Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu sunt bine. Doar ca aseara am adormit tare tarziu asa ca azi am fost lovita in aripioara. Si am avut si mult de lucru.

Despre nastere eu prefer naturala. Asa am nascut si data trecuta dupa un travaliu de 3 ore jumatate. In 3 zile uitasem tot. Cea mai buna dovada e ca mi-a trebuit iar.

Bun venit noilor burtici.

Novus eu rontai niste covrigei daca e musai. Dar in general bag lapte sau fructe.
Pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ally_8204 spune:

Buna seara! hop si eu.Sunt Ally si de curand am primit confirmarea la ceea ce am presupus de ceva timp:. Sper ca ma primiti in gashca voastra?! DN 23.04.0982 UM 18.06.2008 DPN 25.03.2009 E prima sarcina, sunt foarte emotionata ,sper ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

simina nu da momentan nu ma simt prea bine...am niste dureri ca atunci cand m-au luat durerile nasterii la prima sarcina ...stau cumintica zilele astea o sa dispar un pic pana se mai normalizeaza lucrurile...oricum eu destinul nu pot sa il schimb in favoarea mea asa ca .....cu Dumnezeu inainte
va pup mama omida e in concediu
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Buna fetelor, am revenit si eu putin pe la voi. Desi va citesc zilnic imi este greu sa tin pasul cu voi datorita fusului orar.
Lorin sper din tot sufletul sa fie totul bine. Am trecut de atatea ori prin avorturi spontane incat stiu ce inseamna si cat de greu este.
Onitza ceva vesti?
Eu sunt bine, ieri mi am vazut albinutza din nou, a crescut de saptamana trecuta de la 3.5mm la 10mm si bataile inimii de la 103 la 136. Asta e cel mai avansat stadiu in care am ajuns vreodata cu sarcina asa ca amandoi suntem foarte incantati dar si speriati in acelasi timp. Doctorita a zis ca totul e foarte bine si ca nu am motive sa ma ingrijorez. Ma duc si saptamana viitoare la ecograf si daca e la fel de bine voi incepe sa fac ecograf la fiecare 2 saptamani. Mi e in continuare greata dar nu ma mai simt la fel de obosita ca la inceput. Seara ma culc la 9 si nu la 8 (eu ma trezesc dimineata la 5.15). Burtica a crescut, deja se vede putin si sanii simt ca explodeaza
Sper sa aveti o zi buna si fara prea multe greturi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eli stai cumintica si sa fii bine.
Ally bun venit.
Jersey te inteleg, e tare grea asteptarea asta. Dar ajungem noi cu bine la final.

Tuturor va doresc o zi buna. Nu va spun ce chef de lucru am astazi...si mai am si program prelungit

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata burtici!
fetele noi bine ati venit! care mi-ati dat datele sunteti pe listuta!
eu am iar o zi din aceea tocmai am vizitat baia.
parca de vreo 2-3 zile nu ma mai dor tzizti dar nu s-au desumflat...deci nu ma panichez inca.
Elilov iubita imi pare rau ca nu te simti bine! stai linistita in patut sa treaca.
Lorin...?

Maria 9+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Petra, din cate stiu eu, acum se naste in apa la Clinica Eva din Brasov. Eu am nascut cu Dr. Cristian Baiulescu, la Spitalul Orasenesc din Rupea, jud. Brasov. Din cate stiu, nu se mai fac nasteri in apa acolo, ci la noua clinica din Brasov (in 2006, cand am nascut eu, nu exista). Tot Dr. Baiulescu asista nasterile in apa. Am avut noroc de o echipa medicala excelenta, sotul a putut fi de fata la toata nasterea, a taiat cordonul ombilical etc. Am putut alapta bebele la jumate de ora dupa nastere, cand bebele e alert si atent si curios (nu am facut anestezie, nu stiu cum sunt bebii dupa epidurala). Dup-aia bb pica lat de somn si la revedere vreo cateva ore.

Elilov, stai matale cumintica acolo in patut. Te pupam tare si tinem pumnii sa fie totul bine. Sa stii ca si mie mi se pare uneori ca am contractii ca inainte de nastere, dar ma gandesc ca poate acum le simtim mai tare pentru ca stim senzatia respectiva, nu fiindca neaparat ar fi asa puternice.

Bine ai venit Ally! Eu ma gandesc si acum cu atata drag la emotiile dinainte de a veni primul bb :) e tare frumoasa perioada asta. Sa ne ajute Doamne-Doamne pe toate sa avem bebici sanatosi!

Maria, cred ca e normal sa treaca durerea de tztz la un moment dat, eu nu am avut-o toata sarcina prima data, numai primele (vreo 2) luni. Acum nu-mi dau seama, ca inca alaptez, dar parca nu mai doare asa rau ca la inceput cand suge galushca mica.

De azi intru in concediu la la la la la la la ce bine imi pare!! Sa vedeti program de somn pe capu meu

Va pup pe toate, sa va mearga bine azi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

pupicii si de la mine
nici o veste de la Lorin?

eu am maine prog la dr ...hihi...de-abia astept sa vad mini. Ultima oara avea 1,34 cm, cat o bobita mica.

va pup cu drag, ma intorc la muncile mele aici...
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fete dragi
multumesc de incurajari
eu cred ca si galushca are dreptate faptul ca stim cum sa identificam durerile ne face mai paranoice...oricum eu evit orice ca sa fie bine
va pupacesc si va doresc numai bine...mai intru din cand in cand ca de am dependenta de dc
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am programare la dr azi; am f mari emotii , sper sa se vada cum bate inima lui bebe, azi am fix 7 saptamani. Viitorul tatic nu mai are rabdare, a zis la toata lumea ca azi mergem sa il vedem pe bebe

Mergi la inceput