Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi8 spune:
aris, bine ai venit! si eu am tot 5+
maria, adica tre sa iau 5 pastile acid folic de cate 1mg pe zi? eu iau doar una...
silvi 5 + http://community.webshots.com/user/flovivi
simina_kin spune:
BINE AI VENIT LA NOI IN ODISEE.
Eu iau 2 pastilute/zi de cate 1mg
quote:
citat din mesajul lui aris26
Multumesc pentru primire. ma si gandeam daca o sa gasesc eu un grup de 5 saptamani+
voi cat acid folic luati? ca mie mi-a zis 2 pastile pe zi, da la farmacie am gasit si de 0,4mg si de 1mg. am luat de 0,4. stiu ca nu are ce sa-mi faca rau...ma scuzatzi: sa NE faca rau chiar daca iau mai mult. dar ash prefera sa iau cat trebuie.
scuze maria, DN 26.10.1980, UM 18.06.2008 data aproximativa: 30.03.2009
bafta tuturor!
5+
joanna27 spune:
Arisbine ai venit, sarcina usoara si sa cresteti marisi sanatosi.
m\Mititica e bine ca intrebi, nu are de ce sa iti fie rusine, ai vazut ca fetele sunt saritoare si fiecare te ajuta in felul ei.
Silvi, lasa bixtonimu, ala nu face bine nici daca nu esti insarcinata, chiar iti creeaza dependenta, incerca infuzii cu ceai ca sa iti desfunzi narile.
Concediu placut si ai grija cat stai la soare.
Elilov esti ca o mamaica pt. noi.
Simina si eu mai bine ma simt la noi aici in odisee, dar dupa amiaza aici se cam trage chiulul si asa mai intru dincolo.Ca deh sunt la lucru, n-am sefi si n-am chef de nimica.
Am un sooom, mai ales ca ploua ,de imediat imi pun capul pe birou.
Pupici
MITITICA82 spune:
nu stiu ce m-as face fara voi, multumesc pt sfat fetele, incerc sa gandesc pozitiv. pana maine nu mor...:) si eu iau acid folic o pastila pe zi dar uite ce neglijenta sunt nu am vazut ce gramaj are ...:( va pup
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
simina_kin spune:
PAI DE CE NU STRIGI AICI , CA EU TE AUD , CA DOAR SU NUNT ACASA IN CONCEDIU.
quote:
citat din mesajul lui joanna27
Arisbine ai venit, sarcina usoara si sa cresteti marisi sanatosi.
m\Mititica e bine ca intrebi, nu are de ce sa iti fie rusine, ai vazut ca fetele sunt saritoare si fiecare te ajuta in felul ei.
Silvi, lasa bixtonimu, ala nu face bine nici daca nu esti insarcinata, chiar iti creeaza dependenta, incerca infuzii cu ceai ca sa iti desfunzi narile.
Concediu placut si ai grija cat stai la soare.
Elilov esti ca o mamaica pt. noi.
Simina si eu mai bine ma simt la noi aici in odisee, dar dupa amiaza aici se cam trage chiulul si asa mai intru dincolo.Ca deh sunt la lucru, n-am sefi si n-am chef de nimica.
Am un sooom, mai ales ca ploua ,de imediat imi pun capul pe birou.
Pupici
Aalina spune:
Aris bun venit.
Elilov razi tu razi da eu dupa ce in ziua precedenta facusem tot baie si "altele", a doua zi continuind in acelasi ritm seara am nascut :) Nu, nu prin cezariana :))))
9+
elilov3 spune:
aris cum spune si MariA K 5 MG pe zi...e suficient
silvy iubita tot ce e chimical nu e bun oricum am vazut ca fetelor medicii le-au prescris ser efedrinat 1 % . ...acuma na tu faci cum crezi...sa va vad eu pe la 18 sapt cum va plangeti de sangerari nazale si de senzatii ca la raceala......voi sa fiti sanatoas ca belelele le trecem noi ...
simina acuma na nu vreau sa fiu asistenta ..dar la noi la odisee cand mai intrebam cate ceva fie eram moderate, fie nu stiau fetele raspunsul si ne crizam...fie pur si simplu nu aveau chef sa raspunda...stiu cum este...de multe ori o sa vedeti ca o sa se discute acelasi topic...de aia mai spun si eu cate ceva din cate stiu ce nu, las pe altul
Maria k uff iubita le serviciu ...un concediu ceva???...
24+Dimitrie
aris26 spune:
merci pt raspunsuri. cu acidul folic o sa ma lamuresc complet de abia miercuri la eco.....of ce departe pare ziua de miercuri. am fost ieri la eco dar nu a putut sa imi confirme 100%, e sarcina sigur dupa cum arata dar trebuie sa ma mai vada inca o data sa fie sigur si de pozitionare. dar eu stiu ca e totul bine. ne-am chinuit destul pana am ramas, acum totul o sa fie mai simplu.
5+
joanna27 spune:
Simina bine ca stiu.sa vezi cum strig de acuma incolo si ce daca lipsesti la apel.
Nu ai scuze dacat daca ai greturi.somnu nu se pune ca somm ni la toate.
acid folic eu nu iau ca medicu nu mi-a zis sa iau nimic.Mai am programare la el in 26 august dar nu cred ca ma rabd pana atunci.O sa ma duc la alt doctor ca el e in concediu.cand vad ca toate luati cate ceva si eu nimic intru in panica.
Silvi ai bagat la cap indicatiile lui mama elilov? si ale mele bineinteles
mititica , de aia suntem aici sa ne sprijinim una pe alta , sa ne ajutam si sa ne mai descretim fruntile cu cate o prostie.
pe toate ca dragi imi sunteti ....deja....si cat mai avem.....
elilov3 spune:
aalina bag de seama ca a avut efect... si la sot si la tine nu da glumec si eu
joana eh na mamica pai sunt la scoala si la liceu mama la vreo 800 de elevii si daca se intampla doamne fereste ceva tot pe mine ma cheama ca de am nervii mai buni si stiu ce sa fac...va zic eu astea se invata ca nici eu la prima sarcina nu aveam habar de multe cele, apoi am fost nevoiti sa invatam la primul bb..uff nici nu vreau sa imi aduc aminte
fetelor ce dragi imi sunteti asa m-am atasat de voi va pupaceste cu drag mama omida asta asa sa mai facem o gluma sa plece gandurile rele de la voi din capsor
24+Dimitrie