Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 8
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
Nusha felicitari ptr schimbarea semnaturii si la mai mare
Eu aveam o obsesie cu prunele prin martie ..imi trebuiau din acelea din prunul lu'buna-mea.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

iti dai seama ca saracii soti de unde sa ia prune in martie si pere la 3 noaptea
de asta nici nu am insistat dar totusi n-am dormit cu gandul la ele
28+
DAVID-MIHAI
alexa si mami spune:
neata si de la mine! azi e ultima de zi de co, de luni la scirbici pt 2 sapt, apoi cm:)
ati scris ceva, nu gluma...
feli, felicitari pt casa noua!asa eram si eu cind ne-am mutat, totul nou, curat, bine ca eram in concediu si nu trebuia sa plec dimineata de acasa ![]()
nusha, felicitari pt rezultatele bune de la eco si mai ale FELICITARI pt hotarire
eu sunt una din cele care a nascut natural fara epidurala, experienta pe care o sa o repet si acum:)
babytza, imi pare rau de vestile care le-ai adus de la dr, dar asa cum spuneau si fetele dr pun mereu raul in fata. sunt sigura ca o sa se rezolve, si la urmatoarea eco nu o sa-ti mai dea motive de ingrijorare.
andreea_and, super camera micutzei si lucrusoarele de asemenea.
eva, ma bucur ca totul e bine si ca nu ai sanse sa nasti cit e dr in concediu.
andy_g 
lau, ma bucur ca sunteti bine! la Mc ala de linga polizu ati fost, asa-i? acolo mai aterizam si noi cind mergem la dr:))
alexa si
mami
andy.p spune:

Al meu tot incerca sa ma ademeneasca cu cele din supermarket..eu nu si nu de la buna-mea.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
tzitziri spune:
Neata burtici,
am scris un raspuns maaaare si l-am pierdut pe drum![]()
Incerc sa reiau:baby_boy, asa cum a zis si Musette, ala e traseul comenzii de la bimbomarket....pe care il am din mailul primit de la TNT Italia cu un link pe care puteam sa vad tot traseul coletului. LaRedoute nu are asa ceva...ar fi fost mai frumos daca aveau![]()
Nusha, felicitari pentru David capos si maricel...chiar ca maricel
. De nastere naturala eu zic acum clar ca asa voi naste si sper sa nu apara nimic pe traseul..dar...e o discutie mai lunga la mine pentru ca de ex mi se pare ca daca as naste la stat (la Giulesti), la ce povesti am auzit despre sala de travaliu si cum stau unele si pe scaun si sunt si cate 5-6 odata care se vaita pe acolo, as prefera sa ma taie si gata...dar daca as sti ca e un travaliu eu cu mine + moasa categoric as opta fara dubii pentru naturala.
Ce imi vad ochii...David-Mihai....mai sunt tizi?la noi o sa fie Paul al doilea nume
..dar fara liniuta intre.
Apropo de cordon...Daviduta al meu are cordonul pe dupa gat o data de la prima morfofetala...22 de sapt...
Babytza, stai linistita macar pana la urmatoarea eco..pentru ca se poate sa fie doar o problema de moment.De ex la noi la o eco ne-a zis ca are bebe vezica prea mica...dar ne-a linistit si ne-a zis ca urmarim data viitoare pentru ca se poate ca doar sa fi facut pishu foarte recent si sa nu fi apucat sa se fi umplut..si asa a si fost..asa ca mai asteapta pana la urmatoarea eco sau mai cere o parere
Musette, eu sunt incantata de perna de pe bebelusultau.Ai vazut-o?are bobite de polistiren care am inteles ca se pot si suplimenta daca se 'inmoaie'....eu sunt fff multumita de ea.
Andreea_and, foarte frumoasa camera...si lucrusoarele...mai ales cele de la LR...uof, ca iar ma apuca![]()
29+ 
bebe David
andy_galro spune:
neata si de la mine! Eu va invit la o 

Azi avem intalnirea cu bebe si tot azi intram in sapt.31 !!!Yupeeee!!!
gargaritza, laureta, nushulica, laura, alina, va
si multumesc de urari!!D-ne ajuta sa venim toate cu vesti bune!!!
Ahhhh...am uitat sa va spun ca ieri de la Sibiu nu am putut sa ma abtin si i-am luat lui BEBE un costumas portocaliu de toata frumusetea
....mi-am luat si eu 2 camasi de noapte si un sutien pentru alaptat.
Pupici tuturor!!!!Acum avem program de cosmetizare(epilat)
Sunt prin zona!
31+
Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
nushulica spune:
tzitziri
multumim de felicitari!!!la fel si voua!!! sigur ca mai sunt tizi
al meu trebuie musai sa poarte si numele lu ta-su ca altfle pune bot toata viata

da si eu m-am gandit la faza asta cu nasterea naturala ca daca nimeresc cu inca 5 care tipa acolo cred ca si lesin de frica
avantajul aici ar fi ca intru rpd la cezariana
alinuto
multumim! ce mamica curajoasa esti
ce poti sa-mi ziceti de epiziotomie???doare cand te taie??doare cand te coase?simti ceva sau anestezia isi face efectul?
28+
DAVID-MIHAI
andy_galro spune:
nushulica si eu te sustin cu nasterea naturala pentru ca si eu tot asta vreau...cu diferenta ca la noi nu se face epidurala (dupa cum am mai spus in alt capitol)...si doar in caz de urgenta sa se ajunga la cezariana...epiziotomia in mod normal nu ar trebui sa doara si nici cusatura pentru ca ar trebui sa se faca un fel de anestezie locala....azi discutam mai multe cu dr...si vedem la ce decizie ajungem
31+
Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
zambetmic spune:
hop si eu dupa o absenta indeungata
am vazut ca n-am lipsit nimanui da ma bag in seama
singura
am lipsit pt ca am fost in concediu de amenajare a apartamentului, acu-s iar la servici, inca nu stiu pt cat timp
tzitziri 90% voi naste si eu la Giulesti ... prea ne asemanam ha ha ha
deocamdata si eu tot nastere normala doresc, desi toti medicii din jurul meu, mai putin ginecologul imi zic sa fac cezariana
ginecologul de la Giulesti inca merge pe ideea nasterii naturale, sa vedem ce-o iesi pana la urma
Vladut e bine pana acum, la ultima raita pe la el cu echo (am facut echo pt altceva, dar medicul a zis, hai sa vedem si mogaldeata asa ce mai face ... hihihii) era cu capul in jos bine merci
asa am bramburit programarile la echo pt trim III ca in loc sa le am in aceeasi zi la medlife si iosup pt control, am ajuns sa le am la diferenta de 2 saptamani, una pe 31 iulie si una pe 14 august (apropo, eu am pe 14 august la iosup si nu mi-au spus ca ar fi in concediu ?!?!?)
in rest, mai am de facut detaliile finale la apartament, renovat si arantat in regie proprie, adica eu, sotul si tata
si apoi mai tre sa iau patutul guguloiului si sa decorez in jurul lui peretii, o sa pun poze dupa ce termin tot
am luat detergent pt bebe de la farmacie, si dupa ce termin nebunia din casa aduc hainutele de la mama, unde le-am dus ca sa nu le umplu de praf si moloz si ma apuc sa le aranjez ... abia astept
toti imi spun sa am grija si sa am totul pregatit pana in maxim 7 luni jumate, inclusiv bagajul pt spital aproape de usa
, asa ca mai am multe de facut
pt bebe in afara de cateva hainute n-am luat nimic, pt mine in vederea nasterii nici atat
, insa am lista facuta si in curand o sa incep bifatul
in alta ordine de idei, felicitari tuturor viitoarelor mamici pt vestile bune si pt mogaldetele miscarete, spor la cumparaturi si la sporovait pe aici ![]()
aa, perna de gravi de pe bebelusultau mi-am luat si eu, e ok, da pe mine ma enerveaza ca fosneste, asa ca deocamdata o cam ocolesc... dar mi-am pus-o ca pt alaptat si parea f comoda
zi frumoasa tuturor !
25+ cu baietel Vladut
freshanana spune:
'neatza burticutze
vad ca ati fost taaare matinale astazi
eu culcat la 2 trezit la 10 si o sa mai dorm un pik la pranz
andy_galro 

sa ne aduci vesti bune pt bb cu costumas portocaliu
felicic iaca si eu de cd tot uit sa te felicit si eu pt casa noua. sa o stapaniti sanatosi
laureta felicitari pt vestile de la eco. multumim ca ne-ai adus vesti despre anca. o asteptam luni pe forum 
nushulica si andy_galro felicitari pt schimbarea semnaturii
o zi buna si ne auzim later ca ma bag iar in pat la tv (dupa ce trezit, spalat si luat mic dejun am obosit si tb sa ma bag iar in pat)
bitzaaaaaaaaaaaaa nu mai zici nimik ?
ratonelu ce ai facut cu maseaua ?
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
freshanana spune:
zambetmic nu mai spune ca nu ne-ai lipsit. nu putem sa mentionam pe fiecare in parte cd lipseste
oricum bine ai revenit printre noi, asteptam poze cu camera si hainutzele lui bb si cu tine
si o zi buna
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz