Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna fetelor
bun venit si sarcina usoara noilor burticute

elilov multa sanatate si sa aveti grija de voi

Aalina imi spusesei tu la inceput ca ai rh neg dar vad ca ai nascut natural pe cine am mai intrebat au zis ca la rh neg se face cezariana, cu toate ca si eu as vrea nastere naturala.

Eu de ieri nu am mai reusit sa va citesc dar vad ca nimic vesti de la Lorin,multa sanatate si te asteptam cu vesti bune

adee te asteptam cu vesti

o zi buna si pupicei

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Adee tinem pumnii azi la eco sigur se vede si se aude la 7 sapt.

Maria 9+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Maria stai linistita nici pe mine nu ma mai dor. Si tin minte ca nici la prima sarcina nu ma dureau tot timpul.

Galusca concediu placut.

Plici si Adee bafta la medic.

Mady da eu am nascut natural fara nici un fel de probleme. In sarcina mi-am facut dozarea de anticorpi in saptamanile spuse de medic (acum nu mai stiu care erau) si de fiecare data a fost ok, erau absenti. Dupa nastere mi-a facut medicul un vaccin caci bb avea rh pozitiv si se face vaccinul pana la 72 de ore. Stiu ca atunci era greu de procurat si scump si cum pana dupa nastere nu stiam daca imi trebuie sau nu, medicul mi-a spus ca el are mereu rezerva si daca e nevoie o sa il facem si apoi o sa il achizitionez sa il duc.
Acum cum aveam pitici pe creier cand mi-am facut analizele desi nu mi-a dat medicul mi-am facut si dozarea de anticorpi si e ok. O sa o repet in sarcina cand va fi nevoie.
Eu zic sa discuti cu medicul. El iti stie cel mai bine evolutia si iti poate spune exact ce si cum. Eu la nastere stiu ca bazaiam ca vreau anestezie dar el mi-a spus clar ca nu imi recomanda, conditiile de aici din spital erau... anestezistii la fel... asa ca am avut incredere in el si a fost ok. Acum o sa vad cum va fi in clinica.
Pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

adee facem galerie
pilici maine iti facem si tie
lorin ce faci ne gandim la tine speram ca totul e ok
mady si eu am rh negativ si am facut titrarea pe toata sarcina iesit bine...as fi nascut natural insa nu am putut dupa 3 zile de travaliu s-au milit de mine si am facut cezariana ...in 48 de ore mi-au facut si acel vaccin pentru rh - ....
galushca concediu placut sa te simti bine si sa te relaxezi
maria K te pupik
ah si uitasem simina intorc bataitza
gata acuma chiar ies de pe net vb deseara
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryela spune:

buna fetele ! cum va simtiti ? eu deocamdata parca ma simt mai bine. cu mirosurile am mari probleme si ma simt umflata tot timpul. am si eu o intrebare. mi-a dat dna doctor acid folic 3/zi fata sa precizeze gramajul pastilei. si cumpar un flacon si vad ca e de 1 mg si se ia 1/zi. cite sa iau ca nici nu mai stiu. mersi si va pup pe toate.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Floryela, doar acid folic ti-a spus sa iei? Eu iau fier, vitamine pentru maternitate si acid folic. Acid folic iau 1 mg pe zi. Mi se pare ca si vitaminele alea de maternitate contin acid folic, dar uite ca nu am citit sa vad cat. Poti lua si mai mult, fetele zic pe aici ca nu dauneaza si ca excesul se elimina prin urina. Mai important e sa mananci multe legume si fructe proaspete. Si tot ce mananci sa fie de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

floryela trebuie sa iei de 3 ori / zi cate o pastila. Pe piata se gaseste acid folic numai de 1 mg, deci nu ti-a mai explicat pt ca este singurul care se gaseste.

Mergi la inceput

Fetelor... ce inseamna triplu test si cum se face? Mie mi-a fost indicata intre saptamanile 12-14. Dar nu stiu la ce sa ma astept. Include si aia pentru sindromul Down?

Mergi la inceput

Da, am aflat intre timp. Se face din sange. Dar sunt binevenite mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryela spune:

multumesc pentru raspuns. daca ziceti sa iau 3 acid folic pe zi sa iau sa nu iau ?!?
mi-a mai dat si vitamina e si utrogestan (parca asa ii zice)- o chestie pentru tinerea sarcinii ca cica la virsta mea riscul de avort spontan e mult mai mare va pup

8+

Mergi la inceput