a venit....azi fiind a 13-a zi de intarziere...am facut o eco tv din care a reiesit ca nu sunt si ca am ovarul drept polichistic...a doua zi dim m-am dus cu rezultatul ecografiei la doc mea, care-mi zice dupa ce ma controleaza ca ar fi posibila o sarcina implementata totusi...mi-a dat tratament utrogestan, timp de 2 sapt 2 caps/zidaca nu vine, dupa astea 2 sapt sa mai fac o eco tv. SUnt in asteptare!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
elilov3 spune:
silvi concediu placut ehehe ce bine suna...te pupacim
lorin stai calma din cauza schimbarilor hormonale suntem mai ...a si stai ca mai incolo e si mai si...deci eu noroc ca sunt mai calculata din fire si stau si cantaresc lucrurile de 2 ori ca daca nu...asa as face cu multa lume evb de instinctul matern cred ....a si referitor la baiat sau fata aveti pe prima pagina un link unde va ghiciti sexul copilului..incercati la mine a mers
onitza pai te omoara asteptarea asta acuma na sa speram ca este cu fustita sau pantalonei asteptarea ta
joanna cine te pune sa bagi nasul prin alta parte faza cu deprimarea e dupa 20 de sapt stai la coada
cat priveste acidul folic si alte analize unii doctori cred ca noi deja stim unele lucruri frate zici ca na am facut toti medicina
eu zic sa va mai uitati tot pe prima pagina la analize ce trebuie facut pe trimestre in parte ca doctorii zici ca e optional sa ne spuie...ca la masini cu semnalizatul...
24+Dimitrie
Adee spune:
silviu concediu placut. si noi vremmmmmm
Eu iau acid folic de 3 ori/zi cate 1 mg. Dr mi-a zis sa iau pana in sapt. 20, dupa care se da fier (contine si acid folic), prin ceva program de stat, se da gratuit pr gravide.
lorin7774 spune:
Onitza, poate-poate e cu ochisori asteptarea ta.... si te asteptam alaturi de noi.
Elilov, daca ai stii cat de calma am fost la prima sarcina... puteai sa-mi spui ca se darama blocul si nu as fi reactionat decat dupa ce as fi trecut prin filtrul ratiunii.
Acum iau foc din nimic (saracul meu sot, nu mai stie cum sa reactioneze...ca el s-a pregatit sufleteste de 9 luni de calm si indiferenta si, SURPRIZA !!!) Poate imi mai trece odata cu saptamanile si reusesc sa ma mai controlez.
Silvi, concediu placut (cu poze si impresii placute)
Week-end placut tuturor. Ne auzim luni.
Regula : sfarsitul de saptamana dedicat in totalitate familiei, fara calculator si alte interferente !!!
Pupici dulci.
simina_kin spune:
Esti mortala cu felul tau de a scrie!! mai ales "acuma na" imi place la nebunie!!!
quote:
citat din mesajul lui elilov3
silvi concediu placut ehehe ce bine suna...te pupacim
lorin stai calma din cauza schimbarilor hormonale suntem mai ...a si stai ca mai incolo e si mai si...deci eu noroc ca sunt mai calculata din fire si stau si cantaresc lucrurile de 2 ori ca daca nu...asa as face cu multa lume evb de instinctul matern cred ....a si referitor la baiat sau fata aveti pe prima pagina un link unde va ghiciti sexul copilului..incercati la mine a mers
onitza pai te omoara asteptarea asta acuma na sa speram ca este cu fustita sau pantalonei asteptarea ta
joanna cine te pune sa bagi nasul prin alta parte faza cu deprimarea e dupa 20 de sapt stai la coada
cat priveste acidul folic si alte analize unii doctori cred ca noi deja stim unele lucruri frate zici ca na am facut toti medicina
eu zic sa va mai uitati tot pe prima pagina la analize ce trebuie facut pe trimestre in parte ca doctorii zici ca e optional sa ne spuie...ca la masini cu semnalizatul...
24+Dimitrie
floryela spune:
multumesc ptr raspuns, oricum nu am luat decit o pastila de emetin si pe urma m-am oprit. ce date trebuie pentru grup nu inteleg? am zis ca data probabila nasterii conform calculelor mele ar fi 8 martie 2009. eu nu sint asa activa pe forum ptr ca nu intru decit la servici si uneori n-am timp.
numai bine si sanatate tuturor
joanna27 spune:
Silvi concediu placut, sa te odihnesti si sa ai grija de bb.
Lorin pe toate schimbarile hormonale ne dau peste cap, eu de felul meu sunt mai nervoasa si imi sare tandara repede, acuma sunt destul de calma, nu stiu cat ma tine insa.
Novus cu acidul folic si eu sunt la fel de bagata in ceata, macar tu iei.pana la urma ma duc si eu si imi cumpar.
Onitza tinem pumii, poate e cu ochii.
Elilov esti "beton" ce sa zic....depresie numa dupa 20 de saptamani zici, eu am cam inceput de acuma.Sora mea a intrerupt anul trecut o sarcina la 5 luni din evolutie pt ca creierul la bb nu se dezvolta normal si vreau nu vreau stau cu frica, cu toate ca medicu ne-a spus ca a fost un "accident " genetic si nu are legatura.Da na...speram sa fie bine.
pupici