Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza la cine ai facut eco? Oricum nu are foarte mare importanta. Eu zic sa stai linistita. Uite eu cand i-am facut lui Alexei o ecografie (s-a nascut cu un hemangiom si am investigat sa nu aibe si pe vreunul din organele interene - ficat, creier etc.) am ajuns la o doctorita foarte buna de altfel, care, desi nu avea motiv i-a facut si la rinichi. Si imi zice nonsalanta: nu ii functioneaza un rinichi dar oricum poate trai doar cu unul. Norocul meu si al ei a fost ca eu nu am crezut-o (urma sa fac o ecografie la altcineva in care aveam mai multa incredere). Primul lucru am intrebat la ecografie nu daca are hemangiom pe ficat ci daca ii functioneaza ambii rinichi, de se uita doctorul crucis la mine. Da doamna ambii, perfect, nimic modificat, dar parca ati venit sa vedem inima, ficatul si creierul. Investigatiile ulterioare legate de hemangiom au confirmat si ca ambii rinichi functioneaza in limite normale. Eu nu acuz pe nimeni dar vreau sa iti spun ca oameni suntem si stii cum se spune supusi erori. Stai linistita, bucura-te de sarcina si vei vedea la urmatoarea ecografie ce si cum. Inca ceva la mine intotdeauna a functionat acel simt care ma face sa imi dau seama daca cel mic este ok sau nu, trecand peste tot felul de alte diagnostice fantasmagorice.

Eva macar stai linistita cat este doctorita in concediu.
nusha e foarte bine ca iei in consideratid si nasterea naturala. Pana la urma stii cum se spune de ce nu?

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

In primul rand va dau vesti de la Anca. Azi i au facut echo, bebelina a recuperat retardul si este foarte bine. Are lichidul cam diminuat si capsorul un pic turtit din cauza pozitiei pelviene dar nu sunt probleme majore. Ea crede ca o tin pina luni.

Eva felicitari pt colul beton. Sa stea Luca in burtica sa cresca mare

Nushule felictari pt bebelinul sanatos

Felicic, sa va fie de bine casa noua, vrem beutura

Babytza nu te speria cu rinichi e ceva obisnuit la baieti. Tb mai multe echografii si masuratori inainte si dupa ce face bb pipi ca sa se traga niste concluzii.

Andreea super camera si lucrurile cumparate

Andy_g bafta mine la intalneala cu bb

Nausica eu merg la Iosup la Fortis, este bun nr care ti l-a Simodina. Pt 7 iulie am facut programarea saptamana asta. Incearca mine cu un tel, bafta.

Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Apropo, oare Claudia s-a intors acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

merci mult, simodina, gargaritza si laureta.
miine ma programez, va spun ce-am reusit.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Babytza, stai linistita, nu ai zis care este dimensiunea basinetelor. Si la mine, la ultima eco, mi-a zis Iosup acelasi lucru ca si tie. Am fugit la Tutunaru (doctorul meu) cu eco in brate si mi-a zis sa stau linistita ca pana la 5 e valoarea ok (bebe avea 3,4 si 5.1, a zis ca 5.1 e inca ok). Si cand am intrebat ce are mi-a zis ca are o mica jena in a elimina urina, dar asta poate sa insemne si ca e pe cale sa urineze...deci calm!

Musette, nu imi vine sa cred ca acum o luna te gandeai cum sa faci sa il convingi pe dr de cezariana si acum vrei sa nasti fara epidurala Carui fapt se datoreaza acest puseu de curaj?

Andreea_and, iti zic si eu ca imi place mult camera, mai ales ca si eu am terminat azi de montat exact camera aia din Ikea Ma rog mai putin masa de infasat pe comoda si comoda aia deschisa si ingusta. Am luat insa dulapioare in trepte, in aceeasi colectie, dulapuri, etajere, arata super! Dar covorul tau e mortal, eu nu l-am ochit! Sa stapaneasca sanatoasa Mina camera cea frumoasa si mai cauta perdele. Eu am avut surpriza sa gasesc in Bricostore (nu de bebei, dar un lila absolut superb care se potriveste cu culoarea peretilor).

MaryB cum adica nu am sesizat? Dar asteptam povestile din concediu... nu mai sta in umbra

Felicitari Laureta, Eva, babytza (nu te stresa aiurea) pentru eco!

bb2

Mergi la inceput

Buna dim , va invit la un pahar de lapte cu nesquik
Dupa ce ca a seara m am culcat la 2 acum nu poci dormi

Nausica citeam la alt subiect la Iosup va fi in concediu dupa 12 august pina in sept. Poate reusesti sa faci programarea pina pe 12 aug, bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata ..eu mananc un iaurt si nici eu nu poci dormi,,m-am foit toata noaptea ca o closca.
Laureta ma bucur ca sunteti bine si tu si bb.
Andy_gbafta la eco si sa ne aduci vesti bune.
32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

neata se pare ca a fost ceva ca nici eu nu am dormit aproape deloc si am capatat si o durere de cap

31s+

http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!!!

da da nici eu n-am dormit bine dar asta din cauza ca-s eu shoky si am visat pere din alea coapte zemoase si aromate si m0am trezit si am cerut pereiar la ora 3 noaptea n-ai de unde lua asa ca toata noaptea m-am gandit la pere

si acum dimineata am mancat mere, prune si pepene dar tot la perele alea din vis ma gandesc

mirunaasa e, de ce nu??dar oricum ar fi mi-e frica...azi vreau sa ma apuc de documentare temeinica sa vad ce hotarasc

am schimbat semnatura si noi azi!!!

andy_galro bafta la eco!!!

laureta am uitat sa te felicit pt vestile bune aduse!!!felicitari!

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nusha felicitari ptr schimbarea semnaturii si la mai mare
Eu aveam o obsesie cu prunele prin martie ..imi trebuiau din acelea din prunul lu'buna-mea.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput