Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Aalina spune:
Joanna acidul folic se ia inainte de a ramane insarcinata si in primele luni. Asa ca il poti lua linistita, se asimileaza numai cat trebuie. Deci e ok.
Eli stiam eu ca ii va prii sotului de aia i-am si spus sa se bucure ca atunci cand o urla fi'su si oi fi rupta sigur nu va primi acelasi tratament.
9+
joanna27 spune:
quote:
citat din mesajul lui elilov3
aalina bag de seama ca a avut efect... si la sot si la tine nu da glumec si eu
joana eh na mamica pai sunt la scoala si la liceu mama la vreo 800 de elevii si daca se intampla doamne fereste ceva tot pe mine ma cheama ca de am nervii mai buni si stiu ce sa fac...va zic eu astea se invata ca nici eu la prima sarcina nu aveam habar de multe cele, apoi am fost nevoiti sa invatam la primul bb..uff nici nu vreau sa imi aduc aminte
fetelor ce dragi imi sunteti asa m-am atasat de voi va pupaceste cu drag mama omida asta asa sa mai facem o gluma sa plece gandurile rele de la voi din capsor
24+Dimitrie
Mama omida Elilov esti de acuma
ne bucuram ca ne impartasesti din experianta ta.
Am citit in celalata odisee experienta ta si chiar de aceea te admir mai tare.
sa continu sa ne dadacesti pana ajungem toate la termen si ......
elilov3 spune:
aalina parca vad fata sotului
joanna sa te auda Dumnezeu eu tot aici o sa fiu pana nasc inchisa intre cei 4 peretii...pai voi continuati odiseea si eu va scriu de la clubul scutecelor si apoi veniti si voi la scutece ehehe fetelor ce frumos visam...asteptam realitatea
24+Dimitrie
Galushca spune:
Salut, fetele!
Da scrieti, nu gluma. Am apucat si eu sa citesc tot.
Felicitari pentru initiativa de a nu mai scrie de mancare si iertare cui am facut pofta, nu mai zic nimic ca e mult mai bine.
Cu alaptatu, cred ca in principiu e mai bine ca bb1 sa fie gata intarcat cand se concepe al doilea, dar ce sa-i faci, ca la noi galusca mica inca mai suge cate un pic. Papa foarte putin, nici nu mai e mult lapte si nu-mi fac probleme. Incet-incet terminam noi, n-as vrea sa o grabesc.
Cu , zic si io ca Amabella, la BB1 am prestat din greu si s-a nascut la termen, sanatoasa etc. Stiu de la un dr ca orgasmul (care produce un fel de contractii mici) ajuta uterul si colul sa se pregateasca pentru nastere. Dr acela recomanda o gramada de sex in timpul sarcinii (de-aia mi-a placut de el ) Acu, normal, daca la un moment dat dr zice ca nu trebuie, ne cumintim.
Eu nu iau acid folic, dar halesc chestii care il contin.
Mititica, zic si io cu intarziere, stai linistita, e normala secretia mai abundenta. Mai bine mergi la dr daca ti se pare ca e ceva ciudat, dar nu-ti mai face ganduri negre... Colegei tale cu dedicatie
Silvi, pai daca esti dependenta de bixtonim (am si eu o colega care era), trebe sa faci cumva sa scapi de dependenta. E nasoala perioada cand te lasi, dar nici sa tragi pe nas toata sarcina nu merge. Chiar daca nu scrie pe prospect, exista riscuri la orice medicament in sarcina. Iar la asa cantitate, luat zi de zi, ce sa mai vbim. Scapa de el, iti faci si tie un bine, si lui BB.
Pup, mai vorbim, ma duc la munca (zice-se)
simina_kin spune:
Draguta am vazut ca tu esti profesoara...eu sunt educatoare(desi am terminat facultatea de kinetoterapie), dar asta este o meserie provizorie. Ma gandesc ca incep in sept si or sa ma intrebe prichindeii de ce am burta mare , si cum a ajuns bb acolo....uuufff!!!
quote:
citat din mesajul lui elilov3
aalina bag de seama ca a avut efect... si la sot si la tine nu da glumec si eu
joana eh na mamica pai sunt la scoala si la liceu mama la vreo 800 de elevii si daca se intampla doamne fereste ceva tot pe mine ma cheama ca de am nervii mai buni si stiu ce sa fac...va zic eu astea se invata ca nici eu la prima sarcina nu aveam habar de multe cele, apoi am fost nevoiti sa invatam la primul bb..uff nici nu vreau sa imi aduc aminte
fetelor ce dragi imi sunteti asa m-am atasat de voi va pupaceste cu drag mama omida asta asa sa mai facem o gluma sa plece gandurile rele de la voi din capsor
24+Dimitrie
MITITICA82 spune:
nu m-am gandit vreodata ca poate fi asa de bine sa discuti cu cineva pe care nu-l cunosti...ma simt bine alaturi de voi, va pupik pe toate
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
elilov3 spune:
galushca iti spun un singur lucru organismul nu asimileaza orice din ce mancam noi..in principiu ia acid folic rau nu are ce sa iti faca...eu daca as fi stiut de el la primul bb si as fi luat poate nu as fi nascut primul bb cu malformatii ale sist nerv central...acidul folic previneasa ceva sper sa nu te supere paranoia mea, dar sti cume ste cine se arde cu ciorba sufla si in iaurt
simina pai na bagi povestea cu barza .....oricum la iarna iti recomand sa vb cu un ginec sa iti dea cat mai mult concediu medical...mai iei si de la doctorul de familie ca poate sa iti dea 45 de zile pe an si nu mai mult de 2 sapt pe luna din alea 45..deci vb bagi banu si eviti infectarea cu orice microb....la bb Pavel am luat citomegalovirus de la un copil si de acolo toata nebunia cu malformatii si alte cele...deci improvizeaza nu se merita nimic inainte de tine si bb.,.
mititica ne bucuram ca te simti bine...de aceea este si acest forum pentru suport, cuvinte calde sia sa mai departe ca de cuvinte grlee si rele ne-am saturat la servici si prin rude si vecini....dupa principiul doamne aparam,a de prieteni ca de dusmani ma apar eu asa si noi...cu Dumnezeu inainte
24+dimitrie
lorin7774 spune:
Bun gasit la noul capitol. Sa fie de bun augur si sa ajungem multe capitole impreuna.
Mititica, nu te impacienta asa usor ca nu face bine... Unele scurgeri sunt normale in sarcina; chestia aia mucilaginoasa am avut-o si data trecuta si o am si acum si nu s-a intamplat nimic; atata timp cat nu ustura, nu mananca si are culoarea spumei de lapte (adica nu maro sau rosiatica) n-ar trebui sa fie nici o problema; intreaba totusi dr. Banuiesc ca nu era in cantitati mari, asa ca stai cumintica, nu te mai stresa.
ooofff, ce de fete pofticioase !!! si eu sunt la fel. Ajung acasa si scot pe masa tot ce am in frigider si pana se incalzeste mancarea gatita mananc tot ce apuc... parca am fost in greva foamei toata ziua !!!
Dar fara dulciuri si fara greturi. Asta inseamna ca e baiat ???
Ce-o fi, cu sanatate - valabil pentru toate fetele
Nici noi nu facem draga-draga!!! pana nu se va fixa bine, desi data trecuta n-am avut nici o treaba...
joanna27 spune:
Aalina mersi.stiu si eu ca de in inainte si in primele luni ,de aceea ma inrijoreza ca nu mi-a dat.Am vrut sa imi cumpar si la farmacie mi s-a spus sa iau numai la recomandarea medicului.Nu stiu ce sa fac...da ma duc mai repede la medic ca nu mai pot.
elilov o sa fie bine pentru toate si de la scutece e musai sa ne dadacesti in continuare pana ajungem acolo.
galuscha da un pm si spune-mi ce chestii mamanci care contin acid folic, dar pe pm numai ca nu mai vb de mancare pe forum.
in privinta sexului, cred ca la unii se poate , la altii nu n functie de organism, sotul meu si daca ne-ar da voie medicu tot nu ar vrea sa facem.na eu sunt din oua clocite si ii e frica ...
Am tot citit azi pe formu(cum nu am chef de lucru si pot sa trag chiulul) cate mamici si bebei cu probleme si am plans de numa.Si mi-e frica, si sa dea Domnu sa nu avem nici una pobleme.
Azi sunt paranoica....
lorin7774 spune:
Sunt criminala... ma misc in reluare rau de tot... am inceput sa scriu mesajul acum 2 ore, am intrat intr-o sedinta si cand m-am intors am apasat butonul "trimite"...
Starea mea de graviditate scuza aceste manifestari, nu? Sa vedeti ce manifestari am la sedinte...
Nici mie nu mi-a dat acid folic. O sa intreb saptamana viitoare...
Spor la scris, vitezomanelor! si bun venit ghiocelelor proaspete.